SCANTEI

eveniment Airsoft Super Daddys 02.12.2012

Recommended Posts

Sin Padre

un eveniment Airsoft Super Daddys

scenariu Ghost Leader

 

// INTRO

Restaurantul "Homarul Vesel" / 01122012

In restaurantul preferat al Fratiei s-au strans mai marii capi ai lumii interlope. Putem vedea aici pe Vinni -creierul din spatele operatiunilor financiare de spalare a banilor; Herrman, zis si Mana Rece -responsabil cu asasinarea oamenilor care interfereaza cu planurile mafiei; Bjorn, zis si Sclipici -implicat in tot ce presupune trafic cu diamante... si asta doar ca sa enumeram pe cativa dintre ei. Motivul intalnirii? Din pacate, nu e unul de sarbatoare.Don Pedroza, singurul care a reusit unirea clanurilor mafiote, a disparut fara urma, iar in urma sa nu a ramas nimeni in viata sa povesteasca ce s-a intamplat.

 

Certurile, lamentarile, amenintarile si intrebarile au continuat pana tarziu in noapte. La final, concluzia generala a fost una singura: Don Pedroza trebuie gasit cu orice pret. Doar el poate tine unita lumea interlopa.

 

Asa ca, odata cu primele raze ale soarelui... o multime de oameni, dupa ce au iesit din casele lor, s-au revarsat pe strazi cu un singur obiectiv in minte. Pesti, smenari, prostituate, camatari intrebau in stanga si in dreapta sa gaseasca un fir care sa ii conduca catre Don Pedroza.

 

UM 101 Vanatori de Munte / 02122012

Privind la masina de teren care intra pe poarta unitatii nimeni nu ar fi banuit de importanta ei. Fara insemne oficiale, ar fi trecut neobservata. Doar girofarul lasa de inteles ca rolul ei este unul special.

 

Masina opri in fata centrului de Informatii Militare si din ea fu coborat un prizonier cu un sac negru pe cap si apoi escortat catre centrul de interogare.

 

Pentru soldatii aflati in unitate, aparent e o zi ca oricare alta. Insa rutina lor de zi cu zi e pe punctul de a se transforma in haos.

 

// UNDE?

Evenimentul va avea loc la iesirea din Alba Iulia, la REFRACTARA - o fosta fabrica unde se gasesc cladiri pe mai multe nivele cu birouri si hale industriale.

 

// CAND?

Acest eveniment se va desfasura pe 2 Decemebrie 2012. Evenimentul este organizat de Airsoft Super Daddy's.

 

Misiunile se dau in plicuri sigilate, fiecare plic fiind deschis doar atunci cand se atinge un obiectiv. Cu alte cuvinte, veti contribuii la scrierea unei povesti cursive.

 

Se joaca cat ne simtim bine... dupa care va fi si un after-party cu mici si voie buna.

 

// CARE SUNT FACTIUNILE – CODUL VESTIMENTAR?

Factiunile prezente in joc vor fi:

- Batalionul 101 Vanatori de Munte / care va avea uniforma de camuflaj completa + recomandabil vesta si orice se considera ca transmite ideea de trupa de elita.

- Fratia Alba / care va evita sa aiba uniforma de camuflaj completa. Se recomanda folosirea unei uniforme din doua bucati sau combinata cu elemente civile. Ideea care trebuie transmisa este de luptator de guerilla, mafiot, infractor, bataus, etc.

 

// REGULI?

Sad Buneh completat cu urmatoarele recomandari:

- dat fiind faptul ca se joaca in mediu urban, se va trage doar foc cu foc

- respawnul se face la prezenta in respawn a minim 2 jucatori (dat fiind ca in decembrie e totusi frig)

Share this post


Link to post
Share on other sites

After the game - by buba

 

Salve

 

In primul rand doresc sa va multumesc tuturor pentru participarea la minieventul Sin Padre desfasurat azi la fosta fabrica Refractara si pentru fair-play-ul de care s-a dat dovada . Sper ca toate echipele participante ( Meerkats , CAM , Renegades , 4XL , S9 , ACD Deva si in calitate de gazde Super Daddy's ) sa se fi simtit bine iar jocul sa se fi ridicat la nivelul astepatarilor in compania prietenilor de la celelate echipe . Fiind doar al doilea event cu un asa numar mare de participanti ( aprox. 80 de jucatori ) ne cerem scuze pentru micile lipsuri in organizare dar pe viitor promitem sa le evitam pentru ca in primul rand noi le-am vazut iar voi cum sunteti niste domni/doame cumsecade nu ati dorit sa ne suparati .Cred ca micile incidente petrecute pe timpul jocului nu au fost flagrante si jocul s-a desfasurat in conditii de siguranta neavand evenimente neplacute sau accidentari . Imi cer scuze pentru cei 7 jucatori pe care i-am scos din joc dar Don Pedrosa era adversarul lor cel mai de temut ...sorry ...pe viitor vigilenta aplicata pe scenariu sa fie la un nivel mai mare . Sper ca nu a fost inoportuna nici intalnirea after the game unde langa un pahar de suc sau bere vechi prieteni practicanti ai acestui sport au putut socializa cateva minute pana a ajuns "papa" ( apropo : scuze pentru cele cateva minute de intarziere ) . Nu in ultimul rand doresc sa-i multumesc lui Ghost Leader pentru ajutorul acordat atat cu scenariul cat si logistic si sper ca pe viitor sa mai putem colabora .

 

Toate bune !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

sa creasca buba mare si bubanezii pe langa el!

 

va ajut oricand, cu placere. Multumim frumos de invitatie si sper sa ne revedem poate chiar in ianuarie, pana nu se fura cladirile cu totul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Participantii din partea Meerkats Airsoft Club&Co. multumesc pentru logistica si organizarea jocului de la Refractara. Ce bine ar fi fost daca proprietarul locatiei era comunitatea de airsoft...

 

La cat mai multe jocuri acolo!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now