Sign in to follow this  
tunari.ro

Raniero Testa - La Joita pentru o demonstratie live

Recommended Posts

Ca un final grandios de sezon, maine in poligonul nostru (Joita - A. Salceanu) suntem gazde pentru o tragere demo sustinuta de Raniero Testa (tragator de fabrica Winchester), detinatorul recordului mondial de talere aruncate cu mana (

). Daca nu aveti altceva mai bun de facut, poate pe la ora 14.00 treceti pe la noi. Merita. Cine nu poate vedea live, il vom avea integral pe PVTV si Rai UNO in scurt timp.

 

Sa nu uit - Arrow International este "autorul" (si sponsorul) acestei minunate surprize. Multumim frumos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un mic filmulet

- din pacate importatorul a insistat in a folosi o arma out-of-box (doar magazia a fost majorata), chestie care a compromis prima parte a demonstratiei.

 

Impresia generala a fost ca omul este super-talentat. Dupa finalul evenimentului, la randul sau fiind impresionat de reactia spectatorilor, Raniero si-a manifestat dorinta de a reveni atunci cand programul dumnealui o va permite. Legat de arma - super rapida (cand functioneaza), cu binecunoscutele probleme cauzate de temperatura ambientala. Cand s-a plictisit de incidente, a trecut la arma personala si lucrurile au inceput sa se indrepte. Arma tuning folosita pentru recordul mondial are nenumarate ore de "fitting" facute de armurierul personal. Reducerea frecarilor dintre piesele in miscare si mici alte trucuri au transformat arma de serie in produsul ideal pe care il cautam toti atunci cand ne dorim fiabilitate. Tot asa se intampla intre CZ Shadow-ul lui Adam Tic si cele care se vand cu gratie de catre dealer-i din lume cu reclama aferenta. Aproape nici o legatura intre o arma personalizata si una de pe linia de productie in serie .

 

Bravo Raniero, a fost o placere si o mare onoare sa te gazduim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim frumos, din partea noastra dar si pentru ceilalti actori care au facut posibila o astfel de manifestare (Arrow Int., PVTV & Co).

Pentru viitoarele show-uri avem grija sa se afle din vreme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this