Crazy.Bullet

OverKill2 - Black Hawk Down - 26 august 2012

Recommended Posts

overkill2-m.jpg

 

http://www.youtube.com/watch?v=yskRHJ1AWxE

 

Batalia din Mogadishu a fost o parte a Operatiunii cunoscuta sub indicativul de "Gothic Serpent" si a avut loc in zilele de 3 si 4 octombrie 1993, in Mogadishu, Somalia, intre fortele Statelor Unite, sprijinite de UNOSOM II, si luptatori somalezi organizati in militii loiale auto-proclamatului presedinte Mohamed Farrah Aidid, sprijinite de grupari de civili inarmati. Lupta este mentionata ca "prima batalie din Mogadishu".

 

In 8 august 1993, militia lui Aidid a detonat o bomba controlata de la distanta in fata unui vehicul militar american ucigand patru soldati americani. Doua saptamâni mai târziu, o alta bomba ranit alti sapte soldati americani.

 

Ca raspuns la cele intamplate, presedintele Bill Clinton a aprobat propunerea de a desfasura in Somalia un grup de lucru special compus din 400 US Army Rangers si comandouri Delta Force. Acest aparat, numit Task Force Ranger, a constat din 160 de trupe de elita din SUA. La data de 22 august 1993, Task Force Ranger a fost desfasurata in Somalia sub comanda generalului-maior William F. Garrison, comandant al Comandamentului de Operatiuni Speciale (JSOC).

 

Dimensiunea militiilor somaleze si structura organizatorica a fortelor somaleze nu sunt cunoscute in detaliu. In total, se estimeaza intre intre 2.000 si 4.000 membrii organizati in diferite structuri militare si paramilitare, aproape toate apartinand lui Aidid sub denumirea de Alianta Nationala a Somaliei, majoritatea membrilor fiind din clanul lui Gedir Habar (un declarat inamic al SUA). Inca de pe 12 iulie 1993, Habar Gedir a fost in razboi cu America.

Alianta Nationala a Somaliei (ANS), a fost formata in 14 august 1992. A inceput cu un Congresul al Somaliei Unite, sub conducerea generalului Mohamad Farah Aidid. La inceput s-a conturat ca o alianta numita "Gothic Serpent" (SCN) si a fost compusa din trupele loiale colonelului Omar GESS ("Miscarea Patriotica din Somalia, Miscarea Democratica Somaleza si clanurile Mirifleh, Gedir Habr al Somaliei Unite. Congresul a fost condus de generalul Aidid. Dupa formarea, SCN a organizat imediat un atac impotriva militiei si trupelor clanului Hawiye Hawadle, clan care nu a participat la aceasta uniune si care controla zona portuara din Mogadishu. In urma atacului, militiile Hawiye Hawadle au fost impinse in afara zonei, si fortele lui Aidid a preluat controlul intreg teritoriului din zona capitalei Somaliei controland astfel toate intrarile de ajutoare medicale si alimente trimise de Natiunile Unite locuitorilor din Mogadishu. Astfel a pornit un sangeros razboi civil care va macina tara multi ani.

 

In urma informatiilor primite, una din misiunile TFR (Task Force Ranger) a fost capturarea a 2 importanti locotenenti ai lui Mohamed Farrah Aidid aflati intr-o cladire din centrul capitalei Mogadishu in ziua de 3 octombrie 1993.

 

Operatiunea care se dorea una usoara si de scurta durata avand in vedere amploarea desfasurarii de forte s-a complicat extrem de mult prin prisma faptulului ca unul dintre elicopterele de suport Black Hawk a fost lovit de un RPG si s-a prabusit in piata centrala din Mogadishu. Trupele care au actionat la capturarea celor 2 locoteneti ai lui Mohamed Farrah Aidid au primit noi misiuni: deplasarea la locul prabusirii elicopterului, recuperarea celor 2 piloti supravietuitori si distrugerea ramasitelor elicopterului pentru ca tehnologia aflata la bordul acestuia sa nu intre in posesia inamicilor.

--------------------------------------------------------------------------------

 

MISIUNI TFR (Task Force Ranger):

 

- capturarea celor 2 locotenenti ai lui Mohamad Farah Aidid;

- recuperarea in viata a pilotilor prabusiti cu Black Hawk in piata centrala din Mogadishu;

- distrugerea resturilor elicopterului prabusit.

 

MISIUNI ANS (Alianta Nationala a Somaliei):

 

- capturarea (uciderea) pilotilor din Black Hawk-ul prabusit in piata centrala din Mogadishu;

- impiedicarea cu orice pret a capturarii celor 2 locotenenti ai lui Mohamad Farah Aidid;

- recuperarea cutiei negre si a computerului elicopterului prabusit.

--------------------------------------------------------------------------------

 

REGULAMENT:

 

- Eventul se desfasoara dupa regulamentul SB1.

- Sunt permise DOAR MID si REAL cap. (drum mag acceptat doar la replici din categoria SAW)

- Munitia este limitata in functie de rolul ales:

 

Puscas TFR: 500 bile + 60 bile side arm; (se pot folosi bilele la gramada in sensul ca fiind multe cladiri poate ajungi sa ai actiune gen CQB si nu poti folosi arma principala ... poti folosi din cele 500 bile pentru side arm ... este treaba combatantului cum le gestioneaza)

Sniper TFR: 100 bile + 60 bile side arm;

SAW TFR (doar cu drum mag): 1000 bile + 60 side arm;

 

Puscas ANS: 700 bile + 60 side arm;

Sniper ANS: 100 bile + 60 side arm;

SAW ANS: nu exista in acest scenariu.

 

Se joaca cu respawn la 30 minute: se intra in joc la ora fixa si la si jumatate pentru ANS; se intra in joc la si 15 minute si la si 45 de minute pentru TFR. Incarcarea replicilor se va face strict in zona de respawn si doar in limita cantitatilor pomenite mai sus.

 

Orice persoana care nu participa activ la joc va purta vesta reflectorizanta (mortul, coordonatorii, etc).

 

Pirotehnicile (doar fumigene) sunt acceptate doar in limita in care sunt furnizate de organizatori si vor fi folosite doar in fazele scenariului clar definite.

--------------------------------------------------------------------------------

 

PENALIZARI SI RESTRICTII:

 

Expunerea ochilor in timpul jocului rezulta prima oara intr-un avertisment insotit de scoaterea din jocul respectiv, iar a doua oara eliminarea pe intreaga zi.

 

Loviturile directe nerecunoscute (dar binecunoscute de nemuritori) se sanctioneaza dupa cum urmeaza:

- prima abatere : recunoscuta in cele din urma de individ mustrare verbala (free to talk)

- urmatoarea abatere : excluderea de la acel joc pana la terminarea reprizei.

- urmatoarele abateri (sa speram ca nu exista) : excluderea totala in acea zi de la joc.

 

Nimeritorii beneficiaza de acelasi regim ca si nemuritorii, acestia sunt o forma mai rara de trisori care sustin ca te ating si atunci cand nu o fac si, daca ai senzatia ca ai tras in cineva si acesta nu a recunoscut, situatia se discuta in baza nu urland si injurand pe teren ... In timpul jocului, nu se admit texte de genul "TE-AM LUAT, IESI AFARA !!"; cei in cauza vor parasi terenul de joc (atat cel care striga cat si cel caruia i se striga). Daca exista discutii ulterioare, ele se vor rezolva in baza;

 

Nerespectarea distantelor de angajare:

- prima abatere: recunoscuta in cele din urma de individ mustrare verbala (free to talk)

- urmatoarea abatere: excluderea de la acel joc pana la terminarea reprizei.

- urmatoarele abateri (sa speram ca nu exista): excluderea totala in acea zi de la joc.

 

Este interzis cu desavarsire reglarea armelor si a altor dispozitive care implica zgomote specific luptei in zona de refugiu pe timpul jocului. Lucrul acesta se poate face inainte de inceperea jocului (dar niciodata in safe zone).

 

Uniforma/imbracaminte fara culori aiurea (verde tipator, roz, galben etc..) - uniforme recomandate pentru event: multicam, woodland (orice), marpat (orice) sau uniforma "oficiala" a echipei care se prezinta la event. Cei care joaca la ANS pot sa se imbrace cum vor ei.

 

Odata mort, nu este permis sa transmiti obiecte coechipierilor (arma din dotare, incarcatoare, statie, etc).

 

Odata mort este interzis sa transmiti orice fel de informatii copechipierilor (prin semne, statie sau viu grai) - mortii nu vorbesc.

 

Nu este admis scosul armei de dupa colt/obstacol/perete/damb si tras blind. In fapt nu este admis nici un fel de blind-fire. Scotand doar arma, nu ai cum sa sti ca nu i-o infigi cuiva in fata ....

 

IN TIMPUL JOCURILOR DE AIRSOFT ESTE INTERZIS CONSUMUL DE BAUTURI ALCOOLICE! La sfarsitul zilei de airsoft se poate bea dupa pofta inimii.

--------------------------------------------------------------------------------

 

LOCATIE: Parcul Industrial

DATA: 26.08.2012

Link cu detalii periodice: http://www.clubairsoft.ro/index.php?module=Overkill2-BHD

 

Eventul este privat. Prezenta doar pe baza de invitatie. S-a postat aici in ideea ca este un forum national si ne gasim toti gramada pentru alte discutii.

Persoana de contact pentru toate cluburile/echipele care nu sunt din Transilvania: The Beassst

Persoana de contact pentru toate cluburile/echipele care sunt din Transilvania: Crazy.Bullet

Share this post


Link to post
Share on other sites
IN TIMPUL JOCURILOR DE AIRSOFT ESTE INTERZIS CONSUMUL DE BAUTURI ALCOOLICE! La sfarsitul zilei de airsoft se poate bea dupa pofta inimii

 

Nici macar un Ciuc cu lamaie ?!?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nici macar un Ciuc cu lamaie ?!?
Sa fie fara alcool ... dar stii cum se spune: berea fara alcool e unul din pasii mari spre femeia gonflabila sau dragostea cu tine insuti este cea mai sincera dragoste ... asa ca tu alegi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vin cu nevasta,asa ca nu mai zice nimic de gonflabila...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vin cu nevasta,asa ca nu mai zice nimic de gonflabila...
Stii ca e campare la cort 3 zile a? ... se joaca CQB in prima seara (night game) ... se joaca scenariul a doua zi pana picam latzi ... se joaca din nou CQB de noapte ... se doarme ... se joaca CQB de zi dupa trezire ... sa nu uiti de fumigene ca fac parte din scenariu ... macar nu mai fac eu homemade.

 

LE: sa nu va uitati armele de CQB si protectii pt. moaca. in rest puteti juca in chiloti ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vin cu nevasta,asa ca nu mai zice nimic de gonflabila...
Stii ca e campare la cort 3 zile a? ... se joaca CQB in prima seara (night game) ... se joaca scenariul a doua zi pana picam latzi ... se joaca din nou CQB de noapte ... se doarme ... se joaca CQB de zi dupa trezire ... sa nu uiti de fumigene ca fac parte din scenariu ... macar nu mai fac eu homemade.

Stii ca "nevasta" vine sa joace?:D

Share this post


Link to post
Share on other sites
... sa nu uiti de fumigene ca fac parte din scenariu ... macar nu mai fac eu homemade.

 

 

Sunt in geanta deja

Share this post


Link to post
Share on other sites

abia astept...de cand imi doresc un joc mai lung la fabrica.

Share this post


Link to post
Share on other sites
abia astept...de cand imi doresc un joc mai lung la fabrica.

De cand ai incercat sa inventezi un CM48 cu pat pliabil ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neeh, îl aşteaptă de când căuta combatanţi inamici, prin copăcei.

Copăcei, nicidecum copaci !

Eu nu o să uit în veci cum se putea balansa copăcelul ăla, cu Sunshine cățărată în el !!!

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL? Kit is aliveeeeeeeeeee .. is aliveeeeeeeeeeeee ...

yessss yesss yessss .. de abia astept sa il pup pe Beassst cu bile albe ... orange ca sunt de sniper ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

să te frecăm... să nu te frecăm...

daca nu apari, reinventăm pentru tine, tratarea prostatei !

 

@Crazy

moaaaaamă

iar esti iepuraş ? vrei să stai ascuns ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

acum, ce sa zic...sotia si-a exprimat din nou dorinta de a vizita Fagarasul. de aceea intrebarea mea este: intentia de a sta la cort, este finala? sau se mai poate negocia?

si pentru The JUdge: +1. intr-adevar, nici nu ma asteptam dupa episodul de anul trecut sa-mi doresc atat de mult sa ajung din nou la fabrica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

offf!!

in alta saptamana nu ati putut pune jocu!!

exact cand trebuie sa fiu la o nunta!!!

 

RUSINEEE!1 RUSINEEE!!!

 

DISTRACTIE PLACUTA !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now