Sign in to follow this  
tunari.ro

Tactical Challenge - inca 3 etape pana la final

Recommended Posts

3. 06. 2012 - Tactical Challenge Championship.

Multigun (Shotgun + Pistol) etapa a 2-a.

Arbitrii & stage design: SO Cornel Osenschi - Loc 2 (ESP Sharpshooter) 2012 European Cup IDPA , Mihai Budes.

 

CTS Tunari.

 

 

http://www.tacticalchallenge.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare Tactical Challenge. De-abia astept sa particip la aceasta etapa si sa fiu arbitrat de colegul meu la IDPA, SO Cornel Osenschi si Gibbons

 

Doresc tuturor sa le urez bafta si sa vina intr-un numar cat mai mare pentru ca acest tip de MULTIGUN si TIR DINAMIC gazduit de CTS Tunari este inceputul unui nou curent ce se va dezvolta in curand si asta doar datorita unor oameni pasionati ca Eugen Dima, Budes Mihai, Osenschi Cornel si altii. Felicitari pentru tot ceea ce faceti pentru tirul dinamic romanesc. Sper in curand sa va puteti baza si pe mine in echipa voastra

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa cum am participat la celelalte etape, voi participa si la aceasta! O noua provocare!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salutare Tactical Challenge. De-abia astept sa particip la aceasta etapa si sa fiu arbitrat de colegul meu la IDPA, SO Cornel Osenschi si Gibbons

 

Doresc tuturor sa le urez bafta si sa vina intr-un numar cat mai mare pentru ca acest tip de MULTIGUN si TIR DINAMIC gazduit de CTS Tunari este inceputul unui nou curent ce se va dezvolta in curand si asta doar datorita unor oameni pasionati ca Eugen Dima, Budes Mihai, Osenschi Cornel si altii. Felicitari pentru tot ceea ce faceti pentru tirul dinamic romanesc. Sper in curand sa va puteti baza si pe mine in echipa voastra

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

 

 

Dragii mei, cu tot respectul, daca-mi permiteti, tirul DINAMIC este reglementat DOAR de IPSC, la nivel mondial. Asadar, Razvan, ideal ar fi sa nu mai folosesti aceasta sintagma, cu siguranta existand si alte posibile formulari.

 

Tirul Dinamic fiind deja marca inregistrata la OSIM, pentru a evita orice neintelegeri.... stii ce zic...

 

 

Bafta multa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bashque, sper ca vroiai sa dai un friendly warning... dar oricum, ce incerci sa zici, ca eu nu pot sa zic tir dinamic tir dinamic tir dinamic aici ?

 

Poate nu am voie sa vand ceva cu acest nume, dar sa discut ... POT.

 

Oricum, stupid sa inregistrezi asa ceva, opinia mea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tomcat, nu era sub nici o forma warning. Departe de mine gadul sa dau avertismente, fie ele si prietenesti. Era o chestie amicala si fara intentie de ofensa sau, cu atat mai putin polemica.

 

Cat despre ce e aiurea si ce nu.... fiecare face precum il taie capul. Nu judec eu pe nimeni. Insa denumirea Tir Dinamic este inregistrata international de catre Confederatie, din 1976 si prin urmare sintagma asta, tir dinamic, e protejata prin lege.

 

La noi in tara nu inca, dar afara, sintagma tir dinamic este asociata automat cu IPSC. E pur si simplu o modalitate de protectie (poate parea excesiva, insa sunt sigura ca excesul asta de zel e justificat la nivel international), pe care Confederatia a ales-o pentru a evita neintelegerile.

 

Eu inchei aici discutia aceasta, departe de mine gandul de a ma certa cu cineva, pur si simplu am mentionat un lucru de care poate ar fi bine sa se tina cont.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acest topic se refera la o simpla invitatie.

 

Tot pe "fara polemica": Razvan, te stiu prieten si iti multumesc ca exprimi public placerea de a lucra impreuna. Dar, de la un anumit moment mi-am propus sa ma feresc de dispute sterile, jigniri si alte forme mai mult sau mai putin subtile de agresivitate. Te rog pe tine si totodata pe orice persoana care intra in acest topic sa evite comparatia dintre stiluri, sau denumirile sensibile. Trebuie sa ne respectam reciproc.Sunt oameni si organizatii la inceput de drum si vor recunoastere. In loc sa ne contram, propun solutia coabitarii.

 

Sper sa observati scopul educativ al actiunilor noastre. Cui foloseste, vom vedea, dar ca se face treaba se vede. Acum, ca apar rezultate pe "afara", este fara indoiala meritul individual al colegului nostru, dar ne-am straduit, ca echipa, sa-i fie aproape idealul propus.Actiunea de pe 3, este parte integranta din procesul de formarea a unei comunitati constiente de valoarea sa. Pe ce stil se va orienta fiecare, este secundar, din punctul meu de vedere.

 

In final, va rog sa tineti cont de faptul ca existenta acestui campionat (TC & AR Precision) se datoreaza unui foarte inimos membru al clubului nostru, care a sacrificat importante resurse pentru ca lucrurile sa fie bine facute.Stati un pic pe site-ul dedicat si veti vedea cat de mult au crescut valoric, aceste evenimente. Observati raspandirea nationala si colaborarea perfecta cu oricine este respectuos si de buna credinta. Ar fi pacat ca din cauza unor cuvinte sa patam si efortul dumnealui si munca celor care au contribuit la idee.

 

Asadar, cu ingaduinta Celui de Sus, pe 3.06, timer-ul va suna, concurentul se va pune in miscare spre tinte, gloantele vor face gauri (doar) in carton si rezultatele se vor compara in vederea stabilirii castigatorului.Eu numesc asta TIR RECREATIV (sau: aplicativ-sportiv, miscator.... mai ziceti voi, dar nu cu "D.........ic"). Pana la data acestor randuri, este de altfel si singura denumire regasita in spiritul si litera legii.

 

Cu stima,

Eugen Dima

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bashque a scris: "Tirul Dinamic fiind deja marca inregistrata la OSIM, pentru a evita orice neintelegeri.... stii ce zic..." -un umil sfat, verificati informatia, este foarte probabil sa NU fie asa.

Este extrem de simplu de aflat ce este protejat, chiar de la sursa - adica OSIM. O verificare simpla: http://bd.osim.ro/marci/cautareb.jsp (clasa NISA este obligatorie, daca nu o stiti consultati: http://www.osim.ro/marci/Nisa9/NISA9_1_si_2.pdf), sau una avansata si profesionist facuta - contra cost, serviciu care face parte din oferta OSIM.

Conform Legii 84/1998 modificată şi completată de Legea 66/2010 privind înregistrarea mărcilor şi indicaţiilor geografice, OSIM are obligatia ca in termen de 10 zile sa publice in forma electronica, orice protectie individuala inregistrata in Romania.

 

Prin ce am scris mai sus, incerc sa va transmit seriozitatea cu care tratez orice afirmatie legata de un subiect, care pentru mine personal a fost, in trecut, sursa de prejudicii morale.

Cred ca orice organizatie are dreptul, dar mai ales obligatia sa-si prezinte onest elementele de protectie intelectuala. Cel mai simplu este sa atasezi o imagine cu certificatul de inregistrare OSIM. Si gata, nu mai este nevoie de alte dovezi.In acest fel poti sa-ti faci publice drepturile si sa indrumi, fara agresivitate, in utilizarea corecta si legala a denumirilor protejate.

 

Reafirm credinta ca limba romana este suficient de generoasa pentru a gasi o exprimare decenta si eventual (inca) nerevendicata, pentru formatele proprii. Numele este important,desigur, dar mai important este ce se intampla sub acesta.

 

 

 

 

In alta ordine de idei, Tactical Challenge Championship se consolideaza si incepe sa devina o baza de selectie pentru cei care au calitatile native sau dobandite de performer sportiv.

Ne bucuram sincer sa vedem cum efortul noastru incepe sa fie apreciat. Istoricul acestor manifestari arata sufletul pus de fiecare in parte, organizatori, sponsori, participanti, la bunul mers al lucrurilor.

 

Acest campionat cuprinde o premiera, din pacate rara pe meleagurile noastre. Aceasta este consensul, dublat de sustinere reciproca. Cum bine stiti, am parcurs impreuna cateva etape. Am incercat pentru diversitate sa schimbam locatia permanent, in functie de factori obiectivi. Vorbea cineva, in trecut, despre monopol. Din fericire, despre noi nu se poate afirma asa ceva, cu buna credinta.

Asa cum este firesc, persoanele decizionale din fiecare locatie au ajuns sa se cunoasca suficient de bine pentru a intelege ca in acest domeniu, competenta, respectul, echilibrul emotional, responsabilitatea individuala si colectiva, sunt valori care unesc. Am cunoscut oameni minunati din tot cuprinsul tarii si sunt onorat ca le-am fost gazda si colaborator.

Pentru Gutiu Sebastian -sponsor principal, UTI, M.A.G.TEHNICA, Shooters Association, reprezentanta SIG Sauer, 5.11, Viper Spirit, Grupul de firme Baneasa, MLD Guns, SRA, recunostinta si respect.

De asemenea respectul si admiratia mea pentru toti cei care au fost alaturi de noi in calitate de concurenti, arbitrii, personal tehnic sau spectatori. Va multumim tuturor.

 

Urmeaza competitia finala pentru desemnarea primilor campioni si alte evenimente extrem de atractive la care sunteti invitati.

 

 

Imagini de la ultimul eveniment:

 

 

Cu stima,

Eugen Dima

CTS Tunari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Respect Eugen & Co pentru tot ceea ce realizati si nu in ultimul rand pentru ca tineti piept unor neaveniti in comunitatea romaneasca de tragatori. Acesti neaveniti nu au nici un fel de scrupule si cel mai rau nu au PASIUNEA pentru "dynamic boom" . Cand te zbati ani in sir sa faci ceva pentru comunitate castigi respectul oamenilor si profesionistilor...ceilalti vor aduna ce au cules...adica NIMIK. Atitudinea inseamna tot...devotamentul la fel...lucruri care nu se gasesc si in zona de management in "tir dinamic roman ". Ca ultim aspect..referitor la Safety Officer...sa ai civili cu statut de SO in poligoane si Doamne fereste sa se intample ceva, ...stim toti ce se intampla. Deocamdata nu este nici o baza legala pentru civilii SO din Romania...asa ca nu stiu cine si cum se joaca de-a focul...Pentru cititori, iubitori de dvd-uri si carti de specialitate...veniti sa vedeti ce inseamna glontul si apoi ganditi-va la colegii vostri din comunitatea de airsoft care se gasesc in postura de SO...si sunt inconstienti pentru ca nu li se spune cu ce anume se mananca treaba.

Basque...nu m-am suparat...dar deschide ochii...aici nu este vorba de 6mm ci de real shit. Ar fi pacat sa fie cineva pacalit din comunitatea de airsoft...doar ca este entuziasmat sa fie SO.

 

Anyway...aveti grija de voi si ganditi-va ca sunt profesionisti si...papagali cu haona de profesionisti...asta daca doriti sa alegeti a urma acest sport pe glont.

 

Until next time, keep training! !!

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this