Seven 0 Posted April 25, 2012 Salut! Nou pe aici si, pentru ca asa se obisnuieste (cred?!), sa ma recomand mai intai. Mihai ma numesc, din Calarasi. Sper ca nu aveti nimic impotriva faptului ca am 39 de ani, nu cred ca asta e o problema. Datele de contact le gasiti in profilul meu! Mai multe... urmeaza! Daca sunt intrebari sau nelamuriri, astept! Pina data viitoare numai bine! Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted April 25, 2012 bine ai venit!da-mi pm cu un id de mess si ne apucam de vorbit,ce si cum e cu sportul asta daca esti interesat sa il practici. Share this post Link to post Share on other sites
Seven 0 Posted April 26, 2012 Salut! Cu exceptia mea si a lui Tristan- si el tot din Calarasi, din cite am citit pe aici-, mai sint si alte persoane din Calarasi? Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted April 26, 2012 da mai sunt,mai e Nemilosu' (dorel) si inca cineva dar care a fost doar la 1 joc. Share this post Link to post Share on other sites
Resboiu 0 Posted June 3, 2012 Salutare, Iulian Iamandi, Calarasi & Bucuresti, 34 de ani. As putea utiliza o replica de G-36, dar cu timpul liber stau prost. Poate incepand cu luna Iulie... Am sa ma uit dupa anunturile voastre si sper sa apar pe la Lehliu. Share this post Link to post Share on other sites
Mr.47 0 Posted June 3, 2012 Marhaba! Tot din CL sunt şi eu dar nu am scris pe aici până acum ptr că sunt plecat cu şcoala în BV şi nu prea ajungeam pe acasă, dar din 10 iulie o să stau acasă. Din ce am reuşit să citesc pe topicul de Cl...nu prea se joacă Sunt incepator in ale airsoft-ului...cam de prin octombrie-noiembrie 2011 am inceput sa merg cu CSABv la meciuri. Ce să mai zic...mă joc cu un Well MB01/08 şi cu un Glock de la Cyma. In CL city nu se joacă? Cât de des se pleacă din CL ptr meciurile de la Lehliu? Share this post Link to post Share on other sites
Olfs 0 Posted June 3, 2012 Trimite un PM lui Swarm . Share this post Link to post Share on other sites
nashu 0 Posted June 3, 2012 Daca organizati ceva in Calarasi, imi misc si eu gear-ul de airsoft pana acolo, fiind calarasean de origine , eventual mai aduc 1-2 slobozeni. Sau poate facem un joc la Slobozia, locatie avem. Share this post Link to post Share on other sites
Mr.47 0 Posted June 3, 2012 Trimite un PM lui Swarm . I-am trimis. Merci! Daca organizati ceva in Calarasi, imi misc si eu gear-ul de airsoft pana acolo, fiind calarasean de origine , eventual mai aduc 1-2 slobozeni. Sau poate facem un joc la Slobozia, locatie avem. Naşule, chiar vroiam să ţi dau un pm, am văzut p'acilea că ai organizat un meci pe la nu ştiu ce parc zootehnic sau ceva de genul...aveţi un forum, pe ce "unde" comunicaţi? Imi depun şi eu CV ul ptr unu-enşpe meciuri de vară...dacă mă primiţi. Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted June 3, 2012 offtopic teren amenajata =check oameni in echipa =check vreme frumoasa =check replici echipament=check cu toate astea avem o medie de 1 joc pe luna,asa e cu romanul la nivel declarativ suntem toti zmei,la nivel participativ suntem la si altii. eu unul m-am saturat de cate lucruri am facut pt a avea un teren super ok la Lehliu. din pacate 6 la 6 weekend de weekend nu e chiar fain..mai ales ca daca 2 au treaba se transforma in 5 vs 5. offtopic on topic..la calraasi nu exista mai mult de o mana de oameni pasionati de asa ceva..la Lehliu..cam 2 maini deci cu totul facem de o miuta..doar sa se vrea..ca alea de mai sus "ESTE". Share this post Link to post Share on other sites
Mr.47 0 Posted June 3, 2012 Merci de info! Ne vedem după 10 iulie Share this post Link to post Share on other sites
nashu 0 Posted June 4, 2012 Naşule, chiar vroiam să ţi dau un pm, am văzut p'acilea că ai organizat un meci pe la nu ştiu ce parc zootehnic sau ceva de genul...aveţi un forum, pe ce "unde" comunicaţi? Imi depun şi eu CV ul ptr unu-enşpe meciuri de vară...dacă mă primiţi. Jocurile din Slobozia se vor anunta aici pe ASR, nu avem un subforum dedicat pt jocuri Slobozia pentru ca nu avem o comunitate de airsoft aici. Share this post Link to post Share on other sites
Seven 0 Posted June 4, 2012 Când ne putem întâlni, cei din Călăraşi? Bem o bere, vedem când putem merge la meciuri, ne cunoaştem, etc. Dacă sunteţi interesaţi daţi un pm! Share this post Link to post Share on other sites
NEMILOSU 0 Posted June 11, 2012 Cei din Calarasi ! Suntem aproape doi .Cand ai timp da un semn si poate ne intalnim Share this post Link to post Share on other sites
NEMILOSU 0 Posted June 11, 2012 Poate sa baga si cei din Slobozia si o punem de inca o mana de oameni pt Lehliu . distanta nu conteaza distractia e maxima Share this post Link to post Share on other sites
Seven 0 Posted June 13, 2012 Da' multi mai suntem Ne auzim, Dorel! Share this post Link to post Share on other sites
Mr.47 0 Posted July 17, 2012 Salut!!!! Când este următorul joc? Cine merge din CL? Dacă nu e transport, pun eu Golanul la bătaie... Share this post Link to post Share on other sites
Seven 0 Posted July 19, 2012 Cred că Swarm o să posteze data la care are loc următorul joc! În altă ordine de idei, e un lucru bun că ai un mijloc de transport Share this post Link to post Share on other sites
Mr.47 0 Posted July 19, 2012 "Mă uit înainte" ptr primul meu joc la Lehliu. Share this post Link to post Share on other sites
barbone1308 0 Posted July 19, 2012 sper din tot sufletul ca in week-end-ul asta ... Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted July 20, 2012 http://croshair.webs.com/apps/forums/topics/show/7912625-samabata-21-sau-duminica-22- vedeti aici..votati si vedem ce iese Share this post Link to post Share on other sites
Mr.47 0 Posted September 22, 2012 Când este următorul joc? Share this post Link to post Share on other sites
Seven 0 Posted September 27, 2013 Mai traieste cineva pe aici?! Nici un semn de viata de o gramada de vreme! Share this post Link to post Share on other sites
Swarm 0 Posted October 2, 2013 salut..momentan doar baietii din buc. mai se duc la jocuri...restu suntem prezenti doar la 1-2-3 eventuri pe an.Asteptam vremuri mai bune. Share this post Link to post Share on other sites