Seven

Salut!

Recommended Posts

Salut!

Nou pe aici si, pentru ca asa se obisnuieste (cred?!), sa ma recomand mai intai. Mihai ma numesc, din Calarasi. Sper ca nu aveti nimic impotriva faptului ca am 39 de ani, nu cred ca asta e o problema. Datele de contact le gasiti in profilul meu!

Mai multe... urmeaza! Daca sunt intrebari sau nelamuriri, astept! Pina data viitoare numai bine!

bine ai venit!da-mi pm cu un id de mess si ne apucam de vorbit,ce si cum e cu sportul asta daca esti interesat sa il practici.

Salut! Cu exceptia mea si a lui Tristan- si el tot din Calarasi, din cite am citit pe aici-, mai sint si alte persoane din Calarasi?

da mai sunt,mai e Nemilosu' (dorel) si inca cineva dar care a fost doar la 1 joc.

Salutare,

Iulian Iamandi, Calarasi & Bucuresti, 34 de ani. As putea utiliza o replica de G-36, dar cu timpul liber stau prost. Poate incepand cu luna Iulie...

Am sa ma uit dupa anunturile voastre si sper sa apar pe la Lehliu.

Marhaba!

Tot din CL sunt şi eu dar nu am scris pe aici până acum ptr că sunt plecat cu şcoala în BV şi nu prea ajungeam pe acasă, dar din 10 iulie o să stau acasă.

Din ce am reuşit să citesc pe topicul de Cl...nu prea se joacă

Sunt incepator in ale airsoft-ului...cam de prin octombrie-noiembrie 2011 am inceput sa merg cu CSABv la meciuri.

Ce să mai zic...mă joc cu un Well MB01/08 şi cu un Glock de la Cyma.

In CL city nu se joacă? Cât de des se pleacă din CL ptr meciurile de la Lehliu?

Daca organizati ceva in Calarasi, imi misc si eu gear-ul de airsoft pana acolo, fiind calarasean de origine , eventual mai aduc 1-2 slobozeni.

Sau poate facem un joc la Slobozia, locatie avem.

:D

Trimite un PM lui Swarm .

I-am trimis. Merci!

Daca organizati ceva in Calarasi, imi misc si eu gear-ul de airsoft pana acolo, fiind calarasean de origine , eventual mai aduc 1-2 slobozeni.

Sau poate facem un joc la Slobozia, locatie avem.

Naşule, chiar vroiam să ţi dau un pm, am văzut p'acilea că ai organizat un meci pe la nu ştiu ce parc zootehnic sau ceva de genul...aveţi un forum, pe ce "unde" comunicaţi?

Imi depun şi eu CV ul ptr unu-enşpe meciuri de vară...dacă mă primiţi.

offtopic

teren amenajata =check

oameni in echipa =check

vreme frumoasa =check

replici echipament=check

cu toate astea avem o medie de 1 joc pe luna,asa e cu romanul la nivel declarativ suntem toti zmei,la nivel participativ suntem la si altii. eu unul m-am saturat de cate lucruri am facut pt a avea un teren super ok la Lehliu. din pacate 6 la 6 weekend de weekend nu e chiar fain..mai ales ca daca 2 au treaba se transforma in 5 vs 5.

offtopic

on topic..la calraasi nu exista mai mult de o mana de oameni pasionati de asa ceva..la Lehliu..cam 2 maini deci cu totul facem de o miuta..doar sa se vrea..ca alea de mai sus "ESTE".

Naşule, chiar vroiam să ţi dau un pm, am văzut p'acilea că ai organizat un meci pe la nu ştiu ce parc zootehnic sau ceva de genul...aveţi un forum, pe ce "unde" comunicaţi?

Imi depun şi eu CV ul ptr unu-enşpe meciuri de vară...dacă mă primiţi.

Jocurile din Slobozia se vor anunta aici pe ASR, nu avem un subforum dedicat pt jocuri Slobozia pentru ca nu avem o comunitate de airsoft aici.

Când ne putem întâlni, cei din Călăraşi? Bem o bere, vedem când putem merge la meciuri, ne cunoaştem, etc. Dacă sunteţi interesaţi daţi un pm!

Poate sa baga si cei din Slobozia si o punem de inca o mana de oameni pt Lehliu .

distanta nu conteaza distractia e maxima

Salut!!!!

Când este următorul joc? Cine merge din CL? Dacă nu e transport, pun eu Golanul la bătaie...

Cred că Swarm o să posteze data la care are loc următorul joc! În altă ordine de idei, e un lucru bun că ai un mijloc de transport

salut..momentan doar baietii din buc. mai se duc la jocuri...restu suntem prezenti doar la 1-2-3 eventuri pe an.Asteptam vremuri mai bune.