LARA

Concurs de Airsoft Editia a-VI-a

Recommended Posts

VA PROVOCAM DIN NOU! Lupta pentru a fi cel mai bun nu se termina niciodata. Un moment de slabiciune, cea mai mica greseala si ierarhia se schimba. Cu antrenament si vointa cei din urma vor fi cei dintai!

 

afishs.jpg

 

Prima etapa de la 14:00 la 16:00 va fi pentru incepatori. Din dorinta de a stabili un echilibru de forte, vor juca persoane care nu fac parte dintr-un club de Airsoft si care nu au multe jocuri la activ. Astfel sansele vor fi egale. Echipele vor fi alcatuite din maxim 5 membri, minim 4. O regula obligatorie pentru a putea participa la acest concurs. Va recomandam sa va formati deja echipele si de ce nu, sa mergeti la cateva antrenamente inainte pentru a va cunoaste si a comunica mai bine in ziua concursului. Sunt unii participanti care au venit regulat la aceste concursuri si speram ca pe viitor sa-i putem inscrie automat la Etapa pentru Avansati. Totul depinde de voi si de cat de mult va antrenati.

A doua etapa de la 17:00 la 20:00 va fi pentru avansati. Sunt invitate toate cluburile de Airsoft din tara care vor sa castige statutul de cea mai buna echipa la acest concurs. In ciuda marimii va putem spune ca locatia nu permite greseli de strategie, iar cei fara initiativa vor fi o tinta sigura. Speram sa fie o provocare pentru voi si sa va prezentati in numar cat mai mare. La fel ca si in cazul incepatorilor, echipele vor fi alcatuite din maxim 5 membri, minim 4. O regula obligatorie pentru a putea participa la acest concurs.

Pentru ca dorim sa ridicam standardele si gradul de realism am introdus o regula suplimentara pentru aceasta Editie : Participantii la Etapa I Incepatori trebuie sa aiba cel putin un articol vestimentar de camuflaj iar Participantii la Etapa a-II-a Avansati trebuie sa fie imbracati complet in camuflaj (tricou + pantalon sau veston+pantalon)

Ramane valabila regula pentru primii doi clasati de la Etapa I Incepatori. Aceste doua echipe vor merge mai departe sa joace cu avansatii.

Taxa de participare este de:

15 lei pentru cei care au echipament propriu (arma, bile, protectie, etc.)

30 lei pentru cei care inchiriaza echipamentul din Poligon (arma, 100 de bile si masca de protectie).

Data limita pentru inscrieri si achitarea taxei de participare este 19.04.2012.

 

 

Inscrierile se fac la Magazinele noastre din Piatra Neamt si Iasi (Et.4 Moldova Mall) sau la Poligonul Airsoft.ro (Moldova Mall et.3)

Share this post


Link to post
Share on other sites

In joc pot fi folosite pistoale pe baza de gaz, cu actionare manuala si shotgun-uri.

 

Nu mai sunt acceptate inscrierile dupa data limita indiferent despre cine este vorba. Trebuie sa ne organizam la randul nostru si trebuie sa stim pe ce oameni ne bazam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now