Sign in to follow this  
Gomez

Iron Team Rou 2012

Recommended Posts

In traditia ultimilor 5 ani, Dacia Rex pregateste pentru prima jumatate a lunii august ITR 2012. O competitie a carei reteta e in acest an imbunatatita. Mai multe detalii in curand.

nedr.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excelent.Ar putea participa si independenti care se pot organiza intr-o echipa ad-hoc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca mai multi independenti se inteleg bine, sigur ca se pot inscrie ca o echipa. Conteaza rezultatele, nu pedigree-ul.

 

Mai mult, in acest an am putea introduce si o proba la care omul sa participe individual, fie ca e independent sau afiliat. Fireste, daca exista cereri. Suntem deschisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Asteptam cu mare nerabdare!!!

 

Si noi va asteptam si pe voi, ca si pana acum, cu drag! No kidding!

 

 

Toate cele bune, de la Cluj!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim pentru interesul acordat.Detaliile vor veni in curand,in timp util.

 

Toate cele bune,de la Cluj!

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol, +1 la propunerea cu proba individuala;

nici ca echipa nu suna rau;

 

mai aveti echipa de fete, nu??? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
lol, +1 la propunerea cu proba individuala;

nici ca echipa nu suna rau;

 

mai aveti echipa de fete, nu??? :)

 

 

Da.Echipa de fete mai exista.Poate doar vreo doua sa trebuiasca inlocuite in echipa lor, deoarece se pare ca au prins lotul national pentru Olimpiada de la Londra. Ele zic ca anul acesta vor concura cu "rezervele".

 

 

Toate cele bune, de la Cluj!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scoala Romaneasca de Airsoft sustine acest event. De-abia asteptam sa ne vedem

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu sau fara pantaloni maro, lupta ne asteapta!!!

Iron Team Rou 2012 e intre 10 si 12 august. Ca o premiera, in acest an puteti savura si Strike Force, organizat de ACVILA. Concurs pilot. La pachet.

 

Cine se simte frate cu Bear Grills se cazeaza gratis la cort, iar cine e sora aceluiasi personaj poate dormi la pensiune/motel, pentru 40 de lei. Cele 4 mese menite sa tina energia razboinicului la maxim (mic dejun, pranz, cina si inca un mic dejun) costa fix 100 de lei per capita. Vorbitorii de engleza, sanscrita sau arameica vor avea ocazia sa isi exerseze talentele, intrucat in acest an avem onoarea de a fi gazde si pentru o seama de viteji din tari straine.

Avem patrula, dar avem si duel de foc. In acest fel, cine are cu adevarat ceva de aratat, o va arata fara dificultate. Daca chiar are.

 

Pentru cei ce au birocratia in sange, http://dl.transfer.ro/fwdocumenteitr2012-transfer_RO-16jul-9525bc.zip sunt toate hartiile. Cei mai liber la cuget si simtire pot apela si la variantele 0730-084-847; 0744-325-936, e-mail: daciarex@yahoo.com;dlitescu@yahoo.com.

Think fast, act faster!!! Cine ia o decizie si o confirma pana pe 20 ale lunii curente are doar de castigat. Cine nu, se va consola totusi cu pozele. Dar, sa nu uitam ca nici o suta de consolari nu echivaleaza actiunea reala!

 

(personal, astept sa vad cum arata un "modul" SRA in teren)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare tuturor. Strike Force by CSA ACVILA in colaborare cu SRA, reprezinta un program pilot de tir reactiv airsoft, cu elemente dinamice, adica o manipulare rapida a sistemelor de angajare, deplasari rapide a concurentului/concurentilor, schimbari rapide/tactice de incarcator, pozitii tactice pe stagii, tranzitie de la principal la secundar, etc. In prima faza, la aceasta prima editie vom dipsune doar cateva elemente...urmand ca in celelalte editii STRIKE FORCE sa fie adaugate si celelalte elemente.

 

Speram ca acest program sa devina in scurt timp, unul din elementele competitionale airsoft de baza in sportul airsoft romanesc.

 

Punerea in practica a "modulelor" SRA a reusit de fiecare data, iar acum in colaborare cu ACVILA si DACIA REX, o sa fie aproape perfect

 

De-abia asteptam sa ne vedem.

 

Until next time, keep training !!!

 

Razvan - SRA

Share this post


Link to post
Share on other sites

A.S."DACIA REX" sprijina orice proiect care ar putea sa dezvolte aria competitionala a SPORTULUI AIRSOFT in Romania. In spiritul acestei idei, am invitat echipa CS ACVILA ca sa organizeze editia pilot a Concursului de Airsoft "Strike Force", in colaborare cu SRA Bucuresti, in cadrul zilelor competitionale ITR 2012.

Salutam dorinta celor doua echipe de a-si aduce astfel contributia la dezvoltarea miscarii sportive airsoft din Romania si suntem convinsi ca si acest concurs pilot de airsoft va fi un succes, la fel ca editia 2012 a Cupei "DACIA REX IRON TEAM ROU".

 

Toate cele bune, de la Cluj!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare!

 

Competitia Sportiva de Airsoft "Cupa DACIA REX IRON TEAM ROU"-2012 s-a incheiat.

A treia editie a competitiei a cuprins doua probe de concurs si anume:Proba Sportiva de Airsoft-PATRULA AIRSOFT-Editia V si Proba de Tir Airsoft cu Echipa-"DUEL DE FOC",Editia I.

Ambele probe au fost solicitante si au pus la incercare atat conditia fizica, cat si spiritul de orientare si cel de echipa.Dupa aceasta editie, Cupa "DACIA REX IRON TEAM ROU" (transmisibila)a ajuns in posesia temporara a echipei invingatoare si anume,Echipa DEFENCE SCHOOL Timisoara, pe care o mai felicitam inca o data pentru castigarea trofeului competitiei.

Noi, Echipa A.S"DACIA REX", consideram ca toti participantii la zilele competitionale ale "Cupei DACIA REX IRON TEAM ROU"au fost castigatori, iar promovarea in cadrul zilelor competitiei a episodului pilot al concursului "Strike Force", pregatit de C.S."ACVILA" si organizat cu sprijinul logistic al A.S."DACIA REX" si al sponsorului principal al competitiei noastre a fost de bun augur, sportul airsoft avand astfel sanse sa dezvolte inca o forma competitionala.

Adresam inca o data felicitari tuturor participantilor din cadrul Echipelor: Defence School,C.S ACVILA,ACD-Deva (cu doua squad-uri),Core, precum si invitatilor nostri,jucatori din Romania si Olanda pentru excelenta comportare pe toata durata competitiei.Fetele de la Deva au fost "sarea si piperul " competitiei si, credem noi, vor fi adversari excelenti, pe viitor, ai oricaror competitori.

Multumim tuturor echipelor prezente la competitie pentru participarea la mentinerea si dezvoltarea competitiilor sportive si a spiritului sportiv de airsoft in Romania.

Toate cele bune, de la Cluj!

 

P.S.Imagini ale zilelor competitiei vor fi postate ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim Dacia Rex pentru un week-end competitional extraordinar. Se pare ca de la editie la alta ne oferiti surprize frumoase.

Felicitam Defence School pentru bine meritata cupa a acestei editii si va promitem ca data viitoare o vom aduce in Bucuresti!

Fetele din Deva au demonstrat faptul ca efortul fizic si pasiunea legata de sportul airsoft nu reprezinta doar atribute ale barbatilor. Au demonstrat determinare si spirit de competitie si pe aceasta cale doresc sa la felicit!

Totodata, doresc sa le multumesc colegilor si prietenilor mei din Acvila Stefan, Venin si Razvan, precum si a celor din Core Serban, George si Wings pentru evolutia si determinarea lor in cadrul acestor competitii.

Am fost foarte uimiti de impactul pozitiv legat de desfasurarea competitiei pilot Strike Force. Consideram ca dupa aceasta demonstratie vom lua lucrurile in serios si la sugestia ACD si DSchool vom organiza un campionat national pe regiuni cu finala pe tara. Deja ne gandim la un calendar competitional in acest sens. In functie de resurse si disponibilitate s-ar putea sa-i dam drumul in acest an.

Sa auzim de bine!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bucur ca am putu face parte din nou dintre fericitii participanti la acest eveniment. Felicitari castigatorilor echipelor participante, in special fetelor de la Deva.

 

Succes Strike Force, long live Iron Team.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari organizatorilor si echipelor participante! Multumim pentru urari (echipa fetelor), la anu' sper sa fie echipa completa, anul acesta au ramas 2 colege acasa. Ma bucur ca in sfirsit organizatorii au reusit sa faca concursul de patrula cu multe obstacole asa cum ar trebui sa fie si felicitari tuturor care au venit sa puna umarul la buna desfasurare a concursului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim inca o data pentru aprecieri si pentru efortul depus de catre echipele participante si invitatii nostri (airsofteri din Romania si Olanda) care, alaturi de organizatorii Competitiei Sportive de Airsoft "Cupa DACIA REX-IRON TEAM ROU",Editia 2012 au realizat doua zile competitionale deosebite si de succes.

Ne bucuram ca am reusit impreuna sa mai scriem inca o pagina in cartea Sportului Airsoft din Romania, carte care a inceput sa fie scrisa inca din 2008 si care va continua sper sa fie imbogatita cu noi capitole, prin efortul mai multor iubitori ai acestui Sport prin excelenta al Fair Play-ului,adica, Airsoftul.

 

Editiile viitoare ale competitiilor de airsoft propuse iubitorilor sportului airsoft si organizate de catre A.S."DACIA REX" vor cuprinde cateva probe competitionale noi, care, impreuna cu cele desfasurate pana acum (Patrula Airsoft, Concursul de Airsoft CQB, Concursul de Tragere in Complex AEG&GBB si Concursul de Tragere Airsoft pentru echipe-"DUEL DE FOC") vor imbogati paleta competitionala a Sportului Airsoft in Romania, alaturi de celelate Concursuri de Airsoft concepute si organizate si de catre alte cluburi/asociatii sportive din Romania.

 

In curand, o noua abordare a Concursului de Airsoft CQB!

 

Toate cele bune, de la Cluj!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ma bucur ca am putu face parte din nou dintre fericitii participanti la acest eveniment. Felicitari castigatorilor echipelor participante, in special fetelor de la Deva.

 

Succes Strike Force, long live Iron Team.

 

Multumim, Miha'!

 

Toate cele bune, de la Cluj!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prima mea actiune in padure dupa 8 ani de sedentarism a facut sa-mi creasca barba de placere. Dupa ce am anihilat 6 adversari, un cameraman si un arbitru/coleg (si mi-am rupt in fund pantalonii), am decis ca acest sport imi e pe plac. Mi-a placut sa ma uit la echipamentul concurentilor, multi dintre ei pareau desprinsi din filmele de actiune si sunt convins ca doar ghinionul a facut ca ei sa fie printre primii care au trecut in virtuala lume a celor drepti. Daca se tine TL de cuvant si mai condimenteaza anul cu inca 1-2 competitii pe langa ITR, avem o sansa buna sa ajungem combatanti seriosi. Pace voua si scuzele mele @MG, rafala in fata nu a fost nici macar ochita, m-am intors si am tras peste umar cand am auzit un zgomot ce semana cu o turma de mistreti coborand panta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In curand, o noua abordare a Concursului de Airsoft CQB!

 

Toate cele bune, de la Cluj!

 

Aici la proba de CQB am avut citeva sfaturi pentru viitor, sper ca au prins bine, oricum va anuntam de pe acuma ca in primavara lui 2013 vom face o editie Iron Team la Deva.

Share this post


Link to post
Share on other sites
In curand, o noua abordare a Concursului de Airsoft CQB!

 

Toate cele bune, de la Cluj!

 

Aici la proba de CQB am avut citeva sfaturi pentru viitor, sper ca au prins bine, oricum va anuntam de pe acuma ca in primavara lui 2013 vom face o editie Iron Team la Deva.

 

Multumim pentru sfaturi.Concursul de Airsoft CQB se va desfasura diferit de Standul "STEAGUL" din cadrul Concursului de Patrula Airsoft.

Ne bucuram ca v-ati hotarat sa organizati si voi un Concurs de Patrula Airsoft si unul De "Duel de Foc",cred, ca etapa intermediara a Competitiei "IRON TEAM ROU".Va ajutam, cu drag.

 

Toate cele bune, de la Cluj!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this