Sign in to follow this  
Swarm

altfel.

Recommended Posts

Un proiect mai vechi al meu,lasat in paragina de lipsa de interes a oamenilor.a fost primul ziar scos vreodata in orasul meu..au fost 500 expemplare in fiecare numar,am renuntat cand 2 liceeni m-au intrebat de ce nu bag si poze cu femei si subiecte de scandal gen can can,iar 2 minute mai tarziu am vazut 2 muncitori care au cerut un ziar,m-am bucurat,dupa care l-au intins si au taiat salamul pe el.ziarul era gratuit..si nici asa nu voia nimeni sa il citeasca .

 

http://altfel.webs.com/apps/blog/

 

scuzati greselile de punctuatie si etc,pentru mine e mai important continutul decat punctuatia (sticu ca nu e ok dar asta e...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

bravo tie pentru initiativa doar ca in romanica noastra; N-AI CU CINE ... (completati voi)

plin de "muncitori" prost cultivati, pentru ei ala e singurul scop la ziarelor ,probabil mai merg la buda cu el, dar nu sa citeasca...

toata lumea se uita la OTV, au de unde sa se informeze..

espre elevi, ce sa le ceri?! 80% manelari cu perspectiva de boss...

(cand eram in liceu, eu si colegul de banca ascultam rock,eram considerati ciudati, anormali, "ROACKERI" cum spuneau colegii, o fata mai canta populara, avea voce dar o rupea si in manele.... restul clasei erau pierduti in spatiu, gutza pe toate telefoanele si la toate orele..)

 

in zadar de chinui, nui cu cine...

acum nu vreau sa te iau la misto, dar daca faceai un calendar cu manelisti?? tot soarta ziarului o avea?

respect!

Share this post


Link to post
Share on other sites

o initiativa laudabila, dar vezi ca "Verba volant, scripta manent".

se pare ca "Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine." e citatul corect, si e din Ion Ratiu, nu din Corneliu Coposu. (nu ma dau destept, sunt tufa la cultura, dar am centura neagra la google).

pentru urmatorul numar ma ofer voluntar sa ajut la corectat

Share this post


Link to post
Share on other sites

stiu,deaceea a fost si pus acolo,pentru a vedea cati isi dau seama,dupa 500 exemplare +2 numere tu esti primul care si-a dat seama .am ca moto acest citat pe peretele din birou,pe peretele din fata mea.

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu te felicit din inima! Un lucru pe care trebuie sa-l intelegi, cu toate ca sunt convins ca l-ai priceput deja, este sa nu oferi produsul celor carora nu le este destinat. Important este sa-l faci contra cost.Nimic nu-i apreciat la o valoare buna cata vreme este gratuit. Decat sa distribui 500 de exemplare la persoane care nu le apreciaza deloc, mai bine la 100 care le vor pentru ca sunt dispusi sa plateasca pentru ele. Oricine iti spune ca 5 lei (sau cat pui tu pret per exemplar) este prea mult, inseamna ca nu-ti poate respecta nici munca si nici materialul (fizic si informatia); nu trebuie sa iei seama de parerea unor astfel de oameni care considera libertatea, click si cancan drept ziare bune - tu nu la acelea faci concurenta si te adresezi unui alt segment de cititori.

 

Spor la treaba si sper sa revii la variante printate!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this