Sign in to follow this  
hayabusa

Army – G36C GBB-R (R36)

Recommended Posts

De la pistoale acum trec la cele de asalt, baieti seriosi. Army vor scoate prima replica GBBr seria G36, care pare sa fie o clona de WE, vom vedea daca au facut treaba buna cum au clonat si pistoalele dupa Marui.

 

Anuntata pt mai 2012. pret !?

 

armyr36tgfair1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din experienta proprie cu multiple pistoale ARMY pot sa zic urmatoarele: Glockurile ARMY sunt oribile, si Detonics-urile sunt abia jucabile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un 1911 am avut acum vreo 2/3ani, era destul de ok raport calitate pret, comparativ cu petardele de la WE s-a tinut mandru. L-am dat mai departe cnad mi-am luat Sigul 226 TM si care a ramas principalul cal secundar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am Glock de la Army de peste un an,tras bile la greu,cazut cu el,crapat in 2-a de sus pana jos pistol gripul,lipit cu picatura,functioneaza si acum impecabil. Pret cat se poate de mic. Il recomand cu caldura. R36-le e comandat,sper sa fie cel putin la fel de bun ca si Glock-ul .Va tin la curent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prima impresie, wow, kick puternic, insa din pacate pt mine viteza prea mare . Cu smart gas scoate 123-130m/s la temp de 27gr(atat aveam pe balcon la teste-stiu, la Vara voi muri). La temp cam de 22-24gr scoate cam 123m/s tot cu smart gas. Cu gaz 144a la temp 22-24gr scoate 109-114m/s. Inca sper sa mai pot reduce , o vreau pt cqb. Rangeuri ,precizii, alte minuni inca nu pot sa va spun, doar ca la testul cu smart gas la temp de 27gr, cand scotea 130m/s, am bagat bile de 0,30 si a avut un range comparabil cu DMR-ul meu, insa cu o teava mult mai scurta. Pe parte de precizie nu ma astept la mare lucru, doar e GBB si are kick suficient de mare sa imprastie pe toata suprafata tintei bilele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this