cata_pinzariu 0 Posted December 9, 2011 Poate sa imi zica si mie cineva de ce filmele cu extensia .mkv in rez 1080 mi se vad intrerupt , iar cele de 780 tot .mkv nu au nici o problema Share this post Link to post Share on other sites
Oppressor 0 Posted December 9, 2011 bitrate-ul la care este codat un 1080p este mult mai mare decat bitrate-ul la care este codat un 720p. Procesorul tau probabil nu este suficient de puternic ca sa decodeze suficient de rapid un 1080p incat sa asigure o imagine fluida fara intreruperi. majoritatea placilor video sunt in stare sa ajute la decodarea video, astfel incat sa mai iti elibereze un pic procesorul. inainte sa te apuci sa-ti faci upgrade la procesor si placa video schimba playerul cu care te uiti la .mkv-uri. Downloadeaza Media Player Classic - Home Cinema. Nu are nevoie de nici un codec, le are deja integrate in el. Sau daca nu iti place MPC-HC downloadeaza codecul CoreAVC si instaleaza-l. E cel mai rapid pt. decodarea .mkv-urilor nu ar strica sa spui ce procesor si placa video ai acuma in sistem. Share this post Link to post Share on other sites
Crypto 0 Posted December 9, 2011 1080 au nevoie de muult mai multa putere de procesare decat 720 Share this post Link to post Share on other sites
cata_pinzariu 0 Posted December 9, 2011 CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Gigabyte GA-MA69VM-S2 nVIDIA GeForce GTX 260 3D Accelerator DDR2 - 3 Giga Share this post Link to post Share on other sites
Oppressor 0 Posted December 9, 2011 eu am o configuratie cu mult mai slaba ca a ta si nu am probleme cu playback-ul de 1080p incearca cu MPC-HC si vezi cum ti se misca playback-ul atunci Share this post Link to post Share on other sites
cata_pinzariu 0 Posted December 9, 2011 ok ..incerc Share this post Link to post Share on other sites
Crypto 0 Posted December 9, 2011 posibil sa ai probleme cu driverele. fa-ti update la driverele de la placa video. Share this post Link to post Share on other sites
Ursu13 0 Posted February 11, 2012 1. Update la drivere pt placa video. 2. Incearca VLC Media Player. 3. Nu-ti duce placa video sau procesorul un film la rezolutie de 1080p. Aceeasi problema o am si eu. In acest ultim caz, incearca sa schimbi cele 2 componente. Eu ma multumesc cu 720p. Share this post Link to post Share on other sites
stress 0 Posted February 11, 2012 si cea mai lenta componenta din tot sitemul este HDDul, dar pe ala nu l-ai spus. incearca sa rulezi de pe mai multe suporturi sa vezi ce si cum, sau fa un test de HDD si daca viteza de citire este mai mica decat bitrateul cerut de un 1080p, e clar de ce nu merge. sau incearca si o defragmentare. poate ajuta sa iti creasca viteza de citire. Share this post Link to post Share on other sites
cata_pinzariu 0 Posted February 15, 2012 mercic...intre timpam schimbat procesorul si placa de baza ...si totul e ok Share this post Link to post Share on other sites
stefanfofi 0 Posted January 24 Am un laptop slabut, cumparat in 2015. am aceeasi problema: sacadat, cu intreruperi la rezolutii 1080, bkuray, HD. Am rezolvat doar cu MPC-HC pentru ca VLC nu facea fata. Multumesc comunitatii, multumesc mie ca v-am gasit, multumesc ca postati diverse. Share this post Link to post Share on other sites