Sign in to follow this  
hondafan

o parere despre aceste bile va rog!

Recommended Posts

am un vsr 10 tokyo marui upgradat la 150m/s cu 0.20 inafara de cilindru e schimbat tot (nu prea cunsc numele lor ca inca e la service airsoft.ro piatra neamt si nu am tras niciodata cu sniper deci e la inceput si pt mine)si am gasit pe ebay aceste bile si citind de vreo 3 zile tot felul de pareri in special cele de la ryn0 am zis sa cer aprerea pe forum

multumesc

http://www.ebay.com/itm/MadBull-Precision-0-40g-Ultimate-Heavy-Sniper-BB-2000rd-/330609285977?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D2780408661535162098

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt foarte ok. Tot ce gasesti la 0.30g, 0.36g, 0.40g, 0.43g sunt acelasi drac (cu brand Madbull, King Arms, Guarder, PHX).

Poti sa iti iei si G&G de 0.28g sau Bioval de 0.30g.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si totusi la unjg bar 10 teava de 430 cu arc de 160m/s ce bile recomandati? ma intereseaza ceva destul de stabil, sa fie si range fara overhop...... cam multe vreu....nu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca o bila e mai grea e mai stabila, daca ai overhop foloseste bile mai grele. Din pacate depinde de replica ta, daca ai reglat-o pentru bile de 0.3 atunci folosesti din alea, daca ai reglat hop up pentru 0.4 folosesti 0.4. Daca ai modificat hop-up ul va fi cam greu sa schimbi greutatea la bile fara sa modifici iar ceva. Biovale (0.30) si madbull(0.40) (goldenball(0.30) au mers foarte bine in test, nu am apucat sa le folosesc la joc, am ramas pe 0.40) au functionat binisor la mine.

 

Am tras de curios cu 0.2 si cam trece peste o casa cu 2 etaje, desi tintesc la parter ) ...oare am overhop?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai overhop, regleaza hop-ul.. ?

 

Undeva in toata discutia cu arcuri, triggere, camere de hop, gume, tevi, nub-uri, trebuie sa va gasiti timp sa:

- estimati care e range-ul util pentru voi, unde jucati voi (50-70-80m...)

- probati cu ce bile va place cel mai mult ca stabilitate (vant and shit), vizibilitate, etc. Adica ce marca si ce greutate.

- apoi sa umblati la partea mecanica, astfel incat undita sa scuipe bilele drept, pe distanta aia utila, si anume bilele alea care v-au dat fiori.

 

PS: un hop functional, dat la maxim, trebuie sa fie in stare sa dea overhop. Adica prin guma aia, nub, mecanismul in sine, sa fie capabil de overhop daca e la maxim. Daca nu e, atunci e o buba.

PS2: hop-ul il reglezi cu bilele pe care le folosesti, nu cu alea de 0.2 cu care faci crono (unde apropo, dai hop la minim spre inexistent).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bile de ce gramaj in recomandati pentru un Vsr Mb03 Stock ?!

 

Alea cu care esti fericit de rezultate. Vezi mai sus un post de-al meu de unde poti sa deduci cam ce sa urmaresti cand alegi bilele.

 

La un L96 cu 145 m/s si hop stock chinezesc eu am gasit ca cele mai faine bile erau unele de 0.4 acoperite cu teflon. Nu mai stiu ce marca, au trecut multi ani de-atunci. N-o lua ad-literam ca nu-s doua replici la fel.

 

Probeaza. Alea care se duc cel mai mult, si cel mai drept, alea-s cele mai bune. Incearca 0.25, 0.28, 0.3, 0.35.. imprumuta cateva de la altii si testeaza.

 

Vizavi de overhop, hop reglat corect, si hop insuficient, vezi poza. Pentru situatia hop insuficient, se regleaza. Daca tot nu face servici, fie bilele sunt prea grele, fie ai o problema cu hop-ul.

 

BB_trajectory.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am un MB03 cu upgrade maxim 170m/s si folosesc bile de 0.4 guarder. is bune dar cred ca se poate si mai bine. eu de astea am gasit numai. Totusi ma descurc de minune cu ele

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca importanta pentru a atinge o distanta optima (dorita de voi) de angajare cu o replica sniper este si lungimea tevii interne care este montata pe replica in momentul folosirii ei. nu de alta dar la mine bilele de 0.4 se duceau ca dracu si cu foarte mult mai putin decat cele de 0.3 si asta din cauza ca am teava foarte scurta (303mm)de asemenea lungimea tevii afecteaza clar si precizia, nu numai distanta.

 

asa ca atunci cand puneti intrebarea: ce bile imi recomandati sa folosesc? specificati pe langa puterea arcului montat in replica si lungimea tevii interne a replicii. asta daca vreti ceva sfaturi cat mai precise si nu intrebati doar asa de dragul discutiei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut la airsoft cluj la review ca se cam plangea lumea ca 0.40 Mad bull sunt moi la exterior.Este adevarat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

foarte adevarat. sunt moi si cu indentatii. nu tragi 2 bile din 10 in acelasi loc la 20m. ia ti .43 ca s ok. Eu mai am cam 1000 bb de 0.4 si cred ca pe font psihic nu le arunc( cand ma gandesc ca valoreaza cateva beri de m ametesc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this