Doktor

Nikola Tesla - Vrajitorul energiei gratuite

Recommended Posts

De Tesla ne-a vorbit odata un profesor de electrotehnica. Mi-au ramas intiparite doua lucruri: se pare ca e sarb de origine romana si ca treaba cu energia aproape gratuita e reala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut clipul asta cu mai mult timp in urma si am ramas uimit sa vad de cand interesele financiare dicteaza evolutia omenirii. E strigator la cer faptul ca o mana de oameni pot decide ca omenirea sa ramana in intuneric daca nu isi permite sa plateasca pentru lumina la fel cum trebuie sa moara da foame sau de boala daca nu isi poate permite sa plateasca pentru hrana sau medicamente. Pentru ei existenta fiintei umane se masoara in bani iar valoarea fiecarui individ este direct proportionala cu profitul pe care il genereaza pentru ei, in dauna celorlalti indivizi.

 

Valorile reale, umane, se pierd lasand loc unui mercantilism deshantzat ridicat la rangul de virtute. Asa devin posibile specimene ca Becali sau altii de aceeasi teapa.

 

Mi s-a parut de asemenea interesant ce tip de om parea sa fie Tesla. Cum era consumat de viziunile cu arcuri electrice si cum practic cauta defularea transformandu-le in realitate. Daca geniile or fi sortite sa ridice omenirea in vreun fel, in mod clar o fac traind drame uriashe pe plan personal. O fac practic sacrificandu-se intr-un mod mai chinuitor decat ne-am putea vreodata imagina.

 

Dar de ce sa ne chinuim mintea cu asa ceva? Ce ziceti de cum arata noul iPad 3? E cool rau... abia astept sa apara si la noi ca sa renunt in sfarsit la iPad-ul asta 2 ca ma fac naibii de ras...

Share this post


Link to post
Share on other sites

èxact ca si muia pe bonuri valorice, si curentul mok e o idee lansata de cei care chiar nu mai aveau idei...ca sa nu mai zic de tutunul la pret de aer liber si boashka dupa cum bate ploaia...

 

BAH, VOI VA CREDETI SINGURI PE LUME ?!?!? Asta, asa...ca sa imi limpezesc ficatu' de licori mai mult sau mai putin scumpe (ca sa ma laud ca beau mai mult decat Saniutzta' me love...)

 

Nu pot decat sa va aduc brusc cu picioarele voastre nr 43..care put in ciorapi 75% lycra...pe pamant si sa va dau cu tifla ca sunteti nashpa...astia care inca mai sperati la nemurirea sufletului si la marirea penisului in 30 de zile fara pastile...NO WAY Jose... imi pare destul de bine sa iti spun ca ti-ai luat tzeapa inca o data...dar teoria conspiratiei inca egzista

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.