Sign in to follow this  
nergal1969

Operation Fulcrum2 2011

Recommended Posts

A fost o experienta de neuitat. Din pacate lacunele organizatorice au dus la incheierea eventului cu o zi mai devreme decat fusese programat. Din multe puncte de vedere si-a atins scopul, acela de a fi un event MilSim. Am avut parte de mars de 4-5 ore pe timp de noapte, o ora de somn direct pe iarba (daca se poate numi asa statul cu ochii inchisi si tremuratul din toate incheieturile) pana la sosirea camionului cu corturile si sacii de dormit, cca. 3 ore de somn in cort, apoi din nou mars de vreo 4-5 ore si, in sfarsit, primul contact cu fortele inamice. Atacul asupra pozitiilor inamice a fost cel care ne-a adus cea mai mare satisfactie fiindca am actionat ca o echipa bine coordonata. S-a comunicat in pemanenta, fiecare membru al plutonului stia ce are de facut, astfel incat timp de 4-5 ore am inaintat metru cu metru, eliminand inamicii unul cate unul pana la obiectivul final, antena radio. Extraordinar a fost faptul ca nu am pierdut decat un singur om (si acela in urma unui airstrike) datorita efortului imens depus de Marko, medicul plutonului, care a alergat in permanenta acolo unde era nevoie de el. Fiecare dintre noi a fost lovit de 2-3 ori, iar spre final, jumatate din noi eram incapacitati inainte ca cei ramasi sa elimine si ultimii 2 inamici. Daca imi pare rau de ceva e faptul ca nu a fost cineva care sa filmeze intreaga actiune a plutonului. A fost echivalentul in airsoft al "Brécourt Manor Assault"

Multumiri Platoon Leader-ului Ghost care ne-a condus si coordonat exemplar pe toata durata jocului. Si multumiri tuturor coechipierilor pentru felul in care au actionat ca o masinarie bine unsa. La acest event am vazut cea mai buna ilustrare a expresiei "There's no I in team".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frumoase poze, personal, apreciam un album foto mai mult decat un film pe tube ...

Am si eu niste nedumeriri:

Cam cate ore de joc au fost si cat este estimata cheltuiala la toata "excursia" asta ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-am prea avut timp de poze in-game. Noroc cu Cookie care a avut aparatul la el si a reusit sa mai prinda cateva cadre. Asteptam pozele de la fotoreporterii in-game.

In total au fost 24 de ore de joc non-stop (scenariul prevazuse 36).

Cheltuiala a inclus 25 euro taxa de participare, mancarea pentru 3 zile, combustibilul (un plin dus-intors pe care l-am impartit in 3 cati am fost in masina) si in rest cheltuieli marunte (vigneta de bulgaria, taxa de pod la Giurgiu-Ruse, cate o masa luata pe drum la dus si la intoarcere, etc.). Eu zic ca nu a presupus cheltuieli prea mari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca vreti sa vedeti ce poze au postat si bulgari.... http://thedragon.snimka.bg/other/13-15-05-2011-airsoft-operation-fulcrum.592758.23465879

iar despre event ce pot sa spun, a venit pe nepregatite... in jurul orelor 01:30 pe data de 13 am aflat de la Liviu ca C.Vlad nu poate sa mai vina la event .... asa ca .... va dati seama ce a urmat pana la ora 07:00. Drumul a fost placut, vreme ideala, jucatori de calitate, dar partea organizatorica a lasat de dorit. Idea unui event de 36 de ore suna minunat, dar cred ca ar fi fost mai bine daca sar da start joc in jurul orei 7:00 si nu asa cum sa dat la Bulgari la 24:00. In ziua de 14, atunci cand am avut primul contact cu inamicul sa simtit epuizarea fizica si morala a jucatorilor, dar trebue sa laud si sa apreciez ca am avut parte de o echipa de invidiat cu un doctor care a fost pe tot terenul ( Marko ) si un Platoon Leader (Ghost ) care a stiut sa-si coordoneze si supravegheze echipa ff bine.

PS. O experienta placuta din care am avut multe de invatat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this