Swarm

Motivational speeches

Recommended Posts

Uneori suntem tristi/demoralizati/lispsiti de chef,avem impresia ca totul e pe dos,sau ca lumea intreaga s-a intors impotriva noastra.pentru aceste momente pe langa prieteni si familie mai exista si altceva care ajuta ,oameni care te fac sa iti aduci aminte ce conteaza in viata:

http://www.youtube.com/watch?v=bJw_pHGLegY

http://www.youtube.com/watch?v=AW579icDRSA&feature=related

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel postat de swarm aici si de mine la "things that are just awsome" cu Nick Vujicic sunt de departe cele mai tari si cele mai realiste pentru ca vin de la unul patit. Pe ted.com in schimb gasiti cateva ce v-a poate schimba perceptia asupra unor lucruri ce noi le luam de bune ca asa am fost educati. V-a sfatuiesc sa acultati toate discursurile lui Sir Ken Robinson despre educatie si creativitate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu riscul de a fi acuzat de crypto/post hunting...

Poate unii nu-l stiu

Share this post


Link to post
Share on other sites

E unul dintre cele mai frumoase momente din istorie, puse într-un film.

Nu contează că discursul e scurt,

nu contează că șarja a fost una dintre cele mai proaste decizii luate vreodată într-o bătălie,

nu contează că oamenii ăia mergeau ca mieii la tăiere.

Contează spiritul și senzația pe care mi-o lasă în suflet de oricîte ori văd secvența.

 

Pickett's Charge, Gettysburg

http://www.youtube.com/watch?v=3po17QbHLRQ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Speechul care a facut o natiune sa lupte :

 

- am ales o variana mai usoara dar tot speechul e demential

 

Din vremea cand jucam eve ..nu reuseam sa ridicam nici 20 de oameni pentru o flota ...cineva a facut acest fraps si la postat pe alianta ..10 min mai tarziu eram 200...si am murit pana la ultimul :

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Airsoft motivational message care a dus la banarea echipei la niste jocuri ale altei echipe, pe motiv de incompatibilitate de viziune:

 

 

Hardcore Airsoft Team, tineti minte ce va spun si uitati-va la emblema ce-o purtati pe mana: nu aveti voie sa fiti slabi, manipulati si creduli. Nu aveti voie sa ceadati nici pe teren nici in afara lui. Aveti o identitate pe care trebuie s-o aparati cu forta si inteligenta si de care trebuie sa fiti mandri. Suntem cea mai versatila echipa; Noi jucam pe orice fel de teren si dupa orice fel de regulament idiot sau inteligent dar nu oricine joaca cu HAT pe regula nostra "fara reguli". Carnatii opariti se mananca, nu se sta de vorba cu ei. Caracter puternic este cel care se uita si merge inainte fara sa intoarca capul. Am dat sansa oricui sa fie asa si am s-o dau in continuare. Multi au inceracat si s-au pierdut pe drum motivati de propria slabiciune. Lupte am pierdut si pe teren si in afara lui, razboiul nu-l vom pierde niciodata. Trebuie sa ne intarim si daca suntem uniti nimeni nu poate sa se masoare cu noi. Performati, jucati bine airsoft, cu bucurie si entuziasm si daca va doare ceva sa radeti ca niste barbati nu sa plangeti ca niste femei.

Cine crede ca asta-i un testament sa-si de 2 palme pentru ca inseamna ca nu ma cunoaste.

Cinefilul nu cedeaza niciodata.

Razboiul se castiga pe flancuri.

 

Duminica 3-AUG 09:30 DRAGOMIRESTI Adunarea

 

Avand in vedere modul in care echipa HAT priveste jocul de airsoft cat si discutile avute cu diversi membrii ai aceluiasi club, va comunicam ca de azi inainte Airsoft Alliance ca organizator al jocurilor de la Dragomiresti cat si a altor evenimente locale, considera viziunea noastra cu privire la jocul de airsoft total incompatibila cu abordarea voastra, de aceea va aducem la cunostiinta ca nu mai sunteti bineveniti la nici un joc sau event organizat de noi in locatia Dragomiresti sau alta locatie. Va rog sa luati aceasta decizie ca pe un simplu anunt fara alte conotatii personale, vom avea ocazia sa jucam impreuna la alte eventuri dar nu la cele organizate de noi.

 

Orice alta echipa este binevenita si invitata la jocurile noastre atata timp cat respecta regulamentul de mai jos si are bunul simt sa participe fara orgolii sau cu scopul precis ca trebuie sa demonstreze ceva. Asa cum am mai spus in airsoft nu exista inamici, cand se striga game off toti suntem prieteni si la sfarsitul jocului trebuie sa fim capabili de a ne privim in ochi fara ura sau repros.

 

INCA nu am inteles care e incompatibilitatea intre viziuni, dar mie imi place discursul motivational (chiar daca nu ne luptam cu "ze germans")

Share this post


Link to post
Share on other sites

ah...nu pot sa rad ca s ar interpreta ca ma doare ceva....undeva...

am mai luat eu ban o data si am facut cel mai mare club din tara asta.

de data asta ce se mai poate intampla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poezia e poezie dar daca nu se traduce negativ in realitate (pe teren) nu stiu de ce ne batem capul cu viziuni. Parca e ca in politica cu doctrinele. Asta e o noutate in domeniu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti sa explici un pic mai pe întelesul meu?

Le: adica ultima parte...

 

Lle: pe Pm ( cum trebuia sa întreb si eu ) ca sa nu fie offtopic

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

O dati in offtopic si stricati frumusete de subiect. Discutii pe langa in privat, va rugam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne cerem scuze daca va deranjam cu postarile noastre.

o sa discutam in privat daca noul regulament prevede.....ca de acum sa diacutam mai mult in privat.(inca nu l am citit) si nici pe dumneavoastra domnule Ronin nu va cunosc..inteleg ca vorbiti la plural si presupun ca reprezentati un grup numeros.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cinefilule, noul regulament prevede niste chestii misto, dar nu ingradeste discutiile. Intai citeste-l, abia apoi adu-l in discutie. Pana atunci, Ronin nu a atacat pe nimeni. Nu trebuie sa te inflamezi. E problema aia cu citatele, trebuie sa fii minim mort ca sa fii faimos. Ne afecteaza pe toti. )

Share this post


Link to post
Share on other sites

adevarul este ca prea mult trafic strica si mai faceti si voi, ca asa bine stau cu soarele pe mine si nisipul sub.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lasa traficul in grija altora... ) Pana una alta bucura-te de soare si nisip, ca de aia ii zice concediu: ca sa mai uite omul de mizeriile zilnice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now