AlexNSL

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AlexNSL

 • Birthday 03/31/1986

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hai sa o facem mult mai simpla: Organizatorul lasa coment unui moderator iar moderatorul posteaza comentul in dreptul "inculpatului". In asa fel exista un dublu filtru. Nu posteaza oricine povesti dupa capul lui, iar acolo apar doar povestile importante, gen ban de la un anume event/teren.
 2. Baza de date este completata de jucatori. Va avea niste moderatori cu drepturi de editare, asa cum are si acest forum. Va avea o sectiune de "review' unde oricine poate lasa un comentariu. Da pot exista si comentarii lasate aiurea si fiecare poate raspunde la acele comentarii cu argumente. Ramane la liberul arbitru al organizatorilor cum intelege acele comentarii, daca sunt fondate sau nu. La fel ca si review de la restaurantele de pe FB. Concurenta poate scrie naspa despre tine, tu raspunzi cu argumente, clientul vede si intelege sau nu ca acel review dat e pe naspa sau nu. Vor conta cel mai mult "review" dat de organizatorii de evenimente. Certurile intre echipe si acuzele de nimeritori sau nemuritori sunt comune si fara rost.
 3. Ce se intampla daca vin la joc cu asa ceva ?
 4. Am scris si in primul post dar nu stiu de ce nu sa inteles. Se face crono la rof cu bateria cu care joci atunci. Ca si in cazul arcului. faci crono cu arcul cu care joci atunci.
 5. Eu sunt cel ce a propus reducerea rofului la 25. Si da m-am dat pe mine exemplu ca desi mie imi este rusine altul se mandreste cu roful lui mai mare.
 6. Exista si alte complicatii practice, datorita electronicelor, una din ele fiind replicile setate pe burst. De exemplu, la una din replicile mele e imposibil de masurat precis RoF-ul, deoarece pe full auto replica trage 3 round burst si (daca tragaciul continua sa fie tinut apasat) dupa o pauza de o secunda, continua cu full auto. Orice masuratoare de RoF este data peste cap. Pai nu poți trage burstul pe lângă crono și apoi după secunda respectiva bagi țeavă în crono și dai rafala sa măsoare?
 7. Propuneres era ca D2 sa scadă la 150 sau sa dispară D2 cu totul. Nu sa crească D1. D1 e bun asa.
 8. Pt jocurile de noapte singura regula care a făcut probleme a fost full auto. Medul consider ca ar trebuii păstrat ca cel de zi din simplu motiv de a lăsa și alte clase sa joace dacă au vizibilitate sa tragă la distante mai mari. Ex: cunosc sniperi cu nvg cu factor de amplificare care fac treaba foarte buna noaptea. Chestia cu impunerea aprinderi lanternei sau trasoarelui este mai mult pt a nu fi debalansat jocul de cei cu nvg. Dar mi se pare stupid sa elimini avantajul omului care a investit intrun echipament pt a avea un avantaj. E ca și cum ai interzice sniperul pt a nu avea avantaj de range împotriva unuia cu 110m/s. Țineți minte ca acest regulament e făcut pt siguranță noastră. Nvg-ul nu prezintă pericole.
 9. Conform sad bunnieh 1.2 D2 este intre 140 și 160. Deci se propune o scădere la 150. Din punctul meu de vedere 140 ar fi mai ok pt Dmr. Și zic asta din perspectiva unui. Jucător ce joaca în 80% din cazuri cu sub 110m/s și doar 20% cu 120m/s. Mai mult de 120 vad rostul doar pt sniper.
 10. La crono pe lângă cele 3-4 bile trase pt a stabili viteza mai tragi și o rafala pt a stabili Rof! Este un pas în plus la crono ce ia fix 5 secunde.
 11. Uni oameni nu pot fi educați. Au șmecheria și rea voința adânc. Ai ca exemplu cea mai recenta banare făcută de tine. De aceea facem limitări de viteza și rof. Și de acea am propus și baza de date Comuna. Pt a vedea și ceilalți organizatori ce probleme au făcut uni la eventul/terenul X.
 12. Va pot răspunde eu cum vad aceasta modificare de regulament. 1. O facem pentru a reduce puțin vitezele din clasele mari pentru a elimina acei 1%jucători care fac probleme pe teren. 2. O facem pentru ca în lumea airsoft din afara sunt reguli foarte stricte de viteza și rof la airsoft. Ex: Germania 1j semi din fabrica, alte tari te pun sa îți colorezi replica, etc. Cu cat facem un regulament care va elimina și acei 1% din jucători problematici cu atat vom fi lăsați în pace de mai mari aleși ai tari care fac propuneri legislative gen 35 decibeli în apartament. Luam exemple din alte tari acceptabile gen rof 25 max. Pt a avea motive cu un regulament general de a contracara vreo tentativa de reglementare și a avea motive plauzibile în a face acest lucru alinindu-ne la regulamentul altor tari. PS: Pt organizatorii ce zic ca este bătaie de cap cu masurarea rof sunt dispus sa le pun la dispoziție gratis un crono ce măsoară rof la eventuri. Atunci când vi la event și faci crono pe lângă cele 3-4 bile pe single pt a stabili viteza mai dai și o rafala pt a stabili rof. Chiar nu este greu. Ps2. Am replica cu rof de 28 cu baterie de 11.1. Îmi este puțin frica și rușine sa trag cu ea pe auto. Mereu au fost discuții și înjuri când am făcut asta.
 13. Permitem o viteza mai mare decat P2 deoarece p2 are 3kg pe când saw are 6kg. Cel mai bine facem saw in 2 clase Hmg si Lmg in functie de greutate. Cu viteze 120 si 130.