gabriel grigore

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  bucuresti
 1. am facut testul si il ridica cu surubelnita lipita,cu toate ca scrie pe el high speed.motorul original cyma functiona mult mai greu si se incalzea foarte tare.motorul asta nu se incalzeste. modelul de ak cyma este cel din plastic cu imitatie de lemn la exterior. shimming este facut,compresia e buna. o sa-i pun mosfet+lipo 11,in prezent folosesc lipo 7 fara mosfet. revin cu concluzii. multumesc pentru sfaturi!
 2. Ai dreptate,pe viitor o sa fiu mai atent si mai bine informat.
 3. Salutare! La un ak cyma am vrut sa-i maresc putin puterea si am achizitionat un arc 130 guarder.Dupa ce m-am documentat mai in profunzime am vazut ca trebuie sa schimb si alte componente in gearbox.In consecinta am cumparat piston cu dinti metalici,cap cilindru aluminiu,cap piston aluminiu cu rulment,ghidaj arc metalic cu rulment,duza aer aluminiu,toate SHS.In configuratia asta motorul standard avea o viteza cam mica asa ca m-am gandit sa-i pun un motor high torque (SHS).L-am comandat insa am mi-au trimis din gresala motor high speed,SHS.L-am montat iar diferenta este foarte mare.Duce arcul fara probleme,probabil este si high torque,nu stiu exact. Intrebarea mea este urmatoarea:sa-i schimb si rotile?Daca trebuie de care sa-i pun?Am vazut pe site-urile de componente ca se potrivesc cele 100:200 sau 100:300.Dar nu ma pricep. Ceva pareri?
 4. salutare, Am nevoie de ajutor.Mai precis,la un g36c,pentru a trage,tragaciul trebuie apasat si in stanga maxim,nu numai in spate.E destul de incomod.Am desfacut GB.Totul e in regula.Am schimbat preventiv cablajul cu contacte.Functioneaza perfect insa doar pana il introduc in carcasa GB.L-am scos,l-am desfacut din nou,totul in regula pana sa-l bag in carcasa.Ceva idei?
 5. gata,s-a rezolvat.trebuia reglata inaltimea motorului.axul acestuia nu mai ajungea la rotile dintate din gearbox.nu inteleg de ce,poate din cauza ca l-am scapat pe jos de cateva ori.reglajul se face din surubul de langa incarcator,din patul pistolului,cu o cheie imbus.
 6. nu am desfacut,daca nu ma descurc ma duc la un service.
 7. il desfac maine sa vad unde e problema,multumesc pentru sfaturi.
 8. da,am incercat si cu alta baterie,incarcata,si face la fel.Putere are,doar ca se aude ca si cum rotitele se invart in gol,continuu.
 9. salutare Am un glock 18c cyma aep si nu mai trage,cand se actioneaza tragaciul motorul bazaie si nu se intampla nimic.Vreo idee ce poate fi?