Lupu

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Iti vand biletul meu pentru 45E. Factiune: MILITIA 0723.833.941 - Lupu
 2. Salut baieti, am un bilet pentru BorderWar 8 de vanzare. Factiune: MILITIA Biletul vine impreuna cu un patch BW pe care-l veti primi de la organizatori cand faceti check-in-ul. Toata distractia m-a costat 75E, dar il dau cu 200 de lei (~45E). Daca sunteti interesati sau daca vreti mai multe detalii, contactati-ma prin PM, sau pe mobil. bilet + Border War Veteran - Shoulder patch – plastic patch : yes 45 euro 0723.833.941 - Lupu Ma voi ocupa eu sa actualizez datele la organizator.
 3. PRO: A fost un eveniment foarte fain. Sunt foarte multe posibilitati de joc datorita terenului mare (circa 2.25 kilometri patrati) si variat (baza militara + zonele adiacente) si exista: - drumuri asfaltate si drumuri forestiere - hale, cladiri, ziduri, perfecte pentru CQB - zone de campie/luminisuri cu vegetatie de marime medie - transee / gropi / ravene - paduri de conifere (usor de parcurs), paduri de foioase si zone cu arbusti spinosi (mediu spre dificil de parcurs) - mecanizate! + contra cost: trageri cu arme automate (cu gloante oarbe) + contra cost: posibilitatea de a conduce tancuri/tanchete CON: - drumul relativ lung pana acolo - seara este foarte frig - vant puternic, ocazional cu furtuni de praf (din cauza prafului, unele replici/incarcatoare s-au defectat temporar) - limita stricta de 400fps pentru AEG-uri (cine depasea chiar si cu foarte putin aceasta limita, de ex. 123 m/s, nu era primit cu respectiva replica) Scenariul a fost dinamic, cu misiuni variate, insa au fost si timpi morti, mai ales spre sfarsitul jocului. Fiecare factiune a avut cate un "general" (dintre organizatori) care coordona echipele prin radio si asigna misiuni. S-au folosit medici care puteau vindeca un ranit maxim de doua ori. Respawn-ul functiona la fiecare inceput de ora. Nu a existat MED. In cadrul factiunii noastre (Task Force) a existat un pluton romanesc care a functionat bine, insa romani au fost si de cealalta parte a baricadei. Pentru anul viitor ar fi frumos sa ne organizam cu totii (daca exista si aceasta dorinta) si sa ne alaturam aceleasi factiuni.
 4. Ideea in avea doua squad-uri este ca fiecare sa aiba un anumit grad de autonomie, pe care nu-l vom avea daca stam mereu unii dupa altii. Mai degraba noi ne aranjam dupa ei decat ei dupa noi. Iar ca sa avem acel nivel de autonomie si performanta e necesar ca cel putin jumatate din fiecare squad sa fie jucatori experimentati, iar ceilalti le vor urma exemplul.
 5. Ei tot ca o echipa o sa joace in cadrul plutonului si asta o ne ajute pe toti. In caz contrar va fi squad-ul lor care va performa si celalalt squad care va fi mai mult sau mai putin carne de tun.
 6. Un pluton romanesc format din doua squad-uri e o idee foarte buna. Insa ar trebui sa ne mai gandim cum formam grupele. Ar fi trei aspecte aici - doua obiective si unul subiectiv: 1) In prima grupa sunt mai putini oameni ( decat in a doua (11). 2) A doua grupa e formata dintr-o echipa unita, coeziva, cu experienta, in timp ce prima e formata din jucatori cu mai putina experienta si care nu se cunosc cu totii intre ei. 3) Pana acum am mai participat la un eveniment si la cateva antrenamente alaturi de MAT si mi-as dori sa joc in continuare alaturi de ei. Asadar, avand in vedere ca cei din MAT sunt majoritari si au si experienta de partea lor, am urmatoarea propunere: MAT-ul sa fie prezent in ambele squad-uri cu un numar egal de oameni, pentru o mai buna coordonare. Momentam suntem 19 oameni - sa zicem 20, daca mai vine cineva. Grupa I va fi formata din cinci membri MAT + eu + inca patru, la alegere dintre cei din grupa I initiala [mouse,Don Pepe,Nomad,Olfs,Ryan,Hory,Constant In] Grupa II va fi formata din sase membri MAT + inca patru, la alegere dintre cei din grupa I initiala [mouse,Don Pepe,Nomad,Olfs,Ryan,Hory,Constant In]
 7. Salutare. Pentru mine acesta a fost primul meu joc de airsoft asa ca nu am experiente anterioare cu care sa-l compar. Ma asteptam sa fie fain, dar mi-a intrecut asteptarile. Am venit ca invitat al echipei MAT si fiind la inceput mi s-a oferit un rol LARP (75% din timp), acela de traficant de droguri (banderola rosie). Am jucat rolul de traficant alaturi de trei baieti - chimistul, aghiotantul si dealer-ul a.k.a. "Schema". Restul de timp am jucat rolul de PMC alaturi de factiunea PKT. Vremea a fost superba, iar terenul a fost foarte bun, oferind multe posibilitati pentru diverse scenarii - multa vegetatie (cu spini), damburi, drumuri, bariere, fortificatii, transee, "cariera", "satul", "laboratorul", "terenul minat" s.a. S-a vazut ca cei de la MAT au muncit foarte mult pentru crearea fortificatilor si a celorlalte elemente din joc. Inca o data, respect! Jocul efectiv a durat putin peste 7 ore (estimarea mea) si a cuprins un scenariu bogat cu mai multe tipuri de misiuni. Au fost in jur de 100 de oameni care si-au intrat bine in rol si desi a fost multa actiune, pe alocuri jocul a mers din inertie sau chiar a stat pe loc, mai ales in ultima parte. Au fost si unele mici neintelegeri ale scenariului/misiunilor, dar in cea mai mare parte a timpului lucrurile au mers bine. Corturile din "sat" au fost aprovizionate cu apa, bautura energizanta si o trusa medicala. In joc a fost si masina camumflata a echipei MAT (sah-mat!) care a completat bine misiunile. In cazul meu a fost si o experienta off-road foarte faina, pentru ca nu-i usor sa te tii de o masina care goneste pe un teren accidentat La final am jucat rol de mercenar alaturi de PKT unde am luat contact mai bine cu partea mai dureroasa a jocului, am facut si cateva (mici) greseli de incepator, dar per total sper ca m-am descurcat decent. Pentru ceilalti n-am nimic de reprosat, s-a jucat frumos. Un mic sfat ar fi sa se gaseasca o formula de incheiere spectaculoasa pentru sfarsitul jocului (cum ar fi o discutie intre liderii gruparilor, soldata cu un duel, efecte sonore etc), iar la final sa se prezinte un fel de status, un scor pe echipe, ca la orice competitie sportiva. Cu stima, Andrei.
 8. http://gunfire.pl/product-eng-1152197443-Kamizelka-taktyczna-KAM-44.html http://gunfire.pl/product-eng-1152204704-Armored-Claw-Accuracy-Tactical-Gloves-olive.html http://gunfire.pl/product-eng-1152192014-Okulary-ochronne-Peltor-Maxim-Ballistic-zolte.html http://gunfire.pl/product-eng-1152198261-Starker-V3-type-mask.html 327 ron