bedat

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Vs
 1. Airsoft vs realitate https://www.youtube.com/watch?v=2kZDao7_dH Foarte foarte tare.
 2. bedat

  upgrade g36 cyma

  Salut. Mi-am achizitionat o cyma g36 nu de mult timp. La prima vedere sunt multumit de replica stock, doar de la 35-40 m bila ia usor o traiectorie dreapta. Folosesc 0,25 de la gg. Ce upgrade ar trebui sa.l fac pentru a observa un efect imediat? Merci
 3. Salutare. Pe cand se da comanda? merci
 4. Am verificat unul din coduri la HongKong Post si apare ca fiind plecat catre Romania, CP892354278HK Hong Kong Romania The item left Hong Kong for its destination on 21-May-2014 Cum intra in tara va apare si la Posta Romana.
 5. http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=searchItem&item=TM-PT-XDM-78&search=special&rs=xdm&catid=&cat=&view_choice=c - 20 RON Salut. Mai prind si eu asta?
 6. Salut. Poti sa-mi spui cand ajunge comanda la tine? Merci
 7. Salut. Poti sa-mi spui cat costa? http://www.uncompany.com/pageproductdetails.asp?prodid=30383 - 511 RON Multumesc.
 8. Multumesc de raspunsurile de aici si de pe privat. Voi incerca o plata clasica cu cardul pe unul din site-urile amintite, mai ales ca transportul este gratuit in anumite conditii.
 9. Am vazut ca se tot aminteste de siteurile din strainatate pentru preturile practicate care, evident din ce m-am uitat sunt mai mici decat cele din tara noastra. In final m-am orientat si eu dupa o replica si cred ca mai am doi prieteni care vor o replica, unul vrea sigur. As vrea sa stiu daca site-urile din polonia sunt de incredere, daca au fost probleme la onorarea comenzii si cum se face plata, clasica cu datele cardului sau iti trebuie paypall? Mentionez ca strangem mai multe produse intr-o comanda. Multumesc de raspunsuri.
 10. Sunt in posesia unui tokyo marui xdm 40. L-am cumparat din Romania dintr-un magazin din Iasi. Am mai tras cu un glock 17, care se comporta binisor dar, tm este mult superior. Fiind incepator am reusit sa fac grupaje f. bune la 5-10-15 m, in ultima varianta un pic sprijinit (aprox 10-12 cm ). Corpul replicei este din abs, mansonul culiseaza pe parte metalica, are un recul realistic, iar in incinta deranjezi vecinii... Gripul foarte bun, nu-l scapi, greutate f. buna, aprox 750 g. Singura problema e ca la temperaturi scazute gazul mai da rateuri, dar vara se schimba situatia. Greseala mea a fost ca trebuia sa pornesc cu o replica aeg si tm sa fie cea de-a doua.
 11. Am scris despre modelul de replica. Ele arata la fel, numai ca umarex este la un pret de 60% din g&g.
 12. M-am uitat pe un site, dar nu am mai vazut modelul achizionat de tine. Incarcatorul este metalic?
 13. https://www.youtube.com/watch?v=z2cgvO7XLk4 Tir cu arcul
 14. Pana la urma ce replica ti-ai cumparat? Cyma sau p&j?
 15. bedat

  Bancuri

  Ion cu Marie - Marie baga mana in pantaloni! - Ioi Ioane - E lung? - E lung Ioane. - E tare? - E tare Ioane. - E gros? - E gros... - Apoi noo, asa se kk un om sanatos.