turbojack

Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About turbojack

 • Birthday 08/06/1967

Converted

 • Localitate
  CJ
 1. turbojack

  Golire cont

  Ajungem sa tinem banii la saltea . In tara asta nu mai e safe sa ai depozite bancare .
 2. Cum camuflezi un "gyp" de armata ? Il uiti in boscheti vreo 10 ani ...
 3. De preferat ceva din generatia 1999-2005 , fiabile cu pret mic la piese.
 4. Sa ai frigiderul gol in acel moment , ti-l va umple noul proprietar. Multi cumparatori cer dovada taxei nerecuperate , deci ar putea fi probleme la vanzarea masinii . Daca nu este cel putin un euro4 mai vechi , taxa poate depasi valoarea masinii , caz in care devine "masina pe viata" .
 5. Pune macar o paza . Lunete sunt multe ...
 6. Nici la ceasornicarie nu gasesti kit pentru M3-4 mm . O refiletare se rezolva la orice atelier mecanic. Daca se unge tarodul cu unsoare/vaselina , nu scapa shpan in gearbox.
 7. Sau diverse blocaje mecanice.
 8. De ce gaz si nu un AEP , e mai practic si fun de folosit ocazional mai ales ca vine frigul ?
 9. Daca ai 18+ , e bun pentru 1000 de bile cat tine butelia .
 10. turbojack

  Rookie sniper

  . Degetele sunt cea mai mica problema , exista si parghie suplimentara care te ajuta mult . Cert este ca dupa 100 de armari ai umarul vanat ... a doua zi .
 11. Am comandat asta : http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Discovery-V5-Android-2-3-5-capacitive-screen-smartphone-phone-Waterproof-Dustproof-Shockproof-WIFI/1168442795.html Revin cu impresii dupa ce il am in mana .
 12. Corect . Ia-te cu ei de gat si pe viitor te mai angajeaza draqu' daca vor cauta referinte de la ultimul loc de munca .... orice shut in cur , este un pas inainte ...
 13. Ce e nou ? PC-u' sau desku' ? DA niste date . oricum fiind marfa de cateva zile , retur scrie pe ea . Poti sa-i dai cat vrei in gaming , nu trebuie sa vezi viata roz . RETUR cu geoarsa !
 14. platit ultima factura UPC la ghiseu . Declarat canalele de fotbal "program non gratta " . Nu le am in program . Case closed. Vizionez cu indulgenta 15' de fotbal pe an . Imi trebuiau unele contracost . Daca ma supara astia cu cablu' le rup contractu' si imi lipesc parabola mobila de geam . Nici o pierdere .