Panterik

Members
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Panterik

 • Birthday 05/31/1984

Converted

 • Localitate
  Ploiesti
 1. Panterik

  Beretta M9

  Partea cu detenta imi era clara, cand am zis gaz si co2 ma gandeam la o posibilitate sa fie facut ceva ajustari pe incarcator la valva unde loveste "cocosul".
 2. Panterik

  Beretta M9

  Salve Chiar daca e postat la upgarede ma intereseaza un downgrade la un Beretta Elite IA de la KJW Actual replica scoate 104 m/s Ma intereseaza sa o duc undeva in jurul de 85 m/s +- 5 m/s asta daca e ste posibil. Interersant daca se poate si la green gas si la CO2.
 3. Contact imperfect poate crea probleme si incalzirea componentelor, motor, baterie, mosfet.
 4. sa nu fie un contact imperfect si de acolo problema cu incalzirea eu am un ul asemanator, programabil, si sunt multumit de el
 5. Sal, nu se poate inlocui ca e prinsa in nituri, cat despre ce vrei sa montezi e o sina pentru accesorii nu catare poti pune http://www.taiwangun.com/en/mounts/mount-for-ak-cm?from=listing&campaign-id=14
 6. Scuze am editat postul de la somn am vazut CM50 in loc de CM520, da piese gasesti pentru toate versiunile. Daca joci in zone cu cladiri multe si distante scurte recomand un CM521, problema ambelor versiuni e ca sunt puternice si te limiteaza la o distanta mare, daca ii schimbi arcul sa reduci viteza bilei la maxim 110m/s atunci poti trage din minim 1m asta daca e noua. Daca o e sh poate fi deja aranjata, poti gasi la pret bun.
 7. cu siguranta merita, da nu e obligatoriu sa iei una noua, uitate pe aici la vanzari si pe grupurile de pe facebook, sigur ai sa gasesti un AK , asta daca vrei AK, si aranjat si la un pret aceptabil. Cele de la Cyma sunt cele mai bune la calitate pret
 8. Nu merita, plastic si nu calitate, si e ceva ciudat cu descrierea la 0.5j si cu 120m/s
 9. Sunt ciudate arcurile, la mine sa schimbat la AK care scotea 130m/s, sa pus arc de 100 m/s (AirsoftPro) si scoatea 120 m/s, am pus unul de 85 m/s (Guarder) si acum are 98m/s. Schimba arcul cu unul mai slab si vezi ce iese
 10. KJW M9 Tactical Elite complet metal ~100 m/s 0.2g bb Capacitate incarcator 26 bb Green Gas sau CO2
 11. Domnule @gcalin dupa ce ai sustinut sus si tare ca ai fost tepuit, ai amenintat cu actionare in instanta si atat galagie ai ajuns la concluzia ca omul nu a vandut un produs defect ci ai avut ghinion sa se rupa o piesa. Acum vi si te superi ca ai fost tratat cei drept cu ceva rautate, si sustii ca nu ai pentru ce a cere scuze ca omu nu a vrut sa schimbe ceva ce nu era vinovat si ca sunt rai cei de aici si cu atitudini de "cacat" ia in calcul urmatoarele: - ai cerut ceva ce nu era in dreptul tau (schimbare piesa rupta) - ai amenintat ca se ajunge la proces, - cat despre reparatii sau constatari la un magazin cu service gandestete ca si cei de acolo sunt jucatori si multi sunt si pe acest forum iar cei mai "batrani" de aici au experienta tehnica si testat cat sa echivaleze un service. P.S asa suntem astia (eu) de cacat care ne cacam in posturile omului. P.P.S ai ajuns la concluzia ca omul nu are nici o vina si pretentia de a schimba piesa nu se justifica si de aici cu postul ca in care omul suspecta inselatorie nu e departe de adevar, chiar daca nu a fost intentie din partea ta.
 12. Daca poti pune cateva poze pentru o mai buna intelegere (a mea). Am si eu o jucarie stock, proaspat achizitionata si o etansare de genul e perfecta.
 13. Salve Daca joci in zona predominant caladiri sau distante relativ mici Cyma 045 e ideala, cum zicea si #Malakh e mama si tata. Cele de la 028-031 tot cam acolo ajunzi dar mult mai lungi. La ceva distanta putere te poti duce la CM040 sau CM050 dar sunt grele si dupa o zi esti cam cocosat.