trickboy

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Constanta
 1. Pentru evitarea de spam am creat acesta postare care va avea si rol de *flux continu*. [-------------------*FLUX CONTINU/ MESAJUL DE JOS SE VA MODIFICA LA FIECARE LUNA*-------------------] http://www.outdoorgaming.ro - Airsoft Constanta va invita la un joc de airsoft: Participarea este deschisa oricarei echipe si orcarui jucator *independent* care respecta regulile de bun simt ale airsoftului plus un regulament simplu. Jocurile organizate de [OG] nu percep taxe de joc, totul se face din pasiune iar scopul nostru doar placerea de a juca airsoft. Pagina noastra de Facebook: https://goo.gl/1Qc9Al Pentru alte detalii, va stam la dispozitie aici sau pe pagina noastra de facebook. Multumim si va asteptam la joc!
 2. www.Outdoorgaming.ro - Airsoft Constanta va invita la jocul saptamnal de airsoft. Participarea este deschisa oricarei echipe si orcarui jucator *independent* care respecta regulile de bun simt ale airsoftului plus regulamentul nostru simplu. Jocurile organizate de Outdoorgaming.ro nu percep taxe de joc, totul se face din pasiune iar scopul nostru doar placerea de a juca airsoft. Pentru a ne putea organiza mai bine, rugam doritorii sa confirme prezenta pana sambata, pe pagina noastra de facebook. Rezultatul accestei prezente este sa facem un scenariu optim dupa numarul de participanti prezenti. Facebook: https://goo.gl/1Qc9Al Detalii Joc: Locatie - Oil Terminal PANA IN ORA - 10:15 AM Pentru alte detalii, va stam la dispozitie. Multumim si va asteptam la joc!
 3. www.Outdoorgaming.ro - Airsoft Constanta va invita la jocul saptamnal de airsoft. Participarea este deschisa oricarei echipe si orcarui jucator *independent* care respecta regulile de bun simt ale airsoftului plus regulamentul nostru simplu. Jocurile organizate de Outdoorgaming.ro nu percep taxe de joc, totul se face din pasiune iar scopul nostru doar placerea de a juca airsoft. Pentru a ne putea organiza mai bine, rugam doritorii sa confirme prezenta pana sambata, pe pagina noastra de facebook. Rezultatul accestei prezente este sa facem un scenariu optim dupa numarul de participanti prezenti. Facebook: https://goo.gl/1Qc9Al Detalii Joc: Locatie - Oil Terminal ORA - 10:00 AM Pentru alte detalii, va stam la dispozitie. Multumim si va asteptam la joc!
 4. www.Outdoorgaming.ro - Airsoft Constanta va invita la jocul saptamnal de airsoft. Participarea este deschisa oricarei echipe si orcarui jucator *independent* care respecta regulile de bun simt ale airsoftului plus regulamentul nostru simplu. Jocurile organizate de Outdoorgaming.ro nu percep taxe de joc, totul se face din pasiune iar scopul nostru doar placerea de a juca airsoft. Pentru a ne putea organiza mai bine, rugam doritorii sa confirme prezenta pana sambata, pe pagina noastra de facebook. Rezultatul accestei prezente este sa facem un scenariu optim dupa numarul de participanti prezenti. Facebook: https://goo.gl/1Qc9Al Detalii Joc: Locatie - Oil Terminal ORA - 10:00 AM Pentru alte detalii, va stam la dispozitie. Multumim si va asteptam la joc!
 5. The Judge, multumesc mult. Da ai dreptate e mult superioara. Si cred ca da ma reprofilez pe arma si o comand. Tu daca ai fi in locu meu, (avand experienta). Ai achizitiona-o? Imi las toata increderea in decizia ta . Astept o parere despre arma recomandata de "The Judge". Specna Arms SA-B02 carbine replicaproduct.
 6. Salut, daniel si multumesc pentru raspuns. Pot adauga pe viitor un: http://www.modamilitara.ro/corpuri-body-/1085-corp-body-m4-full-metal.html Ma refer ca e bun pret,calitate deoarce imi ofera posiblitatea de upgrade la bani astia fata de alta arma. Plus ca nu o sa ma arunc sa exercit arma la maxim gen full AUTO. Durata de viata vreu sa fie maxim un an. Am vazut review cu video, in care spunea ca doar manerul este de plastic. Iar partea superioara este metal.
 7. Salut, sunt incepator. As dori sa achizitionez produsul de mai jos: D-Boys M4 CQB BI-3981 http://www.airsoft6.ro/arme-airsoft/arme-asalt/electrice/d-boys-m4-cqb-bi-3981.html Astept pareri. Mi-se pare pret/calitate bun fata de alte replici ce am cautat pe internet. Bugetul este de 800 Ron pentru arma.... Am buget de student mediocru + ca voi face upgrade la acumulator si baterie cu ceva mai bun. + alte attachments. Scope, laser/flashlight.
 8. Salut, o parere despre DBoys M4 CQB BI-3981? (modelul din:ABS, Aluminiu, Metal). Precizez ca sunt incepator si este prima arma pe care vreu sa o achizitionez. "FAN M4, M416, M27 IAR etc".