s.t.a.l.k.e.r

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Timisoara
 1. Salut, Postez un scurt ghid cum sa bagi o statie ieftina ca baofeng uv3r+ in carcasa dummy de PRC-152 de la FMA. Pe piata se gaseste o replica functionala a PRC-152, dar costa vreo 260 euro, asa ca, o carcasa dummy costa vreo 12-20euro iar statia baofeng vreo 29-35 euro. Am ales carcasa de la FMA deoarece este fabricata dintr-un polimer ramforsat cu fibra de sticla, este robust si foarte rezistent la impact, protejeaza fara probleme statia baofeng. http://www.taiwangun.com/en/accesories/prc-152-dummy-radio-case-dark-earth-fma?from=listing&campaign-id=19 -prima data trebuie sa desfacem piesele metalice de pe dummy case si sa vedem unde trebuie decupat ca statia sa intre fara probleme. -decupam partea de sus de la carcasa bateriei (dupa ce am desfacut clemele metalice) ... atentie, materialul este foarte gros, eu am folosit un letcon si apoi pila ca sa netezesc marginile. -test fit. -demontam clemele metalice si decupam partea inferioara de la PRC-152. -test fit. -cu 4 suruburi prindem capacul bateriei de corpul statiei dummy. -asamblam totul la loc si cu sfanta banda izolatoare asiguram capacul inverior de restul carcasei. -job done, punem totul in pouch si suntem gata de joc -sursa de inspiratie: pe viitor o sa modific capacul dummy al carcasei astfel incat sa aiba o mufa pentru PTT si casca, si comutatorul ca sa pot schimba canalele fara sa fiu nevoit sa scot statia din carcasa.
 2. filmare de la jocul de duminica trecuta:
 3. Trei filmari de la jocurile de weekend: -Operation rocket launcher -Bomb defusal -Rocket defense
 4. O filmare de la fosta baza de rachete Valeadeni: P90 90m/s, Eotech 552 replica - cea mai lunga distanta de angajament cu lovitura confirmata: pe filmare colegul comenta ca nu am cum sa angajez pana acolo s-a cam inselat
 5. Ca sa raspund la toate intrebarile: - in spatii inguste e mai greu sa te intorci brusc daca auzi miscare din spate, lovesti cu montura de pereti, dar nu ma prea intereseaza asa mult deocarece carcasa gopro-ului indura multe ... recent mi-a cazut de pe masina si nu s-a intamplat mare lucru decat cateva zgarieturi pe carcasa (pe filmarea de la hotel Scorilo, am o scena unde eram pe scari intr-un loc foarte ingust, acolo am dat atat de bine cu camera de zid incat i-am schimbat unghiul de filmare ) - in prima filmare facuta cu prima varianta de montura se vedea foarte bine actiunea, doar ca montura era foarte incomoda si mult in spate, se poate observa cand urc treptele cum ma aplec usor ca sa nu dau cu camera de tavan - nu te poti pune cu spatele la perete daca e nevoie deoarece lovesti cu montura - se schimba putin stilul de joc, trebuie sa ai putina grija la camera. - spre exempul daca vrei sa treci pe sub o fereastra si mergi aplecat, atunci vei expune camera si vei fi vazut de catre inamic -daca vrei sa urci treptele in pozitia aplecat, si inaltimea pana la tavan e mica, atunci lovesti cu camera de tavan cam astea ar fi punctele de handicap cand folosesc montura - am 3 baterii 2x 1180mAH si 1x 1050mAH, deajuns pentru ~2-3 ore de filmare (depinde la ce rezolutii filmez, obisnuiesc sa filmez cu 1080p si 60 fps in zone deschise cu optiunea SPOT dezactivata, si cu 1080p si 30fps in cladiri cu optiunea SPOT activata) - primele filmari sunt facute pe 1080p 30FPS si 60FPS 16:9, pe viitor o sa fac filmarile la 1440p care e un format 4:3 si atunci vor fi vizibile ceva mai multe detalii (pot incerca si un 2.7K si 30fps sa vad cum iese o filmare de genul doar ca aici ma va limita spatiul de stocare pe card); dupa colturi si centrul sunt puncte moarte in primele filmari deoarece obiectivul camerei era perpendicular cu spatele meu, daca montez bratul usor spre dreapta, atunci se vede si partea frontala, dar coltul tot punct mort imi va fi; pot incerca si cu o baterie externa si frame-ul de la gopro, dar mi-e frica de firele care o sa fie puse pe brat si mufele usb; - montura o folosesc la jocuri CQB (deocamdata), e prea tarziu pentru inamic cand ma vede , inca nu am avut cazuri in care sa fiu vazut doar din cauza monturii. - am o idee pentru auto-leveling, astfel incat cand sunt aplecat sau culcat, camera sa filmeze tot in fata, inca sunt in faza de proiectare, cand voi avea ceva concret sa arat voi posta pozele aici - montura va fi bandajata cu banda de camuflaj UCP tuburile din PVC sunt foarte rezistente la lovituri, zgarieturi si indoituri, daca se doreste rigidizarea ansamblului se poate turna spuma poliuretanica in tub; pe viitor voi mai avea inca o camera cu care sa filmez POV (poin of view) si voi combina filmarile astfel incat sa se vada si 3rd person si POV.