Dutch

Members
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Problema este bine cunoscuta la acest model. Este o eroare de proiectare ce nu poate fi corectata. La seriile produse mai recent KWC a corectat acest comportament - dar a scazut calitatea finisajului. Cum vezi daca 1911 tau e din seria veche sau cea noua: fara sa armezi pistolul (cocosul este in fata) incearca sa ii pui siguranta. Da poti sa o pui atunci este din seria veche. La cele din seria noua siguranta nu se poate pune decat dupa armare.
 2. Cryo, eu am un KJW KP-07 (1911 MEU). Cu incarcatorul lui original, cu un plin de gaz trage cam 30 bile - deci un pic mai mult de un incarcator, care are 26 bile Daca in schimb ii pun un incarcator de KJW 1911 A1 (tot de 26 bile) nu mai trage decat vreo 15-17 pana se goleste ... Incarcatoarele par identice (difera doar culoarea), se potrivesc perfect in replica, dar au coduri de producator diferite - si probabil volumul de gaz este diferit
 3. Intre Specva v1 si v2 difera cel putin sistemul "Enter & Convert" - la v2 se face mai usor schimbarea arcului Eram curios daca mai difera si altceva.
 4. S-ar putea sa se potriveasca asta http://www.airsoft-cluj.ro/piese-si-accesorii/pentru-pistoale-pe-gaz/piesa-incarcator-colt-1911.html
 5. Opressor, angajatorul nici nu se gandeste sa iti vireze in plus cei 21.5% din salariul real de 1000E asa cum faci tu calculul ! Angajatorii se gandesc la PFA pe norma de venit ! pentru Bucuresti asta inseamna ca se platesc taxe la stat doar aferente normei de venit de 25800 lei/an - deci nu pentru toata suma pe care o incasezi tu de fapt. Deci platesti 5.5% CASS si 16% impozit din 25800 lei = 5547 lei/an = 462.25 lei/luna Deoarece ai si carte de munca nu ai de plata si 31.3% contributia pentru pensie pentru suma incasata pe PFA, ci doar pentru suma incasata pe contractul de munca (ala cu salariul minim pe economie) Ceea ce inseamna ca de fapt pensie ta este minima si ca ar trebui sa iei in calcul o pensie privata, dar pe care o platesti tu din banii tai ! In plus tine cont si de urmatoarele: - atunci cand esti platit pe PFA esti platit doar pentru cat lucrezi - in mod normal doar pt 11 luni pe an, ca 1 luna pe an esti in concediu si legal nu ai voie sa facturezi atunci. Discuta cu angajatorul daca iti plateste si luna de concediu si in ce mod. - cand esti PFA esti firma - deci daca doamne fereste te imbolnavesti si ai nevoie de concediu medical atunci agajatorul si statul iti vor plati concediul medical doar aferent sumei de pe cartea de munca (minim pe economie). Restul pana la 1000E ii treci la pierderi (concediul medical se plateste 100% din salariu pt primele 5 zile de concediu si 75% din salariu pentru urmatoarele. In cazul prezentat de tine e vorba de salariul pe carte de munca, ala minim pe economie, NU de ce primesti pe PFA) - atunci cand esti PFA esti firma deci nu ai obligatia de a veni la program si a ponta ca un angajat. Practic lucrezi la "produs livrat" nu la program fix. Dar angajatorii vor sa faca si un contact pe minimul pe economie pentru a te avea si la program fix de munca ... dar fara sa aiba ei toate obligatiile ce decurg de aici (vezi chestia cu concediul medical) - Daca angajatorul nu vrea sa iti mai plateasca ce ai lucrat ai mult mai putine drepturi ca angajatii. Practic in acest caz sansele de a iti recupera banii sunt 0, pentru ca intrii pe lista de firme catre care angajatorul are datorii si lista este in ordine descrescatoare a datoriilor, asa ca de obicei anagajatii PFA nu mai recupereaza nimic/ Stiu, e un caz extrem, dar s-a intamplat recent in Novensys ! Novensys a trecut toti angajatii pe PFA apoi a inceput sa amane plata salariilor ... A facut plati partiale, multe promisiuni mincinoase etc. majoritatea angajatilor s-au trezit ca au de recuperat intre 3 si 5 luni de salarii, dar pentru ca erau PFA .. nu prea au cum. (stiu ce vorbesc - eu am refuzat trecerea pe PFA si am demisionat asa ca am de recuperat doar ultimul salariu, pe cartea de munca- fostii colegi insa au mult mai mult de recuperat)
 6. Dutch

  Cumpar M14

  Cumpar M14. Prefer G&G real wood, dar in lipsa merge si Cyma
 7. Dutch

  Cateodata e grav...

  Johnathan Gentry - adevarul spus direct
 8. XCortech - 65$ cu livrare gratuita in Romania. Cu putina bafta scapi si de vama http://www.aliexpress.com/item/High-Power-Airsoft-XCORTECH-X3200-Shooting-Chronograph-Speed-Tester/1987117844.html (fata de 71£ cat e la magazinul din UK, cu tot cu livrare in Romania, parca suna mai bine )
 9. Salut , va rog frumos sa-mi activati si mie optiunea de postare la vanzari/cumparari. Multumesc! Done
 10. Dutch

  Astia ce joc joaca?

  Awa - cateva citate din Biblie Deuteronomul 17 Se va găsi poate în mijlocul tău, într-una din cetăţile pe care ţi le dă Domnul Dumnezeul tău un bărbat sau o femeie care să facă ce este rău înaintea Domnului Dumnezeului tău, şi care să calce legământul Lui; care să meargă după alţi dumnezei ca să le slujească şi să se închine înaintea lor, după soare, lună sau toată oştirea cerurilor, aşa cum eu n-am poruncit. De îndată ce vei lua cunoştinţă şi vei afla lucrul acesta, să faci cercetări amănunţite. Dacă lucrul este adevărat, dacă faptul este întemeiat, dacă urâciunea aceasta a fost săvârşită în Israel, atunci să aduci la porţile cetăţii tale pe bărbatul sau femeia care va fi vinovat de această faptă rea şi să ucizi cu pietre sau să pedepseşti cu moartea pe bărbatul acela sau pe femeia aceea. Deuteronomul 13 Dacă fratele tău, fiul mamei tale, sau fiul tău, sau fiica ta, sau nevasta care se odihneşte la sânul tău, sau prietenul tău pe care-l iubeşti ca pe tine însuţi, te aţâţă în taină, zicând: „Haidem şi să slujim altor dumnezei!” – dumnezei pe care nici tu, nici părinţii tăi nu i-aţi cunoscut, dintre dumnezeii popoarelor care vă înconjoară, lângă tine sau departe de tine, de la o margine a pământului până la cealaltă să nu te învoieşti şi să nu-l asculţi; să n-arunci spre el o privire de milă, să nu-l cruţi şi să nu-l ascunzi. Ci să-l omori; întâi mâna ta să se ridice asupra lui ca să-l omoare, şi apoi mâna întregului popor; să-l ucizi cu pietre şi să moară, pentru că a căutat să te abată de la Domnul Dumnezeul tău care te-a scos din ţara Egiptului, din casa robiei.
 11. Metoda e veche si se bazeaza pe credulitatea vanzatorului. Clientul ofera o suma, cere datele de plata. Apoi "realizeaza" plata. Ca un facut, din cauza unor neintelegeri bancare (explicatiile variaza de la caz la caz) plata nu se poate realiza. Apoi trimite un cec ... Vanzatorul primeste cec-ul si de multe ori, cu cecul in mana, trimite produsul la destinatie fara a verifica daca cecul este avizat de catre banca cumparatorului Dar incasarea unui cec emis de o banca straina, in Romania, daca nu a fost avizat dureaza, intre 7 si 10 zile, uneori si mai mult. Intre timp cumparatorul primeste marfa iar vanzatorul constata ca cecul nu are acoperire - deci nu il poate incasa. Cunosc personal 4 persoane care au fost suficient de credule incat sa se arda asa. Un al 5lea caz a fost mai simplu - a primit omul copie dupa ordinul de transfer bancar cu explicatiile ca va dura intre 3 si 7 zile pana sa ii intre banii in cont. Si cu rugamintea de a-i fi trimis bunul cumparat inainte de intrarea banilor in cont pentru ca e ziua de nastere a sotiei cumparatorului si el doreste sa ii dea respectivul bun cadou de ziua ei ... Evident banii nu au mai intrat niciodata in cont. Cand exista cele mai mici dubii referitoare la corectitudinea cumparatorului insistati ca plata sa se realizeze prin Paypal sau Western Union.