mrAlin

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mrAlin

 • Birthday 01/07/1984

Converted

 • Localitate
  Constanta
 1. A vrut cineva de aici sa vina sa joace si nu a fost primit de cei din acc?
 2. In prima faza presupune dorinta de joc, de aderare la o organizatie legala si oarecum stabila, de fair play si voie buna. Gasesti raspunsuri mai detaliate la adresa din primul post.
 3. Este foarte mult spus "comunitatea din constanta". Daca urmaresti atent posturile anterioare, ai sa vezi cum aceasta comunitate a fost formata si reprezentata aici pe forum de cel mult 10 persoane. Nu vreau sa creez o discutie interminabila dar asa cum tie iti pasa de acest forum, noua, carora se pare ca ne pasa de jocul de airsoft am luat aceasta decizie de a ne posta jocurile pe alta platforma. Avem multe detalii si cauze pe care ti le pot da pe pm daca esti chiar interesat si crede-ma ca situatia asta s-a creat spre binele majoritatii "comunitatii de airsoft" din constanta.
 4. Ti se pare fractionare faptul ca ne adunam intr-un club? Si ca ne strangem 40 de oameni la un loc in loc sa jucam cate 10 in 3 parti diferite? Ciudat mod de a vedea fractionarea ai tu )
 5. Tocmai pentru incepatori am creat acest topic. Cine e incepator si are facebook si vrea sa joineze la A.C.C. gaseste grupul acolo si cine nu are facebook si nici nu vrea sa isi faca poate lasa mesaj aici, pentru fiecare post primesc mail si raspund.
 6. Pentru ca se formeaza o noua organizare in airsoft-ul constantean si pentru ca in ultima perioada pe acest forum a existat o lipsa de activitate marcanta. Persoanele care din diferite motive nu doresc sa se integreze in aceasta noua forma de organizare sunt libere sa posteze cereri de joc in continuare pe acest forum.
 7. Ne-am mutat anunturile referitoare la jocurile de duminica pe Airsoft Club Constanta (A.C.C.) pe facebook.
 8. Bineinteles ca exista alternative. S-au si luat in calcul
 9. Se pare ca amanam si saptamana asta.
 10. Jocul se amana din lipsa de cvorum )