Petruccio

Members
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Petruccio

 • Birthday 06/28/1979

Converted

 • Localitate
  Chisinau
 1. Un bilet a fost luat. Au mai rămas două.
 2. Din diferite motive nu pot veni cu doi colegi la acest frumos eveniment. Deci, s-au eliberat 3 locuri la Rebeli. Cine le doreşte, mă contactaţi pe mail: strimbeanu@gmail.com sau scrieţi pe Viber +37379464542. Ştiu că e cam târziu, însă eu singur am aflat despre imposibilitatea deplasării abia ieri seara. Azi am încercat să rezolv problema, dar, fără succes.
 3. Recomand monstrul ăsta: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=19119
 4. O să moară destul de repede bateria dumitale. Mai bine folosește celulele în altă parte, pune-le la vre-un ceas, la vre-o comandă TV. Și, o s-o fac un pic pe Nostradamus: elementele 18650 extrase din acumulatorul unui laptop de asemenea nu sunt potrivite pentru AEG. Un AEG mediu consumă în jur de 16 amperi în mod continuu (trăgaci ținut apăsat) și în jur de 35A la prima pornire. Cifrele se deosebesc la diferite AEGuri și depind de motor, arc, cabluri, contacte ș.a.m.d
 5. Problema poate fi în arcul trăgaciului. Posibil i s-a rupt un capăt, atunci el uneori apucă și lucrează iar uneori scapă. Posibil că lucrează acum doar în baza arcului contactului.
 6. 1. O geacă veche de piele de la second-hand; 2. Un pulover cu cerbi, stil „tinerețea bunicii”, tot de acolo; 3. Pantaloni sportivi „Adidas”, obligatoriu cu trei dungi laterale; 4. Niște ghete vechi și jerpelite; 5. Mască antigaz -- aleatoriu; 6. Niște pouchuri pe curea; 7. Un rucksack „made-in-china” în spate; 8. AKSU. La evenimentele din R. Moldova „bandiții” mai purtau șepci stilizate, lanțuri cu cruci și brățări masive „de aur”. Plus la toate au găsit un specialist care le-a „pictat” niște cicatrici pe față de mai mare frumusețea.
 7. Merge vorba despre jocul S.T.A.L.K.E.R.? Dacă da, atunci nu mi-e clar la ce facțiune se referă setul tău. Facțiunile majoritare în joc sunt: Freedom, Duty, Military, Bandits, Monolith.
 8. Se vinde un set de iarnă în patternul EMR Leto, numit și Digital Flora. Producător BTK Grup. E producătorul care face uniforme pentru armata F. Ruse. Setul e în stare bună, dar nu e nou (are istorie, detalii în privat). Căptușeala de la glugă e un pic afectată de elementele velcro. Mărimea: 54-5 (182-108-96). Nu sunt eu proprietarul, dar setul e la mine pentru vânzare, dacă se mai doresc ceva poze și detalii -- welcome. Poze: https://carousel.dropbox.com/photos/cc/uxHM97g9hPXIMYE Preț: 80 euro.
 9. Dacă cineva are două-trei mânere din astea rupte le-aşi primi eu cadou sau le cumpăr. Am trei AUGuri și nici unu nu are mânerul pe el.
 10. Poţi să arăţi cum e instalat delayerul (sector chip)? Dacă e instalat invers atunci pot fi orice efecte doreşti numai nu tragere normală.
 11. - Shimming -- de făcut procedura cum trebuie, de verificat cu toate șuruburile strânse, fără motor, fără cilindru, partea de jos o strângi într-o menghină și vezi dacă se rotesc ușor roțile. - De verificat dacă pistonul se mișcă ușor în carcasă, cu ajutorul roții cu sector de tras înapoi peste ghidaj; - De executat o teșitură la gura pistonului, ca arcul deformat să intre mai ușor; - De verificat dacă se mișcă ușor tappet-plate-ul cu rotița sector instalată, de îndreptat furca tappetului la 90 grade. - Fire rupte, izolație deteriorată, contact prost la motor -- de schimbat firele sau de verificat toate conexiunile. Inclusiv contactul la motor de sub heatshrink, uneori se rupe acolo în interior, cel mai bine e de tăiat mufele și de lipit direct; - Colector murdar la motor și contacte interne-- de scos periile și de curățat cu o bandă îngustă de șmirghel fin, la fel de prelucrat și contactele. De gândit intens la MOSFET; - Mufele Tamiya -- de tăiat și de înlocuit cu Deans T-ultra sau cu XT-60; - De verificat acumulatorul cu un alt AEG; - De reglat poziția motorului pe verticală.
 12. De cântărit cu încărător sau fără?
 13. Nu trebuia scurtată cursa ci invers! Lamelele din grupul de contat trebuie desfăcute un pic ca contactul mobil să meargă mai adânc, pentru ca cuttoff-ul să apese mai ferm contactul mobil în zona mai groasă a dintelui.