neoslk

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About neoslk

 • Birthday 11/16/1987

Converted

 • Localitate
  Targu Mures
 1. neoslk

  Unit 6

  Jucam in fiecare weekend de obicei Duminica!
 2. neoslk

  Unit 6

  In cazul in care cineva vrea sa se alature de Unit 6 sau sa incerece airsoftul in Targu Mures si nu are mai multe informatii unde si cum. Unit 6 va sta la dispozitie: https://www.facebook.com/unit6mures/?ref=hl sau la nr de telefon 0742386929 Roland. Va asteptam !
 3. Ca sa fie mai usor comunicarea iti dau nr meu : 0742386929
 4. salut mai este valabil sau ai rezolvat deja ?
 5. BF5 a fost un joc super fain de 2 zile ,fost orasel sovietic abandonat repus in viata , practic sa facut un mic oras cu resurse limitate dar excelent gandit , cu spital , cafenea , benzinarie , restaurant , taxiuri dar baza era o tura cu un elicopter foarte tare ..... tema era Bagdadul . Daca are cineva posibilitate si drum puteti merege linisiti baietii se descurca de minune cu organizarea. Niste informatii pt cei interesati https://www.facebook.com/bombakfoldje
 6. B.o.E Combat Airsoft Night Operations ii foarte tare . si eu vreau NVG .
 7. deja imi lipsesc betoanele de la Ludus
 8. neoslk

  Corunca 13.01.13

  Interesant iarna sa joci inca nam avut parte .
 9. Eu am un MB03 cu upgrade maxim 170m/s si folosesc bile de 0.4 guarder. is bune dar cred ca se poate si mai bine. eu de astea am gasit numai. Totusi ma descurc de minune cu ele
 10. neoslk

  Optica

  Poate va ajuta , mia explicat cineva cum sa folosesc luneta cu reticul iluminat seara. dupa cum am inteles idea e sal pui numai cat sa se vada crucea si trebe sa te uiti cu ambele ochi deschisi . Trebe incercat ca functioneaza ii putin cam ciudat prima data dar merge.
 11. sa ma ajutati va rog, miam pierdut incarcatorul la glock18c de la cyma si am gasit pe airsoft.ro un incarcator majorat de 90 bb marca asr. nu stiu nici ei la firma daca is compatibili. daca stie cineva ca merge sau nu las ruga sami zica si mie. mersi mult http://www.airsoft.ro/ASG-INCARCATOR-DE-90-BILE--G18C-AEP_2620 acesta ar fi .