flavionelo

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About flavionelo

 • Birthday 09/07/1980

Converted

 • Localitate
  BAIA MARE
 1. ROG PASIONATII DE airsoft din baia mare (si imprejurimi)sa ma contacteze.multumesc
 2. sunt nou aici pe forum si nu as vrea sa imi sara lumea in cap!dar am vazut baieti de la FOS ale US si nu erau asa dotati precum cei ce apar in unele poze de la jocuri si intruniri. deci nu cred ca e cazul sa nu facem diferentele intre pasionati de airosft / miltarie care se doteaza cu tot felul de echipamente mai mult sau mai putin utile doar pt ca asa cred ei ca da bine in pozele ce leau vazut pe net si baieti care chiar fac treaba, iar cei ce au fost pe meleaguri afgane stiu f bine ca dupa ce ai de facut un cordon and search sau ate joburi iar satul este la vreo 7- 10 km de autostrada iar masinile raman acolo fiecare kg in plus e o durere ori cat ai fi de antrenat. aviz amatorilor care se incarca cu tot felul de lucruri inutile ce in lupta nu te ajuta si doar te incurca pt ca sunt momente cand inafara de o sg genunchiera munitie arm camel bak (vesta casca e bonus) si cateva lucruri nu ai nevoie de altceva. sa nu amintesc de raportul greutate utilitate si volumul de carat cu tine daca mai ai si de patrulat /ramas peste noapte pe undeva prin munti si intors la vreo 2 zile tot pe jos pana la landing zone tinand cont de faptul ca noaptea ingheata sangele in tine si ziua iti vine sa te dezbraci si de piele. in concluzie pasionati au timp bani nervi si pt cateva ore de joc le cam pot cara pe toate dupa ei si chiar sa se pozeze la ultima moda. luptatori ar face totul cat mai mult posibuil sa fie usori si agili sasi poata face treba repede si sa vina cat mai repede acasa.(parerea mea)
 3. http://www.khmountain.com/airsoft/product_info.php?products_id=1655 un pret va rog
 4. http://gunfire.pl/product-eng-1152199144-HDR-Shield-tactical-gloves-Olive.html http://gunfire.pl/product-eng-1152199232-Spodnie-termoaktywne-DRY-Unisex-Brubeck-.html http://gunfire.pl/product-eng-1152199234-Koszulka-termoaktywna-DRY-Unisex-Brubeck-.html un pret? - 258 ron -
 5. daca as vrea sa comand si eu ceva cum fac|? trebuie o suma minim obligatorie?
 6. sunt dobitoci destui si cam fiecare om cat de cat vertical se lupta cu metehnele comuniste care nu prea au "parasit" sistemul poate ca asa este in toate ministerele nu stiu cert este ca nu o sa renunti asa usor pt un astfel de motiv daca chiar crezi ca ti se potriveste fao si la lectiile de leadership te invata clar ca daca vrei o schimbare incepe in a fi tu un exemplu si daca ai o idee fi credincios acesteia chestia cea m-ai grava la sfarsit este ca nu sistemul te va abandona in final ci tot ce te inconjoara in tara asta si revin la partea sociala care descurajeaza orice speranta de m-ai bine iar daca colegul de m-ai sus spunea treba cu oglina eu spun una asemanatoare aia cu "o armata reflecta puterea economica a unui stat"
 7. acuma depinde de ce asteptari ai.daca vrei un job etc.si viata nu ti-a oferit altceva m-ai bun e ok, pt o perioada rezonabila de timp pana iti definitivezi studiile si te orientez spre avansare (cu sacrificiile necesare) dar daca cauti aventura, senzati o poti gasi doar in unitatiile cu ceva "special"