rolo

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Galati
 1. Pe la camera de hop parca avea o biluta daca nu ma insel.
 2. SI alde Specna sunt destul de bune.
 3. Daca vrei feeling si bolt catch mai realist ia pe gaz.
 4. Specna mea e din primele facute prin 2013, luata prin Sebanu.V2 clasic , am tras destul cu ea standard, am schimbat apoi teava , camera si guma.Am pus pe ea Gate Warfet , care si el e programabil dar nu atat de mult cum e Titanul. Luasem Warfet pentru ca il puteam muta de la o replica la alta desi acum nu mai e nevoie ca am mai vandut din ele .Am in continuare rotile originale,motorul schimbat, grupul de aer schimbat desi mergea foarte bine si ala original la care cred ca ii voi face un polish sa-l am de schimb just in case.
 5. Gearboxul din ce am vazut e tot un V2 deci pune ce vrei pe ea pentru V2 mecanic si electronic.Eu am o Specna de cand au aparut si era destul de bine lucrata la vremea aia deci acum ar trebui sa fie la fel sau mai bine.Daca vrei sa schimbi handguarduri si tevi si vrei arc de 130 si range de ce iei o replica scurta?
 6. Fps mic sau inconsistent de la compresia defectuoasa.
 7. rolo

  APS ASR110

  Vanduta , se poate inchide, multumesc.
 8. rolo

  APS ASR110

  Rezervata momentan.
 9. Canalele PMR http://www.yo6pes.ro/ro/pmr/alocarea-canalelor-pmr.Daca gasesti si sigur gaseti in Bucuresti pe cineva care are cablu e mult mai usor sa programezi statia.
 10. rolo

  APS ASR110

  Ultimul pret 700 ca vine zapada.