XQZME

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. XQZME

  armata

  "PILE" ai ??? Sa nu crezi ca institutia asta este asa integra cum pare.
 2. La banii astia nu prea exista recomandari. Cauta ceva sh in sectiunea "Vanzari" dar sincer chiar si full plastic nu cred ca gasesti. Bafta
 3. Parerea mea : daca vrei pistol cu blow-back cumpara unul pe greengas. Dar este bine mai sa poti incerca cele doua variante pana sa sari cu banii pe tejghea.
 4. Multumim pentru poze. Totusi ai avut ceva timp sa le faci.
 5. Frumos, frumos, pacat ca vremea a fost un pic capricioasa.
 6. Mocirla a fost si duminica trecuta cand a fost super vremea deci nu se schimba nimic in peisaj.
 7. Daca iti plac asa mult AK-urile dar totusi ti se par "lungi" si nu iti prea surade inca ideea de a modifica la ele ceva, mergi la un magazin ( sau vorbesti cu Alecu ) sa iti prezinte un AKS 74, mult mai mic si mai usor de utilizat prin "catacombe" + ca trage aproximativ la fel de bine si departe ca o varianta lunga. Asta in cazul in care mai vrei o arma.
 8. Teroristii: 1. vor purta banderole pe ambele brate si vor purta pe cap shemag, plasa sau bandana. In afara de cele enumerate mai sus se pot accepta de exemplu fesuri ( negre, verzi ) sau cagule? Banderolele pot fi de doua culori, respectiv rosii sau albastre ?
 9. Se indura careva si de un independent sa-l ia in echipa ? Maine prezent si eu.
 10. Da, am vazut ca au si ei Scorpioni. Multumesc pentru sfaturi.
 11. Vis-a-vis de desfacutul gearbox-ului am inteles ca este foarte anevoios si cu sanse de a nu il mai monta corect la loc, o sa imi fac timp sa trec pe la un specialist.
 12. XQZME

  armata

  Un sfat : Sa nu crezi nimic din ce iti spune cel de la recrutari ( cariera,statut,solda,beneficii,sugestii ) si pe ce esti chitit sa te duci ( ca arma ) pe aia sa te duci, cei de la recrutari sigur au ca obiectiv o distribuire a "Carnii de tun" cat mai buna in teritoriu. Daca nu esti prea sigur de pasul acesta macar incearca sa fii cat mai aproape de casa.
 13. As dori o parere vis-a-vis de o problema pe care o intampin la una din jucarii : Scorpion Vz61 (AEG) branduit de ASG care este produs de JG ( copie fidela Marui ). Arma nu a fost pana acum la joc, am folosit-o doar prin curte la tinta si a tras aproximativ 300 BB 20g. Dupa cateva utilizari in pozitia foc-foc imi trage foc automat ( ca si in pozitia parghiei foc-automat 20 ), ochiometric totul pare in regula la jucarie trigerul pare sa lucreze in mod normal sa isi faca cursa, de aici incolo nu imi mai pot da seama care ar fi motivul. Mentionez ca am gasit si pe Youtube modul de asamblare si dezasamlabe al jucariei dar in interior totul pare a fi in regula si la locul lui, NU am desfacut geraboxul. Multumesc.