Pag1nul

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. ms de raspuns, apreciez, dar am uitat sa specific ca sunt din bucuresti
 2. salut, joaca cineva si sambata? multumesc
 3. salut, sunt reduceri destul de mari pe gunfire.pl, nu se baga nimeni la comenzi?
 4. multumesc pt raspunsuri...acea camera prom. e un pic cam scumpa, dar poate facem un efort ...ms
 5. ms pt topic.uri, sunt super tari, ai ce invata acolo...dar...vreau si cateva sfaturi in ce sa cumpar
 6. Salutare, sunt nou in acest domeniu si de aceea apelez la voi. Detin un m4 P&J pj16 stock si doresc sa-i schimb guma si teava de precizie deoarece am citit ca imbunatateste perfomanta unei arme. Intrebarea este: ce guma si ce teava sa-mi cumpar dar care sa nu depaseasca, 50 RON guma si 120 RON teava. Ceva sa combine acuratetea si distanta bilei. Am citit despre Madbull si prometheus. Sau daca exista si un altfel de upgrade care sa ajute in acuratete si distanta. Multumesc.
 7. Salut, un pret te rog. http://gunfire.pl/product-eng-1152207734-1000mm-Replica-Case-Olive-Drab.html 81 Ron http://gunfire.pl/product-eng-1152203399-Magazine-shaped-BB-pellet-speed-loader.html 27 Ron Renunt momentan, ms.
 8. am inteles...ms frumos....dar am mai observat ceva, acumulatorul are spatiu foarte mare in pat si joaca...cum rezolv asta?...bag niste burete sau pot cumpara ceva? m4 e acelasi lucru cu m4a1 nu?
 9. Salut, Sunt nou in ale Airsoft-ului si doar ce mi-am cumparat un m4a1 P&J pj16 codul armei...doresc sa achizitionez incarcatoare de rezerva dar tot ce gasesc pe site-urile noastre sunt de m4...e vreo diferenta intre m4 si m4a1? conteaza si ce producator aleg?sunt diferente mari intre ele?imi recomandati ceva anume? Si am observat o problema, cand trag o bila sau mai multe si scot incarcatorul pica din arma cel putin 5-6 bile...scapa pe langa probabil...se poate remedia problema? Multumesc.
 10. cam multe bile...oricum e tare