vdT.Andrei

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vdT.Andrei

 • Birthday 07/20/1983

Converted

 • Localitate
  Botosani
 1. vdT.Andrei

  LA REVOLUCION VI

  aia 4 erau cei mai curajosi....stiau ca eram noi acolo
 2. vdT.Andrei

  LA REVOLUCION VI

  A fost un eveniment reusit cu un scenariu dinamic si clar. Armata a castigat!!!! Replici celebre din timpul jocului: "C7 Iasi + USLA Botosani si luati si HAT-ul ca sa fiti 9 " " General: Ati primit intaririle trimise? echipa: Care?? Astia 2? General: Nu mai comunicati numarul trupelor!!!!" ASTEPTAM POZELE!!!!
 3. Bravo... daca poti sa trimiti si o lista cu cei care vor patch ar fi perfect
 4. Va prezentam patchul oficial al evenimentului Lupta pentru Codrii de Arama - Mercenarii Pretul patchului este de 10 lei Rog liderii de echipe sa faca o lista cu cei care doresc patch si sa o trimita la airsoft.botosani@gmail.com Patchul va fi achitat si ridicat de la check-in.
 5. In timp ce erau 60 de oameni in jurul satului 3 ...... TIP: general imperiali
 6. Da Cu alb sunt drumurile "forestiere" care pot fi parcurse cu mecanizatele
 7. rniculae - inscrie-te la eveniment ca sa fii in lista de STAND-BY. Cei din lista de STAND-BY vor avea prioritate in ocuparea locurilor vacante dupa data de 1 mai 2015
 8. Un tip masiv intra intr-un bar si cere un coniac.Barmanul se uita la el, ii da paharul si apoi il intreaba mirat: - Domnule, iertati-ma ca va intreb, de ce aveti capul atat de mic.Vad ca mergeti la sala, trageti de fiare, dar capul este mult mai mic decat corpul.Suferiti de o boala rara? - Nu, asta se datoreaza unei intamplari petrecute acum ceva timp.Am gasit pestisorul de aur si mi-a zis ca daca il arunc imi indeplineste o dorinta, oricare ar fi ea. -Si ce dorinta v-ati pus? Omul ofteaza si spune : ' Pai i-am zis ca vreau sa imi faca o muie mica'....
 9. Un cuplu era in vacanta in Pakistan. La un moment dat au intrat intr-un mic magazin de sandale. Vinzatorul le spuse: - Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati. Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului. Sotul simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator: - Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta? Pakistanezul a replicat : - De ce nu le incerci si vezi de unul singur ? Sotul, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce. Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani – putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga de pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul zbiera: - LE-AI PUS INVERS ! LE-AI PUS INVERS!!!