naiky

Members
 • Content Count

  724
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

3 Followers

About naiky

 • Birthday 01/08/1986

Converted

 • Localitate
  bacau
 1. se poate inchide , multumesc
 2. pret 220 ron (am fost mai norocos si am prins la 50 Euro) .
 3. pe sistem "La un proces, intra in sala de judecata un betiv, 'afumat' bine. Dupa ce priveste o clipa, ii striga judecatoarei: - Sa ma pupati in fund! Surprinsa, judecatoarea striga: - Afara! Atunci, omul ii raspunde, zambind: - Nu, doamna, aici! Sa vada toata lumea!..."
 4. Cumpar camera hop-up pentru AK marca Prowin
 5. http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail3.php?tabpage=3&search=special&rs=Motor%20and%20Related%20Parts&item=GD-PT-GE0111&search_From=category - 136 RON - Achitat
 6. cum spune in titlu : produsele sunt noi , nu au fost scoase la joc , doar puse montate si apoi date jos si stau pe raft 1. lentila ESS ICE NARO Clear http://www.esseyepro.com/ICE-NARO-Clear-Lenses_142_detail.html - 80 ron 2. insertii pentru dioptrii ESS Vice RX http://www.esseyepro.com/Vice-Rx-Insert_118_detail.html 120 ron transportul nu este inclus decat prin posta daca sunt cumparate ambele produse de acelasi persoana. poze reale in maxim 24 h.
 7. , am trecut zilele astea de cateva ori pe acolo si nu am avut probleme , cred ca se alege varianta prin mamaia pentru ca nu ai nevoie de rovigneta , la ovidiu stau mai mereu cu radar pt. rovigneta.
 8. se poate treci printre hoteluri , prin spatele la aqua magic;)