ValyCvd

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Converted

 • Localitate
  Cernavoda
 1. Salutare ! Am primit recent un JG AUG, cam lovit ce e drept, cu 3 mid-uri si un hi-cap, mi s-a spus ca face misfeed, am verificat si din ce am vazut urechile pentru suruburi de la outer barrel sunt rupte si nu sta cum trebuie outer barrelul, din cauza asta cred ca nu trage bila din incarcator. Replica e destul de botita, are patul crapat pe partea de sus, zgariata, toate cele, are nevoie si de acumulator, nu sunt sigur daca merita sa il aduc inapoi la viata sau nu. Concluzie: Reparat sau aruncat ? Gasesc outer barrel pentru ea ? (am cautat cate ceva pe google dar fara succes) Problema poate fi din alta parte ?
 2. Am reusit sa inlocuiesc suruburile cele 2, si o sa ma ocup si de camera cat de curand. Multumesc
 3. Salut ! Am cateva probleme la MB03. 1. Surubul de la trigger guard imi cade mereu, l-am inlocuit insa aceeasi problema. Cred ca este de la Surubul central ce leaga partea metalica a replicii de cea de plastic, acesta nu mai tine cum trebuie s-a uzat filetul de la surub dar si gaura s-a largit putin. Vreo solutie sa scap de aceasta problema? 2. Vreau alta camera hop-up sau niste imbunatatiri la cea actuala(stock), replica trage din ce in ce mai aiurea. Guma are mai putin de o luna de cand am cumparat-o si nici nu prea am folosit-o. Si trage peste tot mai putin unde trebuie.
 4. ValyCvd

  Schimb/Vand MB03

  Anuntul nu mai este valabil!
 5. Vand Statii Cobra cu raza 24km in afara oraselor si raza de pana la 3-5km in orase sunt cu ecran luminat 22 de canale. Pachetul contine cele 2 statii, incarcator(Dublu) cu mufa de 60Hz. Pret 200lei Poza: http://postimg.com/image/151000/c-150591.jpg
 6. ValyCvd

  Schimb/Vand MB03

  Schimb/Vand Well MB03 - Guma Madbull - Luneta Swiss Arms 4x32 - 3 Incarcatoare - Are aplicat pe exterior un Autocolant Digital (uzat in zona manerului) Pret:400lei Schimb cu Pistol Electric/Greengas (de preferat cu amortizor)
 7. ValyCvd

  Colaborare Site

  Salut. De curand m-am apucat sa fac un Site in WordPress despre airsoft-ul din Romania si despre airsoft in general. As vrea sa stiu daca aveti ceva impotriva in a publica forum-ul pe site (dupa ce acesta este gara aprox-1 sapt) si daca imi permiteti a creea un topic referitor la Site. Nu am sa public link-ul deocamdata pentru nu se interpreta gresit.(reclama) Proiect inchis!! Scuze de deranj
 8. ValyCvd

  Upgrade MB03

  Pai am primit-o cu arc de 140 si o am din 6 dec 2012 si deocamdata nu am probleme mecanice. doar ca trage destul de incet.
 9. ValyCvd

  Upgrade MB03

  Salut ASR. As vrea sa imi fac un upgrade minor la MB03 avand in vedere ca nu am schimbat la el de cat guma Hop up m-am gandit sa schimb arcul(Stock) deoarece pare sa fi obosit. As vrea sa imi cumpar un arc de 150 sau 160. Intrebarea este: Rezista ghidaju, cilindru si alte alea daca ii pun unu din cele enumerate mai sus ?
 10. Mi se pare mai Frumos un ghilie pt. replica decat vopsea! Dar nu foarte incarcat trebuie sa fie intr-un echilibru cam cum a facut acest Francez mi se pare Geniala ideea! Intradevar te poate incurca un ghilie in anumite situatii dar sa nu uitam ca un Lunetist mai mult sta intr-un loc decat alearga! Recomand sa va uitati si la filmele tipului cu Scope Cam sunt foarte bine facute din vreo 3,4 unghiuri!
 11. E destul de puternic. Si se vede!