eldtimer

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Mioveni \ Pitesti
 1. eldtimer

  Filme bune

  Stiu ca s-a mai scris la filme de razboi despre acest film, dar il recomand si aici: - cinematografie asiatica de calitate. Alaturi de el: Vizionare placuta!
 2. Pai am crezut ca 2000 mAh reprezinta capacitatea totala a bateriei, care fiind formata din 8 celule, ar avea 250 mAh pe celula. Multam de sfat!
 3. O comedie clasica, dar ceva mai recenta: American Pie 4 : American Reunion . Dc 2 si 3 au fost fas, la asta am ras iar cu lacrimi...si e atat de inspirat de viata reala
 4. Inca o problemuta...ca-s mai greu de cap: Am inteles ca: Si pt o baterie Ni-Cd ca: Ata inseamna ca pt o baterie cu 8 celule de 2000 mAh, C va fi egal cu 250 mAh, iar curentul de descarcare va fi intre 200mAh si 250mAh? Iar in cazul: a doua descarcare se face dupa un interval de timp, sau cand? Si descarcarea trebuie urmarita sa nu scada sub o anumita valoare sau se opreste singur incarcator/descarcatorul la o valoare prestabilita?
 5. Foarte bun punctul tau de vedere si multam de sfaturi. Ce este interesant este ca in general sfaturile sunt ca pe LiPo sa dai mai mult single fire, desi tu ai dreptate...contactele se uzeaza mai repede asa... Din ce am gasit pe forum, asta ar fi cel ma ok? http://www.magazin-airsoft.ro/cumpara/ascu-airsoft-smart-control-unit-gb-ver-2-2784980. Mai stiti vreunul mai ieftin si la fel de bun? PS: http://www.airsoft.ro/GATE-MOSFET-MERF32_2984 de asta ce parere aveti? Multam!
 6. Foarte faine pozele...ma bucur ca ama ajuns sa va cunosc...locatia (Bradulet) foarte tare...nea Mihai - jos palaria..."anti-aeriana"(Barret-ul) - IMPRESIONANTA ...
 7. Salitos...ce s emai aude cu sigla? ceva progres?
 8. Salutare! Dc se mai reface lista, count me in: Cosmin aka eldtimer - PJ SPR Full Metal Long...deocamdata Spor!
 9. Va multumesc pentru ajutor si pareri...@lx5fq - multam de manual... M-am hotarat, cred ca pe langa Incarcator o sa merg si pe o baterie de genul:http://www.letal.ro/acumulatori-replici-arme-airsoft/717-acumulator-turnigy-nano-tech-2000mah-74v-1525c-lipo.html. Deci sa-nteleg ca pentru 7.4V LiPo nu ar fi neaparat nevoie de mosfet. Sau e recomandat si aici dc esti "finger-trigger happy" pe auto, nu? Alarma este necesara?
 10. Bateria a venit la pachet cu arma. Arma este un PJ SPR Full Metall Long, luata de pe http://www.taiwangun.com. Legat de incalzit, acumulatorul l-am lasat de ieri de la 18 pana in dimineata asta la 6, si erau reci ca gresia. In schimb chargerul ardea. I-am scos,si pus in arma...merg bine...deocamdata. Joi vin oricum pana in Bucuresti si vreau sa trec pe la baietii de pe http://www.letal.ro care au un alimentator Smart Charger Turnigy Accucel-6 50 W 6A. Il "stie" cineva? La modul, il foloseste si e multumit. Vi se pare un charger ok?
 11. Multam Wolf de raspuns...si ai avut dreptate...am cautat superficial...data viitoare o sa fiu mai atent... Mai am totusi o mica intrebare...pentru ca nu am un incarcator/descarcator profi si sincer nu ma pricep deloc la electrotehnica sa realizez dispozitivul de descarcat si sa masor dupa in timpul formatarii bateriei tensiunea. Am folosit formula din manual si am realizat prima incarcare dupa ce bateria s-a descarcat dupa 15-20 de BB's trase cand a venit arma. Deci dupa aproximativ 11h am folosit bateria si am tras cam 900 de BB's plus/minus (cam 2 hicap-uri de 440 bb) si a murit iarasi. Iata si intrebarea: E normal sa tina asa putin? (mentionez ca aproximativ 60% din BB's au fost pe single fire si cam 40% pe full auto).
 12. Salut, Incearca aici: http://www.airsofter.ro/forum/index.php. E mai la inceput dar orice review sau critica il va face mai bun . Spor!
 13. Salut! Am tot cautat un topic asemanator dar nu am gasit...dc exista totusi imi cer scuze si-l rog pe admin sa mute discutia acolo. Problema mea este urmatoarea. Mi-am achizitionat de curand o arma si odata cu arma cea noua, mi-a venit si urmatoarea baterie: http://www.airshop-gun.com/shop/fr/batterie-96v/1249-firefox-batterie-96v-2000mah-ni-cd-airsoft-facade-crosse-crane.html. Deci, Firefox, 9.6V, 2000mAh. Incarcatorul este de 250 mA. Conforma manualului armei, timpul de incarcare este: (2000 mAh / 250 mA)*1.4 ceea ce duce la un timp total de 11,2 ore. Mai gasisem acasa un site, unde calculul lor dadea undeva la 6 ore si jumatate. Acum, pentru ca sunteti oameni cu vechime si experienta...dati-mi si mie un sfat: Cat sa pun bateriile la incarcat? Multumesc mult!