andry

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Alba Iulia
 1. andry

  Side arm

  Buna, Si eu mi-am luat CM122 si este foarte tare, intradevar viteza este mai mica decat cele pe gaz sau CO2, dar faptul ca poti sa tragi cu el tot timpul anului, precizia foarte buna si modul full auto (cu o cadenta foarte mare aproximativ 900/min), zic eu ca este unul din cele mai bune replici pentru un side arm.
 2. Salut, Am o intrebare, arcul cu care vine WELL MB01 stock de cat este? Si trigger box-ul stock (adica cel din plastic )pana la ce arc ar tine far sa crape?
 3. andry

  Side arm

  Perfect de acord Claus, dar in primul rand regulamentul te obliga la un side arm si daca tot imi iau unul sa fie cat de cat ok, ori cat de stealh ai fi tot exista sansa ca sa dai nas in nas cu "inamicul". Ca sa fii un sniper de succes trebuie sa ai nspe mii de planuri si side arm-ul e unul din ele.
 4. andry

  Side arm

  Buna ziua deoarece toti sniperistii au nevoie de inca o replica in cazul in care inamicul e prea aproape cred ca un loc in care sa se prezinte opiniile despre ele este bine venit(ar fi foarte informativ pentru cineva care vrea un pistol si nu stie ce sa isi cumpere). Bineinteles ca intrebarea cea mai importanta este care e cel mai fiabil si mai bun pistol (atat co2 , gas sau electric)
 5. andry

  Side arm

  Buna ziua deoarece toti sniperistii au nevoie de inca o replica in cazul in care inamicul e prea aproape cred ca un loc in care sa se prezinte opiniile despre ele este bine venit(ar fi foarte informativ pentru cineva care ar vrea un pistol si nu stie ce sa isi cumpere). Bineinteles ca intrebarea cea mai importanta este care e cel mai fiabil si mai bun pistol ( co2, gas sau electric)
 6. Salut daca face cineva comanda pt guma de falcon sa ma anuntati va rog ca as dorii si eu cel putin una.
 7. Salutari, cred ca pot aduce camere hop-up pdi pentru l96 inca nu pot spune un pret exact pana nu primesc oferta exacta de pret deoarece primesc reducere in functie de cantitate revin cu detalii cand le primesc
 8. Salut am o intrebare am gasit guma hop-up pt l96 si vroiam sa intreb daca e buna (ca imi e frica ca e pacaleala). link: http://www.modamilitara.ro/hop-up/1939-hopup-rubber-vsr10-l96-well-mb-si-pistoale.html