Tristan

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Calarasi
 1. Tristan

  Salut

  Up cu stersul... poate vede cineva
 2. Tristan

  Salut

  Chiar asa greu se sterge un topic , am trimis pm moderatorului , am postat aici , ce trebuie sa mai fac?
 3. Tristan

  Salut

  Rog un moderator sa inchida acest topic.
 4. Tristan

  Salut

  Si eu acum ce fac, cum pot vinde arma?
 5. Tristan

  Salut

  Poi si daca arat poze , ca nu am folosit-o decat de 3 ori , am tras in cateva tinte , si am aranjat hop-up-ul de 2 ori , am tras maxin 100 de bile. Nu are nimic arma din punct de vedere tehnic sau optic.
 6. Tristan

  Salut

  Am vazut ca lumea posteaza pentru altcineva , adica eu postez pentru "tine" din cauza ca tu nu ai numarul respectiv de posturi , ma poate ajuta si pe mine cineva cu acest lucru , adica sa posteze anuntul pentru mine?
 7. Tristan

  Salut

  Salutare , asta seara am avut un eveniment neplacut , am lovit masina ... Am dat cu spatele era, in oglinda batea soarele nu am apreciat distanta si am zgariat masina , si acum am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac rost de bani pentru vopsirea barii spate a masini , asta necesita bani , deoarece eu nu am numarul suficient de post-uri sa deschid un topic la categoria vanzari , ma poate ajuta cineva sa fac asta? Doresc sa vand svd-ul , am observat ca sniping-ul nu este de mine , mai ales daca nu ai si o luneta. Pe viitor o sa incerc si ceva cu bateri , o REPLICA electrica. Dar momentan sunt in cautare sa vand arma si sa ma ajute cineva sa postez. Daca ma poate ajuta cineva rog sa posteze aici si ii voi trimite eu un link cu tot ceea ce trebuie , poze, detalii , tot.
 8. Tristan

  Salut

  Nu pot spune decat ca imi place la nebunie REPLICA , dupa ce am facut bataturi de la atata incarcat si tras pe langa tinta am inceput sa ma pricep cat de cat , cu hop-up-ul , cu reglarea lui , si imi place la nebunie acum tot ce trebuie este sa strang niste bani de o luneta , am vazut cateva dar sunt can 700 ron , ceva ce mi-a placut acum as vrea sa intreb majoritatea (defapt toate) sunte special facute pentru SDV pot face ceva , sa modific ceva eu stiu ca pot achizitiona o luneta mai ieftina sa zic 150-250 ron?
 9. Tristan

  Salut

  Am primit arma si dupa ce mi-am rupt degetele cu incarcatul abia astept maine dimineata sa reglez si hop-up-ul cum trebuie , pun cateva tinte si sa vezi distractie pe mine
 10. Tristan

  Salut

  Vineri sau luni(saptamana viitoare) primesc un Dragunov SVD ASG (A&K) si sincer abia astept , credeti ca as putea gasi o luneta pentru ea sh , mai ieftina ceva..
 11. Tristan

  Salut

  Poi asta este si ideea sa vin sambata acolo , am vorbit cu swarm la telefon si mi-a explicat mai multe lucruri si abea astept sa vad cu ce se mananca
 12. Tristan

  Salut

  Rog pe cineva sa stearga topic-ul , am inteles tot ceea ce vroiam sa inteleg si chiar mai mult de atat
 13. Cand se vor updata pozele pentru concurs?
 14. Tristan

  Battlefield 3

  Eu joc de 3-4 zile cate 5-6 ore pe zi si nu am treaba , nu mi-a mai dat nici o eroare , nici un disconect nimic.
 15. Tristan

  Salut

  Va doresc succes. Ce ati facut ?