immune

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

immune last won the day on July 13 2019

immune had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

Converted

 • Localitate
  Constanta

Recent Profile Visitors

833 profile views
 1. Salutare, bine ati venit / revenit. Pentru a indentifica cel mai usor jocurile sau locatiile de joc disponibile puteti folosi functie Clubs a comunitatii. In bucuresti stim ca activeaza clubul Phoenix, reprezentat prin @inexs . Puteti lua legatura cu el fie prin mesaj personal fie direct la teren/facebook. Pentru echipament sunt o gramada de magazine, la care aveti acces cautand pe google airsoft. Alegeti de acolo ce va coafeaza mai tare. Cred ca este o idee buna ca inainte sa va "infigeti" intr-un magazin sa faceti o vizita la teren unde puteti vedea/testa o gramada de echipamente. Totodata pentru o alegere corecta, vorbiti cu departamentele tehnice ale magazinelor care de cele mai multe ori au oameni cu o vasta experienta in domeniu. Spor !
 2. Prima idee de dezbatere este cu referire la noile reguli pentru replicile HPA: 1. Obligatia Tourment Lock-ului la jocurile duminicale cred ca este o exagerare: Argumente a) Regulamentul prevede deja responsabilitatea jucatorului in momentul/configuratia de joca in momentul executarii tragerii efectie in timpul jocului. Tourment Lock-ul este un dispozitiv care blocheaza setarile de presiune a jucariei dupa efectuarea testului crono. Pai daca tot este obligatia mea sa trag conform regulamentului de ce mai sigilam jucaria ? b) Tourment Lock-ul nu vine impreuna cu jucariile HPA si este o noua cheltuiala/problema pe umerii celui care prefera acest tip de jucarii. c) Aceasta regula este partinitoare deoarege la AEG-uri nu se sudeaza suruburile de demontare a replicii, lasand posibilitatea proprietarului sa isi ajusteze jucaria cum doreste ( inclusiv fast spring replace) dar il tine responsabil pentru viteza cu care executa foc in timpul jocului. 2. Este interzisa alimentarea buteliilor la mai putin de 100m de locul evenimentului + 50m fata de orice bun care nu apartine proprietarului de sistem HPA Argumente a) cred ca pentru jocurile duminicare este o exagerare deoarece spatiul nu permite asemenea masuri de precautie. b) cred ca sistemele HPA destinate jocului de airsoft au cel putin 2 mecanisme de protectie impotriva catastrofelor ( valve de supraplin, supradimensionare + marcarea recipientelor etc.) Reguli care ar crea un climat corect de joc care ar putea fi adaugate: 1. Setarea corecta a delay-ului la tragaci astfel incat sa aduca un HPA pe aceeasi pagina cu un AEG. ( pentru evitarea double trigger + happy finger care poate duce la un rof mare chiar pe single fire) 2. Introducerea unei limitari de ROF undeva in zona 35 care sa limiteze capacitatea unei replici HPA sa produca un ROF de 99 ( regula nu pretinde sa fie o limitare a rof-ului pt AEG dar rezolva problemei Galeata cu Bile) Nu stiu daca aceste idei au sau nu valoare, sunt doar pareri personale. Va multumesc pentru rabdarea de a citi cele scrise mai sus.
 3. Va rog frumos sa va exprimati ideile, intr-o maniera corecta, sa respectati parerile altora si sa intelegeti ca nu toate ideile au valoare. Nu toate ideile pot deveni reguli iar procesul de dezbatere pe marginea regulilor este unul cu caracter continu. Incercati sa folositi o exprimare civilizata si sa va sustineti ideile cu cat mai multe argumente posibile. Mult spor...
 4. Version 3.0.0

  8 downloads

  Regulament de Ordine Interioara v.3.0
 5. Regulamentul de Ordine Interioara, versiunea cu ultimele modificari. Acest topic este inchis si nu este un loc de dezbatere. Pentru dezbateri pe marginea regulamentului folositi sectiunea de dezbateri. Acest topic foloseste exclusiv ca si o librarie unde puteti gasi cea mai noua versiune a regulamentului. Regulament-Ordine-Interioara-V.3.pdf
 6. Buna Ziua, In prezent exista un numar de 18 bilete pentru Civil War achitate in numele Airsoft Club Constanta. Din aceste 18 bilete avem participanti confirmati 13. Ca si concluzie exista un numar de 5 bilete libere pentru deplasarea la acest eveniment. Doritorii trebuie sa stie faptul ca: - Deplasarea se va efectua in data de 16 si 17 Mai - Pentru jocul de noapte este obligatoriu Lanterna sau Trasor, max 1.1 Jouli - Limitare de rof generala 25 bile/secunda Doritorii sunt invitati sa ia legatura cu Daniel Filimon. Pretul unui bilet este de 140 lei.
  Unul dintre cele mai reusite aftermovie-uri. Felicitari pentru eveniment si pentru film. Echipa care a produs acest film, este o echipa de profesionisti.
 7. Pierdut: Softshell Helikon verde langa HQ Armata. 4 mag-uri pe teren.
 8. A6 Squad (BSR team) - 6 players in. Anarchy Squad (BSR team) -10 players in. BSR Team maybe other 4-8 players.Some of them could be a bit late. Good luck & Have fun! Thanks for game&invitation.
 9. Cu Walther P99 nu vei putea juca in echipe. P99 DAO este cam puternic pentru jocurile de airsoft. Acest pistol este mai degraba recomandat pentru autoaparare/tras in sticle. Daca este sa discutam despre pistoale cred ca trebuie sa punem putin ordine in ceea ce discutam. Fie discutam "modele", si atunci putem discuta despre SigSauer P226, P229, fie glock, fie 1911 sau orice alt model. Daca nu discutam despre modele, atunci putem discuta despre firme: Tokyo Marui, KWA, KSC, list goes on. Asadar iti poti lua un SigSauer de la Tokyo Marui, si vei avea : Forma pe care ti-o doresti, si precizia, sau aspectele tehnice de laudat ale companiei Tokyo Marui. Eu sunt posesor si de G17 TM, Si de Sig P226 TM, iar ca performante sunt foaaaarte apropiate(diferentele sunt absolut insesizabile). Referitor la No.1 , este greu de spus. La TM vei avea o mare problema, si anume alegerea gasului potrivit. Este cunoscut faptul ca TM fabrica pistoale din plastic, si gazul puternic folosit frecvent va rupe slideul. Recent am vazut o replica de la WE precum spune si colegul nostru care performa FOARTE pe aproape de TM, fiind full metal. Sfatul meu final pentru tine este urmatorul : adera la o organizatie de jucatori de airsoft, intalneste'te cu ei la joc. Acolo vei vedea o colectie larga de replici din care iti vei putea alege modelul care iti place. Iti urez mult noroc.
 10. immune

  lol fail

  Cum poti pune pe o rana deschisa, un fular la 30 de grade ? Sunt curios dupa 20 de minute l-au scos cu spaclu sau cu dalta ?
 11. Salut, As dori sa semnalez o mica problema la o persoana inscrisa din partea clubului BSR Constanta. Este vorba de Pacuraru Valentin. S-a inscris optand pentru cazare la cort(110), masa(47), patch factiune + event (15 + 15), total 187. Pe website la sectiunea situatia inscrisilor, apare ca achitat 135. Ma intereseaza daca exista vreo problema sau a fost o simpla gresala. Multumesc.