Adilie

Members
 • Content Count

  1,329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Adilie

 • Birthday 06/27/1967

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Adilie

  World of Tanks

  txs for 300 gold!
 2. CORE va fi prezent cu un squad de 6 oameni.
 3. Pentru Leii Desertului care vor un protap la miez de noapte va astept pe forumul privat Mounira (sau pe sq leaderii vostrii, daca voi nu aveti acces) sa vedem ce oaie punem pe protap (sau poate ne da GIA o capra).
 4. corect! si prin faptul ca Annya da un PM unui admin/moderator, vroiam sa zic ca imi da mie un PM.
 5. deoarece nu sunt in buc o sa vina Ave sa reprezinte CORE.
 6. ANUNT: incepand cu 18.05 in cadrul acestei sectiuni ale forumului (Jocuri organizate de Iron Sky Team) va exista un moderator din cadrul echipei IST si anume Annya. Ea nu va avea si drepturi de a actiona asupra userilor si posturilor acestora (deocamdata). In urma analizei activitatii de moderator, Annya va primi/sau nu din partea adminilor si aceste drepturi. Deocamdata ea va comunica eventualele probleme grave aparute printr-un PM unui admin/moderator/.
 7. Adilie

  Cumpar piese mp5

  parca as cunoaste MP5'ul ala sa vad daca mai am ceva de la ics si te sun...
 8. OK, noi avem vineri seara Tactical Hidratation Meeting (in fiecare vineri seara!) asa ca atunci cand ai timp, iesim, mai barfim si noi pe cine apucam, mai discutam de vaccinul Priorix ne si hidratam...
 9. 1 high-cap (din pacate functionale si destul de noi, dar tu stii ca eu nu folosesc)=ciuc, merge? multiplici berile cu cate incarcatoare vrei... singura mea conditie e sa le bem intr-o vineri seara impreuna.
 10. Avem pretentia ca cei care merg la SF sa vina cu mentalitatea de mil-sim, iar ierarhia sa nu fie doar un cuvant aruncat de organizatori ca sa dea bine eventul. Bineinteles ca toti participantii la event trebuie sa se conformeze ordinelor date de superiori dar la SF speram ca asta se va face cu incidente "0". p.s. aruncand un ochi pe lista de inscrieri, sunt convins deja ca asa va fi.
 11. NU. Lungime minima a tevii INTERNE: 18 inches/45,7 cm.
 12. NU D1 Arma lunga, nu se accepta SMG Incarcator: low-caps/midcap Lungime minima a tevii-50cm de teava interna Obligatoriu dispozitiv optic cu magnificare pe replica Obligatoriu side-arm cu viteza <110m/s Viteza 125 - 140 m/s, MED: 15 m, semi-auto only