boldeanuL

Moderators
 • Content Count

  616
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About boldeanuL

 • Birthday 12/07/1981

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cumpar bilet Blitzkrieg - Armata Plata pe loc in orice forma agreata de catre vanzator. Discutam pe PM. Multumesc!
 2. Si eu vreau sa ramana deschis, si sa imi spuneti cum evolueaza asta, si apoi sa il recititi peste vreo doua luni sa vedeti ca v-ati inflamat degeaba, dar ati rezolvat-o ca niste domni, elegant si prin comunicare. @gCalin, ma intereseaza personal treaba judiciara pentru ca sunt curios daca se poate crea un precedent. Asta e tot.
 3. Adica ai un proces verbal in care scrie ca tu ai primit un pistol de airsoft marca KKW model SIg Sauer P226, second hand, semnat cu curierul?
 4. Prescripţia dreptului la acţiune privind viciile ascunse ale lucrului transmis începe să curgă de la data descoperirii viciilor, dar nu înainte de a se fi împlinit termenul de garanţie convenţional stabilit de părţile contractante (I.C.C.J., s. com., dec. nr. 3024/2009). Notă. A se vedea şi art. 2531 NCC şi comentariile aferente. Ceea ce tot incerc eu sa zic este ca legea iti da dreptate in conditiile in care la baza acestei tranzactii exista un contract scris. Asta vroiam sa stiu: cum va veti constitui voi doi in parti contractante din moment ce lipseste obiectul principal de reglementare, contractul?
 5. Nu stiu, imi lasi impresia ca ne consideri pe toti nestiutori si nu e chiar asa. Chiar te rog sa deschizi un topic de interes pe aceasta tema. LE: nu este necesar sa strangi toata jurisprudenta pentru mine, ci doar sa imi explici cum vei dovedi actul de vanzare cumparare in lipsa unui contract scris (a carei prezenta obliga tacit vanzatorul la asigurarea unei garantii contra unor vicii aparente sau ascunse ale produsului si iti permitea prezumptia de culpa sau de dol (asta ma intereseaza pentru ca nu stiu cum se face). Nu se ia nimeni de tine, nu stiu de ce reactionezi asa caustic si nu inteleg de ce vrei sa ne crezi prosti sau limitati pe toti. Merci!
 6. Pai, ajuta-ne si da-ne un link sa ne lamurim si noi cu jurisprudenta. Am zis, sunt chiar interesat de aceste treburi si de efectele pe care le pot produce dpdv juridic. Merci!
 7. Da, lucram la rezolvarea acestei probleme, chiar daca aparent nu se vede nimic.
 8. Sa ne anunti cum merge cu resoftarea. Sunt curios daca este posibil. Of course, vei pierde garantia daca faci asta. De ce nu incerci sa le scrii celor din China, poate au mai reclamat si altii si poate au deja vreo solutie pe care sa o ofere? Mai toate firmele au un knowledge base.
 9. Cracker, in spiritul unor discutii constructive, incearca sa nu mai instigi mai departe. Faptul s-a consumat deja, acum ar trebui sa se traga niste concluzii sau sa rezulte niste invataminte, dar daca ajungem iar la jigniri nu se va intampla acest lucru. Ma refer la asta: "Iete ca a postat si Lara Croft, continua sa insulte cum facea si pe teren, daca zic iar de mamica lui face iar o criza de nervi si-si da singur cu tastatura in cap. Gogule, eu nu stau sa fac polemica cu tine ca n-am citit aceleasi carti, scuteste-ma cu tampeniile tale." Pe de alta parte, nu inteleg ce treaba au alte incidente aici? De ce sunt aduse in discutie alte lucruri tangentiale si ce legatura are HAT cu evenimentul asta? Stiti ca sunt impartial, dar se pierde logica discutiilor daca se va continua asa.
 10. Un bullshit mai mare ca asta nu am mai citit de mult timp. Nenea Gcalin, ai vreun contract de vanzare cumparare cu baiatul ala, in care sa se stipuleze ca produsul nu are vicii ascunse? Sa nu imi zici ca ai chitanta de la curier pentru ca aia nu valoreaza ca si contract. In rest, pe vorbe suntem toti lei. PS: te rog sane tii la curent pe toti cu procedura de actiunare in instanta si felul in care evolueaza, pentru ca, dupa cum a zis si alt coleg, e interesant sa vedem daca se creaza un precedent si mai ales pe ce baze legale. Merci!
 11. Suna super fain. Si eu m-as baga la tipul asta de survival, cu amendamentul lui Kuminte. Un pic mai multa apa, restul e excelent.
 12. Vezi in php-ul aferent contact formului ce balarii sunt scrise. Cu siguranta acolo iti incurca email adress cu user name.
 13. Inteleg ca ai windows 10, si vrei sa ne zici ca folosesti noul internet explorer, dar oricat de ciudat ar parea, il avem si noi. Si noua ne merge. Da, de pe edge-ul ala.
 14. Cu totii aveti dreptate. In urmatoarea perioada platforma poate prezenta tot felul de erori deoarece este intr-o revizie majora. Una dintre problemele principale este compatibilitatea cu google chrome, la care lucram acum. Pana la remediere, care va fi anuntata, va rugam sa folositi orice alt browser in afara de chrome. Multumim pentru intelegere!