kruger

Members
 • Content Count

  252
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vand replica AK EL PMC A first GEN cu ASCU, doar externele (partial) si carcasa gearbox au ramas stoc. Se vinde impreuna cu 4 baterii lipo 11,1, toate upgradeurile se vad in poze. Viteza (in jur de 130, nu mai stiu exact). Am upgradat-o acum 2 ani, si de atunci sta in cutie, nu mai mai tine spatele sa joc cu ea. Bateriile sunt in regula, le-am facut mentenanta periodica. Se vinde la pachet cu tot ce se vede in poze (mai putin cutia) la pretul de 1000 RON, doar in Bucuresti, pe principiul vazut, placut, luat. https://i.imgur.com/iJLQCUl.jpg https://i.imgur.com/2h6evwn.jpg https://i.imgur.com/rRIKhr9.jpg https://i.imgur.com/peISwSJ.jpg https://i.imgur.com/czxgtpr.jpg
 2. Si la mine face la fel EL-ul. Eu ii dau pe exterior cu WD-40, face minuni.
 3. Hello guys, Ma mananca palmele sa comand o replica http://www.taiwangun.com/en/electric/asr114-spyder-ebb-full-metal-black-aps?from=listing&campaign-id=20. Parerile sunt impartite pe net, de la extraordinara pana la un gunoi, fiecare cu argumentele lui. Intrebarea mea, e mai proasta sau mai buna decat o alta chinezarie similara la pret ? Fiind 100% TM compatibila ma gandesc ca nu sunt probleme cu piesele. M-au atras externele la modelul asta. Nu sunt consumator de platforma AR (nu am mai avut una de vreo 3 ani - m-am folosit intre timp numai de AK-urile din dotare, CM si EL) - dar mi-a facut cu ochiu uitandu-ma la review-uri pe net, si parca as mai rupe monotonia - totul e sa n-o rup de tot. Nu doresc recomandari de alte replici, va rog sa va rezumati la modelul din descriere. Multumesc.
 4. kruger

  Schimbare nume user

  Salut, rog un admin sa-mi scoata si mie tag-ul Wolf Briade de la echipa, multumesc. Nu mai sunt membru in aceasta echipa de 2 ani.
 5. Ciorilor nu le e frica de beebees ?
 6. Excelenta zi. Nu mai ajunsesem la joc de o luna si ceva, si m-am simtit minunat.
 7. La mine toate mag-urile mele (am 3 feluri de mid-uri printre care si cyma) au mers perfect in EL fara nici o modificare.
 8. @kruger tu ii oferi un pat de la 050? Ii ofeream daca i-ar fi mers, da. E valabila oferta pentru oricine altcineva are nevoie.
 9. Poate stie cineva daca merge cel de 050, daca se pupa cu lower-ul. Daca da, ti-l donez eu.
 10. Salut, te intereseaza un eventual schimb cu P90 ? Multumesc.
 11. cam pe 15 dec trebuie sa soseasca
 12. Salut, ma intereseaza port incarcatoarele. Iti dau detaliile si mi le pui la curier ? Multam.
 13. Asa mi-au spus si mie initial, si apoi a doua zi au probat, au vazut ca merge si m-au sunat inapoi.
 14. A venit frigul, asta e. Caut ceva de preferinta in Bucuresti (sa se poata pipai live). Sunt deschis la orice oferta (ma intereseaza si Scorpion la o adica), dar prefer glock. Orice imbunatatire este mega-binevenita. Pretul il ofer in functie de replica, evident. Multumesc.
 15. Am gasit pana la urma (pe stoc in Ro) un acumulator 11.1 care intra in EL, e vorba de http://www.airsoft6.ro/accesorii-airsoft/baterii/li-po/g-p-acumulator-li-po-11-1v-1200mah-stick-tamiya-mini.html Am comandat si pe RSOV obiectul din linkul lui Kuminte de mai sus (4 bucati, dar putin probabil ca le voi tine pe toatem deci daca va aparea cineva care sa vrea unul, anunt cand imi sosesc), dar deocamdata am rezolvat problema.