barakuda

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Converted

 • Localitate
  Bucuresti - Titan
 1. Atunci sa modifice termenii....kick-back, airblow gun, push-up. Cu toate ca nu prea cred ca poti licentia un nume...si nu un produs. Eu daca licentiez numele Razvan..devin unicul iar restul trebuie sa isi schimbe numele? lol
 2. Daca nevasta-mea nu ar fi muncit astazi as mai fi ramas la gratar cu restul...
 3. Eu si Mohac vom fi prezenti daca nu intervine nimic!
 4. Cel mai tare site de vazut filme online...sunt invidios deoarece am avut si eu unul...dar nu aveam banda destula. As vrea si un cont sau o invitatie pe iplay.ro daca se poate . Acelora care le merge greu..dati click dreapta in film si selectati Quality > LOW In acest fel o sa mearga mai fluent. SUPER TARE siteul...felicitari daca este al tau. Un gest nobil! Meriti o lada de bere!
 5. Ma enerveaza la culme sa centrez dotul...asa ca as vrea sa i-mi iau ceva sa pot ajusta mai corect si mai rapid . A avut cineva ceva de genul celui din link? Este ok? Merita banii?? http://www.ebay.com/itm/CenterPoint-Laser-Boresighter-17-to-50-Cal-/160722298715?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256bcba75b Inca ceva...se potriveste pe teava unui CYMA 050A ?
 6. Paste fericit la toata lumea! Mancati cu masura daca mai vreti sa puteti alerga!
 7. Avand in vedere ca le poti "incarca" la inceputul jocului si tragi toate bilele fara sa mai gadili snurul eu zic ca este un "must have" Se gasesc si pt AK?
 8. Cu alte cuvinte o desfaci odata la doua luni =)) si o cauti la motor!
 9. Cum se va lauda el dupa: "Frate am facut parnaie pt port si uz de arma...deci ai grija! si tovarasul lui... "Coae...era de plastic...cu bile!
 10. Cred ca le-a pierit cheful de airsoft! 500 lei nu este chiar mult...dar sperietura...priceless!
 11. Sunt interesat de urmatoarele daca se poate... 1. Cineva sa imi capteze din energia negativa si sa i-mi dea la schimb energie pozitiva..platesc diferenta cu oO de aur de la gaina colegului de mai sus. 2. Donez gratis pietre magice contra sumei de 50 lei. 3. Fac dansul ploii in zile secetoase ...detalii pret pe PM
 12. Cu economizorul ala de il bagi in priza este vreo sfaraiala?
 13. cel de 8 lei este 98% iar cel de 20 lei este de 99,6%