ormag

Members
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. se vinde replica functionala AK105 cu imbunatatiri, rear sight block-ul bucsat cu otel (vezi in imagine) pentru o buna stabilitate a tevii externe fata de corpul armei, teava interna stabilizata fata de gearbox cu un dispozitiv custom made. Blocul front sight este din otel (LCT LCK104 Front Sight Block & Flash Hider ). gearbox+acumulator/incarcator+corp replica+pat sunt standard, originale Cyma CM0.40B. Bonus: pat+handgrip+handguard(upper and lower) vopsea camuflaj (poza 1) -gratuit! Pret fix : 700ron + transport
 2. Salut! daca mai esti interesat am un maner de uluc nou, original romanesc(fara maner-vezi imagine) si unul folosit, cu maner- original cyma 0.50.
 3. Sunt interesat de o luneta SVD-Dragunov, ideal ar fi cu reticol luminat, sau de ce nu: o luneta PSL facuta de IOR.
 4. Salut! cumpar corp de ak74 nou sau uzat, pentru pat rabatabil(cu sau fara pat).
 5. salut, sa inteleg ca este varianta incompleta, pregatita pentru a fi populata ulterior cu piese AEG ...
 6. salut, asa cum spune titlul cumpar levier selector tir AKM/AK74, din fier, in stare buna, nu conteaza daca este zgariata vopseaua. Iata ce vreau: Se poate inchide. Multumesc Airsoft!
 7. multumesc ASR! Se poate inchide.
 8. AM REZOLVAT,SE POATE INCHIDE! MULTUMESC ASR. cumpar GB V3 complet functional, cu motor, nu conteaza cablajul daca este in fata sau in spate si sa aiba angrenajul de la selectorul de foc(vezi foto).piese selector de foc:
 9. Se poate inchide! cumpar tub gaz AK/AKM, preferabil varianta intreaga din otel similara cu originalul(sau chiar unul original , de ce nu?)
 10. PM Md. 1964 facuta dintr-un "buchet" piese LCT si autohtone, prelucrate si modificate la greu. pentru cunoscatori multumesc!
 11. Am ridicat pachetul, totul este ok. Multumesc frumos.
 12. Mihai Bravu. Multumesc frumos.