kactus

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kactus

 1. nu, inca nu dar sper ca in anul viitor facem o vizita...
 2. Am ales aceasta ruta, dar undeva in Dej am ratacit si GPS- ul m-a purtat circa 20 de km prin padure:) drumul c-am prost dar in schimb privelistile au fost ok, si am iesit in Huedin ))) adica din Dej direct in Huedin)))) Drumul in general e ok, doar ca pe alocuri e in reparatie. Mersi mult tuturor pentru ajutor.
 3. Mersi, pe google si eu am gasit aceste rute, dar care e mai putin periculoasa pentru autoturisme, sau calitatea ambelor trasee este aceeasi?
 4. Salut! Sunt un jucator de airsoft de cealalta parte a Prutului (Rep. Moldova). Cine imi poate recomanda ruta optimala Iasi-Oradea-Szeged(ungaria), prin ce orase sa trec ca sa fie drumul intr-o stare buna si sa nu ma pierd:). Va multumesc anticipat.
 5. Pai stati ca aste sunt reguli, se mai schimba, 160 m/s pentru mitraliere, dar la mine acum e 130 m/s, ceea ce ma aranjeaza perfect , eu nu ma stradui sa pu accent pe metri pe secunda, ci pe echipament PS. Fac airsoft de 8 ani si imi respect foarte mult "inamicii" de joaca, de aceea nu sunt adept upgrade-ului excesiv. I-mi redobandesc cetatenia romana si la sigur vin si prin Tara la jocuri
 6. Forma de inregistrare: (se trimite in PM sau plasati direct pe siteu http://airsoftmoldova.info/forum/viewtopic.php?f=131&t=4588) 1. Denumirea echipei, participantii solitari scriu numele prenumele 2. Numarul participantilor 3. Numarul persoanelor ce participa la joc. 3. Numarul participantilor necombatanti, sotii, copii, amante 5. Unitati de transport 6. Numarul persoanelor ce au nevoie de transport din Chisinau la locul derularii jocului (pentru cei ce nu au autoturisme personale) 7. Numarul persoanelor ce revin in Chisinau sambata seara, pana la finisarea jocului.
 7. Asa deci noutati bune de peste prut!!! S-a inceput inregistrarea la joc, dureaza pana la 2 aprilie, achitarea taxei de participare pentru cetateni straini se face pe loc la intrarea pe teritoriul jocului.
 8. Daca aveti intrebari ce tined de joaca, puteti sa le puneti la noi pe forum...... chiar daca mult se scrie in rusa, asta nu inseamna ca nimeni nu raspunde...
 9. ca sa vina musafiri, trebuie viza. Ce inseamna asta, o saptamana in cozi interminabile la ambasada romaniei, cu trezirea la 5 dimineata, extras din cont de la banca cu suma minima de 500 euro ei bine sa lasam tragicul din discutiile noastre, cine vrea o sa ajunga acolo unde doreste
 10. Iarasi Ucraina In curand o sa plasez niste poze pentru o revista.
 11. corect, si in CQB viteza maxima 130 m/s Dupa cum se vede la noi persoana care poseda un bolt action, si nu numai, cu 200 m/s e obligatoriu sa posede o arma suplimentara, de aici rezulta o ridicare a costului echipamentului, ceea ce nu fiecare is-i poate permite, iata si o cale de a reduce numarul de persoane cu overtuning.
 12. Apropos de bataie, asa fenomen practic lipseste.... majoritatea sunt plecati peste hotare.....
 13. Cu pasaportul vad ca s-a clarificat. In privinta replicilor: a. In primul rand nu le ascundeti departe. b. De dorit sa completati declaratia vamala. Unde notati ca sunt jucarii airsoft. c. Purtati-va calm, fara prea multe emotii. d. Spuneti ca genul de activitate e frate cu paintball-ul. e. Sa aveti ceva bile si un acumulator pe aproape, pentru a explica cum functioneaza. f. De indicat pretul mai mic de 200 euro. g. In caz de ceva noi avem niste certificate ce confirma prin expertiza ca acestea nu sunt doar de cat niste jucarii. h. Si numaidecat de prezentat invitatia. Uite asta e procedura, a mers de fiecare data la plecarea in Ucraina (2 ori pe an). Dar de obicei e mult mai simplu, se ajunge doar la prezentarea replicii si cu asta controlul vamal ia sfarsit. O mica notita, din cate stiu luna precedenta au avut loc verificari la Albita, asa deci punctul dat e de dorit de ocolit in timpul apropiat. Dar ce asi recomanda eu: Gasiti telefonul de informatii de la Departamentul vamal, sau cum se numeste el, si nu ezitati sa va consultati.
 14. Data petrecerii? Jocul dureaza de la 15/04 pana la 17/04 Primirea jucatorilor 15/04 (vineri) seara Cand se incepe inregistrarea jucatorilor? Incepand cu 14/03 Taxa participarii? 20-30$ Cand incepe jocul? Imediat cum treceti hotarul poligonului. Vor fi pauze in joaca? NU. NU SE PLANIFICA NICI O PAUZA, jocul decurge non stop..... Vor fi in joc utilizate elemente MilSim? In joaca se planifica urmatoarele elemente MilSim: - MEDICI - INTERDICTIE DE A UTILIZA INCARCATOARE CU CAPACITATE MARE NEUTILIZATE LA ARME REALE: http://rsov.com/images/product_images/mag_002612137756064858bef64870b.jpg http://rsov.com/images/product_images/mag_006412137756064858bef67455f.jpg http://rsov.com/images/product_images/kit_0240_3.jpg O sa aiba loc masurarea vitezelor? Da, masurari se planifica. Persoanele ale caror replici depasesc viteza admisibila nu vor fi admise la joaca. BBQ va fi ? Posibil de organizata in noapte de sambata spre duminica. Se organizeaza din cont propriu. Conditii de plasare? Acoperis deasupra capului, si pat, recomandam sac de dormit si covoras de neopren
 15. Despre evenimente, chiar in mijlocul lui aprilie are loc deschiderea sezonului 2011 (prognozam pana la 70 persoane). Perioada de petrecere 15-16-17, minim 24 ore - maxim 36 ore de joc non-stop. Jocul in mare parte va fi woodland, dar nu e exclus sa fie ceva urban, cazare o sa fie in tabara de odihna pentru copii, pat, acees la apa si curent electric nelimitat, taxa de participare vre-o 20-30$ (se include si un BBQ dupa joaca)
 16. Ei fratilor, sa nu credeti ca la noi totul e bine si frumos exista oameni de tot felul, la jocurile de duminica se pot intalni persoane mai deochiat imbracate, dar oricum ne straduim sa arate totul bine, in special la jocurile oficial organizate. Masti sunt si pe la noi, dar foarte rar, de obicei utilizeaza persoanele pentru care fata este un fel de necesitate pentru lucru, barmani, reporteri etc, dar in special nu se utilizeaza masti, deoarece limitele de viteza sunt acceptabile, unde se permite viteza mai mare, se delimiteaza distanta minima de tragere. Asa ca nu "invidiati" tare, ca sa nu fim deoceati :).
 17. Sa mai plasey si niste poze din RM... Dupa cum se vede jocul a fost toamna Tematica: Domination game
 18. Dupa 4 ani. Jocul: Ziua constitutiei. 26-28.06.2010 Tematica: Irac Locul:Ucraina
 19. Tentata invitatie, dar regimul de vize Mai usor treceti voi pe la noi, avem Asociatia Airsoft Moldova, care va face niste invitatii. Apropos de legislatii in RM nu exista interdictii de utilizare a armelor airsoft.
 20. A fost procurat dintr-un magazin on-line Italian....
 21. MARPAT, daca se poate . 1. MARPAT (Apparel) - uniforma 2. Boonie Hat & Garrison Cap (SEKRI Ind.) 3. MCCB TW - (Bellevile) 4. Weesatch (HSGI), utility pouch (SDS), sau ITLBV with LC-3 Black. 5. Tricou, curea, ciorapi, toate sunt produse pentru USMC. 6. Motherload Camelbak. 7. Camelbak MOLLE.