kactus

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  Iasi
 1. nu, inca nu dar sper ca in anul viitor facem o vizita...
 2. Am ales aceasta ruta, dar undeva in Dej am ratacit si GPS- ul m-a purtat circa 20 de km prin padure:) drumul c-am prost dar in schimb privelistile au fost ok, si am iesit in Huedin ))) adica din Dej direct in Huedin)))) Drumul in general e ok, doar ca pe alocuri e in reparatie. Mersi mult tuturor pentru ajutor.
 3. Mersi, pe google si eu am gasit aceste rute, dar care e mai putin periculoasa pentru autoturisme, sau calitatea ambelor trasee este aceeasi?
 4. Salut! Sunt un jucator de airsoft de cealalta parte a Prutului (Rep. Moldova). Cine imi poate recomanda ruta optimala Iasi-Oradea-Szeged(ungaria), prin ce orase sa trec ca sa fie drumul intr-o stare buna si sa nu ma pierd:). Va multumesc anticipat.
 5. Pai stati ca aste sunt reguli, se mai schimba, 160 m/s pentru mitraliere, dar la mine acum e 130 m/s, ceea ce ma aranjeaza perfect , eu nu ma stradui sa pu accent pe metri pe secunda, ci pe echipament PS. Fac airsoft de 8 ani si imi respect foarte mult "inamicii" de joaca, de aceea nu sunt adept upgrade-ului excesiv. I-mi redobandesc cetatenia romana si la sigur vin si prin Tara la jocuri
 6. Forma de inregistrare: (se trimite in PM sau plasati direct pe siteu http://airsoftmoldova.info/forum/viewtopic.php?f=131&t=4588) 1. Denumirea echipei, participantii solitari scriu numele prenumele 2. Numarul participantilor 3. Numarul persoanelor ce participa la joc. 3. Numarul participantilor necombatanti, sotii, copii, amante 5. Unitati de transport 6. Numarul persoanelor ce au nevoie de transport din Chisinau la locul derularii jocului (pentru cei ce nu au autoturisme personale) 7. Numarul persoanelor ce revin in Chisinau sambata seara, pana la finisarea jocului.
 7. Asa deci noutati bune de peste prut!!! S-a inceput inregistrarea la joc, dureaza pana la 2 aprilie, achitarea taxei de participare pentru cetateni straini se face pe loc la intrarea pe teritoriul jocului.
 8. Daca aveti intrebari ce tined de joaca, puteti sa le puneti la noi pe forum...... chiar daca mult se scrie in rusa, asta nu inseamna ca nimeni nu raspunde...
 9. ca sa vina musafiri, trebuie viza. Ce inseamna asta, o saptamana in cozi interminabile la ambasada romaniei, cu trezirea la 5 dimineata, extras din cont de la banca cu suma minima de 500 euro ei bine sa lasam tragicul din discutiile noastre, cine vrea o sa ajunga acolo unde doreste
 10. Iarasi Ucraina In curand o sa plasez niste poze pentru o revista.
 11. corect, si in CQB viteza maxima 130 m/s Dupa cum se vede la noi persoana care poseda un bolt action, si nu numai, cu 200 m/s e obligatoriu sa posede o arma suplimentara, de aici rezulta o ridicare a costului echipamentului, ceea ce nu fiecare is-i poate permite, iata si o cale de a reduce numarul de persoane cu overtuning.