redcode

Members
 • Content Count

  174
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About redcode

 • Birthday 11/18/1964

Converted

 • Localitate
  Braila
 1. Va multumesc pentru raspunsuri. Am niste puncte de la gunfire adunate si incercam sa iau ceva moca. Eu fiind mare iubitor de AK-uri am ramas cu buzele umflate cu noile reguli privind DMR, asa ca incercam sa caut ceva cu teava destul de lunga sa se incadreze in DMR. Cu baza aceasta de montare pe care mi-o recomandati, inaltimea la care se ridica disp. optic este mult prea mare pentru gustul meu, asa ca....renunt la a mai juca DMR. Oricum, multumesc pentru raspunsuri!
 2. Stie cineva daca la aceasta replica se poate demonta manerul de transport si catarea pentru a monta un dispozitiv optic in locul manerului? https://gunfire.pl/product-eng-1152200651-JG1601MG-carbine-replica.html
 3. redcode

  e cheat sau nu?

  Daca vrem sa fie ca in realitate, daca le descopera adversarul poate trage in ele, sa le distruga? Asa este in realitate. Daca nu, atunci parerea mea este ca nu-i corect sa le folosesti pe teren. Dar, sunt total de acord cu nashu!
 4. Pentru un antrenament de tras la tinta o distanta de angajare de max. 5-7m, orice, asa cum s-a mai spus mai sus, dar in 200 nu vei gasi. Poate un SH uzat. Unul nou si bun, pe gaz sau CO2, de la 350-400 in sus. In ceea ce priveste precizia, eu am mai mult pistoale si organizam si concursuri de tir airsoft, in sali de sport si iti pot GARANTA ca in distanta asta, care este ok avand in vedere ca distanta medie de angajare pe la politie, servicii, jandarmerie este cam tot de atat, orice Tokio Marui, KJW, ASG, KWE (in ordinea asta, parerea mea) iti va satisface pretentiile. Modelul ti-l alegi tu. Eu am Glock 17 (Marui si ASG), CZ P-09 (ASG), Sig Sauer P226 (KJW), Hi-Capa 4.3 (Marui), Colt 1911 (KJW), XDM-40 (WE) si Beretta (KJW) si toate sunt super ok la distantele de care ti-am vorbit, cu hop-up in zero (mai putin P226 si 4.3-ul la care trebuie sa le dau un pic de hop). Dar preturile sunt undeva in media de 420 (exceptand Marui).
 5. redcode

  LA REVOLUCION VI

  Multumim participantilor si felicitari Armatei (se pare ca de mult nu mai castigasera)! As vrea sa remarc, in calitate de arbitru, in primul rand disciplina de care au dat dovada cei de la Armata, toate echipele componente respectand intocmai "ordinele" Generalului, acesta coordonand "trupele" permanent si din punctul meu de vedere foarte bine, coerent si in logica situatiei tactice din teren. Felicitari si Rebelilor pentru efortul depus si daca ar fi fost un pic mai cu inima in joc poate rezultatul ar fi fost altul! Din pacate destul de putini participanti, dar vorba aceea: "putini, dar buni!" Inca o data multumim pentru participare, efort, bun simt, onoare manifestata, disciplina si decenta!
 6. KJW KP-07 foarte bun, solid si precis. Feeling extraordinar. Din pacate incarcatorul este subtire si trage doar vreo 17-18 bile din cele 22 parca. In rest....mie mi se pare super ok.
 7. KWA, cu siguranta! Si al meu implineste 3 ani fara nici o problema! In plus, avand un toc Fobus pe care l-am folosit si cu Glock real, G17 KWA intra la fel de bine ca si cel real. TM in schimb este o idee mai gros, intra fortat.
 8. Pentru jocurile de la Braila, urmareste: https://www.facebook.com/groups/airsoftgalatibraila/?ref=bookmarks
 9. Eu sunt din Braila si nu am auzit pana acum de vreo comunitate airsoft in jud.Tulcea. Noi am avut un membru din Macin. Era aproape de noi dar facea un efort totusi sa vina cu autobuzul pana la Smardan si sa treaca cu bacul dimineata. Il luam noi cu masina de la bac si-l si duceam inapoi la sfarsitul jocului. Daca doresti, esti binevenit!
 10. Glock 17 ASG/KWA - mai ieftin si fiabil.
 11. Ti-am trimis un numar de telefon pe privat.
 12. Eu am folosit Abbey verde la un HICAPA 4.3 si la un Glock 17 ambele Marui si nu s-a intamplat nimic.
 13. Eu merg pe Cybergun. E tot Cyma dar cred ca le mai bibilesc si pe pun ceva in plus si la pret. Parerea mea! Ce am avut de Cyber nu m-a dezamagit.
 14. In primul link mie imi place cel mai mult mesajul banner-ului!