-Mircea-

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About -Mircea-

 • Birthday 09/01/1980

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Daca vrei sa nu mai fi injurat data viitoare nu mai trage in interiorul cortului,in regulament spune destul de clar nu se trage in interior si din interiorul cortului,eu nu am tras dar am incasat o rafala nu 2-3 bile si sunt destul de sigur ca nu am injurat 5 minute,au zburat cateva puli cand au venit bilele pe mine si cam aia a fost,nu ma asteptam sa fiu ocolit de bile prin magie ci doar prin ceva ce se presupune ca are toata lumea si anume bunul simt.
 2. 1. Numărul de jucători nu a fost egal, rebelii având 20 de oameni în minus. 2. Echipa A-Team cât a luptat de partea armatei a atacat permanent baza inamică, ajungând de două ori în prima oră în apropierea ei (martori sunt 20 de oameni din baza rebelă). 3. Timp de de 4 ore am atacat tabăra rebelă, pentru a ușura sarcina celor care luptau la pod. 4. Schimbarea taberei în timpul acțiunii, face parte din roll-play, un mill-sim adevărat incluzând și asemenea aspecte. 5. Noi când am dezertat am ajuns până în baza rebelilor și de acolo am început să jucăm împreună cu ei,nu am impuscat pe nimeni pe la spate,daca doar 9 oameni cati am dezertat au destabilizat jocul asa de mult...no comment. 6. Jocul nu a fost aranjat, și tabăra rebelă era la un pas de a pierde, a fost un atac îndrăzneț care a schimbat soarta luptei. Dacă acel atac nu reușea, probabil rebelii ar fi pierdut, și jocul s-ar fi încheiat atunci. În schimb echipa armatei a mai avut la dispoziție încă două ore pentru a ocupa baza radio, dar în afară de un atac al echipei FAST nu s-a întâmplat nimic. 7. La anul ca să nu mai fie lumea supărată că au învins rebelii, vom juca alături de ei, de la început. 8. Când Moldan a întrebat pe forumul ASR, dacă cineva vrea să treacă la rebeli, deoarece aceștia erau în inferioritate, noi ne-am oferit să jucăm de partea lor. Și ca să fie mai interesant roll-play-ul s-a decis ca să se procedeze astfel. Vă mulțumesc tuturor pentru un event frumos, și sper la anul să ne întâlnim să ne luptăm din nou.
 3. Nici eu nu am avut probleme cu RDS totul a mers struna.
 4. http://www.shootercbgear.com/product_info.php?products_id=8364&osCsid=5tg5k6rs0shsfobf1bkki0mm36
 5. -Mircea-

  This is soooo funny

  Driving in Russia https://www.youtube.com/watch?v=UH3sw7Qexbk
 6. http://www.uncompany.com/pageproductdetails.asp?prodid=35611
 7. Totul a fost ok,cazare buna mancare buna joc frumos fara incidente majore pe teren,daca nu exista incidentul cu acel nefericit care a considerat ca o gluma buna consta in a arunca o fumigena intr-o camera unde dormeau 8 oameni totul ar fi fost perfect, chiar si asa a fost un event de nota zece, sigur mai venim. cateva poze facute de noi https://plus.google.com/107639307481024554668/posts/4X86NXkeewn
 8. Sper ca mai ai poze de pus, 90% din pozele puse pana acum de tine sunt cu Trupele Imperiale.
 9. Scoate Iron Sky de la mine te rog
 10. Nu prea e asa, regimentul 1 plus iron sky cand am dat de ei mai erau cam 7-8 si mai aveau o paine de mancat pana la baza noastra,la baza mecanizatelor nu prea era ce sa recuceriti,dupa ce am luat-o arbitrul ne-a spus sa ne caram de acolo ca se reactiveaza dupa nu stiu cat timp, la satul 4 ma intreb ce steag ati pus ca ala rosu era luat de acolo de pe la ora 12-13 si era la noi in baza. N-are rost sa mai discutam acum, situatia reala o puteati afla de la arbitrii prin liderii factiunii Eu am vorbit despre lucrurile la care am fost prezent nu din ce am auzit.