TEAMLEADER

Members
 • Content Count

  554
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About TEAMLEADER

 • Birthday 05/08/1967

Converted

 • Localitate
  Cluj-Napoca
 1. Toate cele bune, de la Cluj
 2. Sarbatori Fericite, cu multa pace si lumina in suflet! Toate cele bune, de la Cluj!
 3. N-o sa intru in polemica despre ceea ce inseamna activitate sportiva, practicarea unui sport si diferite jocuri (fotbal, handbal, baschet,etc).Insa, atunci cand "joci fotbal" in curtea scolii sau pe maidan, nu se cheama ca practici sportul fotbal, asta ca sa-ti dau numai 1 ex. Iar daca ai nevoie de Regulamentul Oficial al Sportului Airsoft, (cel de Patrula Airsoft) te pot ajuta cu placere si eu, si cred ca si Mihai Grosan.(Il puteai gasi si la noi pe site intr-o vreme, insa, nu mai e cazul:)))))) Toate cele bune, de la Cluj! P.S.Thanx,Sebannu:
 4. Daca are cineva un document oficial prin care se specifica exact ce inseamna "ramura sportiva airsoft", rog sa-l puna la dispozitie, avand in vedere multiplele discutii patrula airsoft - milsim airsoft. Sunt multi cei care le confunda. Da.Multi confunda Sportul Airsoft cu joaca airsoft.Nu inteleg care-i nedumerirea ta. Toate cele bune, de la Cluj!
 5. Ca bine zici! Toate cele bune, de la Cluj!
 6. Subscriem propunerii lui Grasulas: "110m/s <= VERDE 110m/s < ALBASTRU <= 125m/s 125m/s < GALBEN <= 140m/s 140m/s < ROSU<= 175m/s Marcarea se face pe garda tragaciului " Toate cele bune, de la Cluj!
 7. "http://www.puterea.ro/special/airsoft-razboiul-de-weekend-un-hobby-al-pasionatilor-de-strategii-militare-85349.html Articolul a aparut intr-un ziar nu prea cunoscut insa prezinta destul de bine pasiunea noastra. Da este adevarat ca sunt si un pic partinitoare pentru ca se vorbeste despre echipa din care fac parte iar tatal meu ( D ) a contribuit destul de mult la realizarea lui. As vrea sa vad ceva aprecieri, se poate? Este totusi o promovare a pasiunii noastre comune." Bravo, pentru initiativa! Toate cele bune,de la Cluj!
 8. ASOCIAŢIA SPORTIVĂ “DACIA REX” vă urează SĂRBĂTORI FERICITE! Fie ca Sfintele Sărbători ale NAŞTERII MÂNTUITORULUI şi ale ANULUI NOU să vă aducă, în casă, în viaţă şi în suflet, BUCURIE şi PACE ! La Mulţi Ani! Toate cele bune, de la Cluj!
 9. Poate n-ar fi tocmai rau daca ati prezenta airsoftul SI ca SPORT, replicile airsoft avand astfel "avantajul" ca pot fi considerate si "material sportiv", nu numai potentiale "arme" cu care cocalarii se ameninta prin trafic.Just a thought! Mult succes! Toate cele bune, de la Cluj!
 10. La multi ani Ostirii Romane! Toate cele bune, de la Cluj!
 11. Exista SPORT de Agrement si SPORT de Performanta. Si Airsoftul, ca si oricare alt sport, poate incepe sa se dezvolte, la inceput, ca SPORT de Agrement (sportivi amatori) si, mai apoi, daca are de ce,posibilitati si infrastructura, si ca SPORT de Performanta sub umbrela FRA. ANJA, la randul ei, poate exista independent de FRA. Liberul arbitru al fiecaruia pentru asociere intr-o structura organizata si oficiala TREBUIE sa prevaleze. Protectia legii asupra drepturilor sale ca organizatie va exista pentru fiecare,corespunzator cu prevederile legii in baza careia s-a constituit acea organizatie. Cei care nu doresc afilierea, la NICIUNA dintre organizatiile care urmeaza sa apara, NU se afiliaza si BASTA. Very simple! Toate cele bune, de la Cluj!
 12. +1 Miha'! Toate cele bune, de la Cluj!
 13. Liberul arbitru functioneaza si in cazul tau! Toate cele bune, de la Cluj!
 14. In cele din urma, raspunsul la intrebarea ta il va da chiar FRA!Inca putintica rabdare! Toate cele bune, de la Cluj!
 15. "http://agvps.ro/ Bun venit Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România (AGVPS) este persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, care reprezintă, în plan intern, interesele a peste 150 de asociaţii afiliate, în care sunt înscrişi peste 90% din vânătorii români şi peste 80% din pescarii cu domiciliul sau rezidenţa în România, iar în plan extern, interesele tuturor vânătorilor şi pescarilor sportivi din ţara noastră. Astia pescuiesc si vaneaza cu mult inainte sa jucam noi Airsoft si nu au simtiti nevoia unei Federatii." Despre pescuit,incorect, draga Lara! Uita-te putin aici: http://frpsc.ro/ Toate cele bune, de la Cluj!