Light

Members
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. MAT va multumeste pentru efortul depus! Pe data viitoare prieteni! ps. Locatia este deosebita dar am fost decimati de capuse! .))
 2. Vlad nu cred ca vor fi probleme de acceptare atat timp cat deviceurile sunt pentru airsoft si nu improvizam in dulcele stil romanesc pe principiul . ”Lasa ma ca merge si asa..NU merge!” Daca sunt alte opinii, intre detinatorii de mechanizate pt airsoft, va rog nu ezitati sa va exprimati pdv! Altfel spor la cumparaturi! M.A.T. mechanized update Enjoy!..
 3. Dragi prieteni atat timp cat produsele folosite sunt destinate airsoft.ului nu am nici cea mai mica problema. Masina e pregatita si ea pentru airsoft atat pe timp de zi cat mai ales pe timp de noapte ex: elemente de caroserie din fibra, parbriz inlocuit cu plexi, faruri speciale pt offroad, 3 mitraliere etc. deci prieteni va asteptam cu aset.urile cum spunea un clasik in viata pe aici ..
 4. ...buna asta ultima asa inteleasa. Am zis ca daca NOI am investit in masini puteti si VOI sa investiti in AT-uri . Acum e mai clar??
 5. Acest topic a evoluat in timp. Mai avem pana la concluzii ...abia aminceput sa intram in subiect Personal nu agreez orice tip de laser pe pielea mea. Jucam airsoft sau lasertag?!? Lasere avem si noi .. Da! pentru paintball si orice alt tip de proiectil propulsat pt aisoft. Realist vb nu cred ca organizatorii de jocuri de la noi vor investi prea mult in sisteme si platforme AT si/sau munitia aferenta pentru ele. Cel mai convenabil vor asigura cel mult cateva fumigene pentru marcarea eliminarii lor. Tot noi vom dezvolta un sistem ..ex: Pentru ca noi am investit in mechanizate apreciez de bun simt ca "adversarul" sa investeasca in AT.uri dar repet - platforme de airsoft/paintball. Tot in acesta idee, pana se va constientiza si implementa asta, noi am ales ca mechanizatele noastre (3) sa fie deschise pe principiul asigurarii posibilitatii eliminarii celor care sunt in ele. Probabil vom vedea si asta odata cu dezvoltarea si utilizarea la scara larga a mechanizatelor dar consider ca mai avem pana acolo.... Pe scurt : 1. Platforme AT cu proiectil de airsoft/paintball 2. Echipele, cei pasionati si care isi doresc un nivel mai mare de sofisticare, sa investeasca in platforme AT asa cum am investit si noi in masini, organizatorii nu o vor face.
 6. Vlad...topicul acesta vizeaza tocmai acest subiect : ”Mechanized in Games” ) aceste propuneri au fost dezbatute si in paginile anterioare ale acestui topic viewtopic.php?f=31&t=17983&start=15 Totusi din experienta, pot spune ca am aplicat unele dintre aceste propuneri la eventurile organizate de noi (vezi Molon Labe series) si apreciez ca au fost rezonabile - nu au fost semnalate nemultumiri. Despre alti organizatori, la nivel national, in afara celor de la Botosani, pe noi nu ne-au intrebat/consulat nimeni cu nimic. Poate au facut acest lucru cu alte echipe care detin mechanizate, sau poate s-au inspirat din regulamente internationale nu stiu deci mai bine nu ma bag. Pe de alta parte organizatorul face regula functie de ...interesul financiar )) (altfel va trebui sa asigure si logistica necesara - lansatoare, bile de paintball, ”mine magnetice” etc). Nu doresc utilizarea laserelor nici normale nici IR din motive de securitate. Utilizarea defectuasa a lor poate duce la afectiuni medicale grave.
 7. La multi ani tuturor si in special pasionatilor de mechanizate! o prima iesire pe 2016..
 8. Pai e foarte simplu...flexibilitatea pe catre ti.o ofera la alegerea culorilor mate si a designului. Nu am gasit un vopsitor bun care sa aiba experienta pe vopsit masini camo. Cel putin nu la ce am cerut noi... Evident am luat in calcul sa o colantam. Vom utiliza aceasta solutie pentru cealalta masina ..vedem cum iese si o facem la fel si pe asta. +1 la ambii pt aprecieri
 9. ...cateva luni Multumim de apreciere!
 10. M.A.T. Maniacs Airsoft Team - Mech update pentru 2016