gogu

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Converted

 • Localitate
  bucuresti
 1. plm uni zic asa alti zic ca nu e problema
 2. si ce au scris astia de la expertiza prietenului tau?ca unui prieten deal meu i-au spus ca arma functioneaza pe principiul aerului comprimat si a descris pistolul.
 3. pai factura nu ai la pusca ca pe facturile mele scrie ex colt m1911 pt airsoft.
 4. urmare a corespondentei dvs transmisa prin e mail va comunicam urmatoarele armele de airsoft care folosesc pt aruncarea proiectilului forta de expansiune a aerului comprimat,a gazelor sub presiune sau electric nu se circumscriu prevederilor l 295/2004. posesorii unor astfel de arme nu necesita obtinerea unei autorizatii prealabile din partea organelor de politie,in conditiile in care folosesc drept munitie proiectile din plastic usor. in cazul in care detinatorii de arme airsoft folosesc ca munitie proiectile metalice acestea intra sub incidenta legii 295/2004 respectiv in categoria armelor neletale supuse autorizarii. raspunsul igpr.scuze nu merge cu copy paste si l-am copiat manual sunt curios ce au scris luisebanu ca sunt jucarii ?
 5. pune si raspunsul te rog frumos.
 6. imi trebuie sa le aratam la niste militieni ca ei cred ca pt armele de airsoft este necesara autorizare din partea lor.nu vrem sa avem neplaceri gen baiatul de la albita,ala de la timisoara ,ala de la tg jiu.sau altii
 7. lasand gluma la o parte datimi daca aveti eliberate de politie nu editate in mai stiu eu ce program
 8. daca mai aveti mai vreau.
 9. am nevoie de cat mai multe negatii de la politie va rog sa ma ajutati.multumesc anticipat.dati-mi un pm cu nr de tel si va sun.multumesc.
 10. decat sa-l criticati mai bine ajutatil.punetii pa dispozitie adrese oficiale de la politie.daca aveti.
 11. ar trebuii anuntat cristian sabagh ca si el le are cu airsoftu .sa prezinte abuzurile astea la tv.
 12. bai fratilor nu pot sa am autorizare pt un pistol pt care nici igpr si niciun ipj nu da autorizare. daca chiar tree autorizaree militienii sa se sesizeze din oficiu si sa intocmeasac dosare magazinelor pt ca conform legii sunt traficanti de armament.nu ar trebuii sa vanda arme supuse autorizarii fara ca cumparatorul sa prezinte intai autorizatia.