DarKRiot

Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About DarKRiot

 • Birthday 04/10/1983

Converted

 • Localitate
  Bucuresti
 1. salut. sapca helikon cuplasa pe margini, rucsac acu digital mare, curea mil tec, cutit plastic - pret? Multumesc.
 2. Incearca http://www.airsoft6.ro/ultimate-carcasa-gearbox-v2.html sau http://www.airsoft-cluj.ro/gearbox-v2-cu-camera-hop-up-qsc-retro-arms.html http://www.airsoft-cluj.ro/gearbox-v2-qsc-retro-arms.html eu am Ultimate si este foarte bun, tine orice arc.
 3. O sa testez eu unul saptamana viitoare daca am timp. Daca vrei o sa iti spun o parere (nu neaaparat super profesionista ) daca te ajuta. http://en.safarasoftair.com/catalogsearch/result/?cat=0&q=tp+logic Bafta.
 4. Salut. Caut sa cumpar urmatoarele: 1. Perii motor AEG ( am tot cautat la magazine dar nu prea am gasit, poate ma ajuta cineva). 2. Set suport perii motor(cele 2 sisteme laterale de pe fundul motorului ), sau tot ansamblul de jos. Asta chiar nu am gasit pe nicaieri de vanzare. Daca are cineva pe acasa un motor stricat/etc si se desparte de aceste piese, apreciez. Multumesc,
 5. 404. That’s an error. Adresa URL solicitată nu a fost găsită pe acest server. That’s all we know. Nu merge link-ul.
 6. DarKRiot

  Gume hop-up A+?

  Da. Acela tip tub mic. Cand am luat-o, doar guma venea in pachet. Acum chiar nu stiu daca au schimbat ceva. Zi buna.
 7. DarKRiot

  Gume hop-up A+?

  salut. Eu am, dar cea pentru puterea mai mica, pana in 110 mps (nu mai stiu cum era catalogata). Recomand minim 0.3 bb (de la 0.28 la 0.3 se vedea diferenta in precizie si distanta) pentru a avea efectul dorit. Ca nub e cel standard, din cate am citit nu trebuie unul special. Pot spune ca fata de o guma obisnuita castigi destul de mult (nu ma pune sa iti zic in metri reali ca nu am calculat niciodata , dar la mine se vedea diferenta cu ochiul liber). Eu sunt o persoana care joaca 99% urban, deci am nevoie de 40-50 metri sa fie cum vreau eu, dupa dumnezeu cu mila . Am luat-o ca am tot citit ca ridica bile grele destul de bine si asa este. Pe scurt, la cati bani costa, i-ati una daca vrei si fa multe teste cu ea (bile, etc). Daca nu iti place, gasesti cui sa o vinzi . aa, mai era o chestie. Am incercat-o pe 3 tevi diferite(2 stoc, 1 precizie; sa vad pe care sta mai bine), si nu era la fel. La doar una statea fix (binenteles aia de precizie) cum trebuie. Poate e necesar sa sti si asta . link-ul este pentru pistol de info. https://www.youtube.com/watch?v=PAnoHceJU-8 Link site-ul firmei http://www.aplusairsoft.com/wp/ Cred ca, nefiind o guma obisnuita, conteaza foarte mult si restul de sistem hop-up (teava, camera si ce mai e pe acolo ) PS: parerea personala din experienta mea, nu generalizez, nu sunt cel mai mare expert
 8. Salut. Cumpar carcasa cilindru PTW ( doar carcasa, fara sistemul interior). ms.
 9. pouch-urile fma fast tan la mine. sunt de m4 da? cele de plastic ma refer
 10. Sal. Daca nu mai vrea Alecu rucsacul, il vreau eu . Ma bag la rand la rezervare . bafta
 11. DarKRiot

  SOLD!Lichidare

  2 seturi de Pouch-uri FastMag Foliage Rail Pannels + 2 Sorbo pads si 2 Neo Pads luate de pe clandestineairsoft fami un pret si daca pot rezerva pana sapt viitoare cand intra cashul. daca nu, sa dea domul sa le mai ai atunci bafta la vanzare.
 12. ms. o sa ii comunic, poate rezolva ceva.
 13. salut. O mai ai, si daca sti cumva daca mai are mag. respectiv. Am un coleg care vrea sa isi achizitioneze una si nu prea am gasit prin magazine. mersi de ajutor.